Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Firmafest - book alt til underholdningen her

Book musik og underholdning til den næste firmafest

med koncertnavne, entertainere, solister og partybands.

firmafest boks

Book underholdning til firmafest

Book musik og underholdning til den næste firmafest med koncertnavne, entertainere, solister og partybands.

 

En firmafest alle husker

Vi arrangerer flere hundrede firmafester hvert eneste år. Det kan være alt fra det lille selskab som skal have et indslag, til firmaet som skal skabe et stort program med show og flere artister på scenen. Vi giver også gerne et bud på netop din firmafest. Få mulighederne direkte i din mailboks ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted, – så kan vi målrette mulighederne til dig.

 

The Hitmen udendørs og en med solbriller

The Hitmen

Skal der være fest – også på dansegulvet – så er The Hitmen et oplagt valg til den næste firmafest. De optræder i konstellationer fra 4 til 10 mand, så du kan tilpasse bandet din fest. Bandet er med 10 års erfaring overordentlig velbevandret i det danske musikmiljø og agerer som backingband for en række af de største danske artister, bl.a: Medina, Nabiha, Rasmus Seebach, Shaka Loveless m.fl.

Johnny Deluxe i bevægelse i farver

Johnny Deluxe

Johnny Deluxe er altid en succes med sikre hits, som folk gerne synger med på. Hvem husker ikke ”Elskovspony”, som var det man kalder en landeplage. Med Johnny Deluxe er man sikker på god energi på scenen og rigtig god stemning blandt publikum.

Christian Fuhlendorff.9

Christian Fuhlendorff

Timing og improvisation, det kan Fuhlendorff om nogen og han skaber altid underholdning i øjenhøjde med sit publikum. Udover stand-up er han også knivskarp på impro-shows, så alle ønsker kan opfyldes med Fuhlendorff og give godt med grin på programmet.

Danseorkestret oppe på et tag

Danseorkestret

Danseorkestret er kendt som et af de største bands, der satte ild til de danske dansegulve i 1980’erne. Historien begyndte i 1984, da Danseorkestret tog Danmark med storm, og sangen ”Regndans” tordnede ud i de danske hjem. Danseorkestret er klar til at sætte gang i dansegulvet til firmafesten.

 

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Fede firmafest aktiviteter

Lad os hjælpe jer med at arrangere underholdning til årets sjoveste firmafest! Som Danmarks største bookingbureau har vi stor erfaring med at arrangere underholdning til firmafester for virksomheder. Vi kan altid finde et eller flere indslag, der matcher jeres budget, publikum og størrelse på lokalerne. Giv jeres med-arbejdere en uforglemmelig aften med latterkramper, soulfyldte klassikere eller danseglade 80’er hits. Vi har et stort udvalg af firmafest idéer, så du kan finde præcis den underholdning, som passer til netop jeres arrangement.

Det er nemt at booke underholdning hos os

Artisterne hos Showbizz Danmark elsker at komme tæt på publikum og være med til at give dem en fantastisk oplevelse. Vores artister optræder med et ukompliceret set-up, der er nemt at afvikle. Kontakt os for at høre mere om vores favorable muligheder og priser. Vi skræddersyer gerne et tilbud baseret på jeres ønsker og egne firmafest idéer.

Om Showbizz Danmark

Vi er stolte over at kunne kalde os Danmarks største bookingbureau med over 1000 forskellige artister, musikere og kunstnere. Vi har en finger på pulsen og ved, hvad der rører sig i branchen! Vi er gode til at sætte os ind i vores kunders ønsker og behov – og kan skræddersy præcis den løsning, der passer til jeres fest.

Kontakt os og hør mere om mulighederne!

Søger du den perfekte DJ eller stand-up kunstner til din firmafest? Eller det ultimative partyband der sætter ild til dansegulvet? Uanset, hvad du leder efter, så kan vi hjælpe dig. Vi kan præsentere kunstnere og aktiviteter indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper. Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning.


Showbizz Danmark – så behøver du kun at søge et sted!

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?