Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Firmafest - book alt til underholdningen her

Book musik og underholdning til den næste firmafest

med koncertnavne, entertainere, solister og partybands.

Book underholdning til firmafest

Book musik og underholdning til den næste firmafest med koncertnavne, entertainere, solister og partybands.

 

En firmafest alle husker

Vi arrangerer flere hundrede firmafester hvert eneste år. Det kan være alt fra det lille selskab som skal have et indslag, til firmaet som skal skabe et stort program med show og flere artister på scenen. Vi giver også gerne et bud på netop din firmafest. Få mulighederne direkte i din mailboks ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted, – så kan vi målrette mulighederne til dig.

Infernal stående

Infernal

Infernal er stadig ultrapopulære med mange årlige koncerter på programmet. Gennem mere end to årtier har de sat ild til de danske dansegulve og vil med garanti sætte gang i firmafesten. Infernal består af sanger og sangskriver Lina Rafn og producer og sangskriver Paw Lagermann.

 

Johnny Deluxe i bevægelse i farver

Johnny Deluxe

Johnny Deluxe er altid en succes med sikre hits, som folk gerne synger med på. Hvem husker ikke ”Elskovspony”, som var det man kalder en landeplage. Med Johnny Deluxe er man sikker på god energi på scenen og rigtig god stemning blandt publikum.

Christian Fuhlendorff

Timing og improvisation, det kan Fuhlendorff om nogen og han skaber underholdning i øjenhøjde med sit publikum. Udover stand-up er han også knivskarp på impro-shows, så alle ønsker kan opfyldes med Fuhlendorff og give godt med grin på programmet.

De syngende tjenere

De Syngende Tjenere kombinerer sang med servering og giver det lille ’ekstra’ til festen. Konceptet har eksisteret siden 2005, og de oplever gang på gang, hvordan de med deres trestemmige sange, smil og et par ekstra hænder kan løfte stemningen i selskabet.

Funkarella sidder på Ferrari

Funkarella

Funkarella er det ultimative 5-mands orkester, der fylder dansegulvet fra start til slut med dansevenlige funky og soulfyldte klassikere. Spilleglæde og professionalisme er nøgleordene for Funkarella og de giver altid publikum en oplevelse.

Danseorkestret oppe på et tag

Danseorkestret

Danseorkestret er kendt som et af de største bands, der satte ild til de danske dansegulve i 1980’erne. Historien begyndte i 1984, da Danseorkestret tog Danmark med storm, og sangen ”Regndans” tordnede ud i de danske hjem. Danseorkestret er klar til at sætte gang i dansegulvet til firmafesten.

 

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Fede firmafest aktiviteter

Lad os hjælpe jer med at arrangere underholdning til årets sjoveste firmafest! Som Danmarks største bookingbureau har vi stor erfaring med at arrangere underholdning til firmafester for virksomheder. Vi kan altid finde et eller flere indslag, der matcher jeres budget, publikum og størrelse på lokalerne. Giv jeres med-arbejdere en uforglemmelig aften med latterkramper, soulfyldte klassikere eller danseglade 80’er hits. Vi har et stort udvalg af firmafest idéer, så du kan finde præcis den underholdning, som passer til netop jeres arrangement.

Det er nemt at booke underholdning hos os

Artisterne hos Showbizz Danmark elsker at komme tæt på publikum og være med til at give dem en fantastisk oplevelse. Vores artister optræder med et ukompliceret set-up, der er nemt at afvikle. Kontakt os for at høre mere om vores favorable muligheder og priser. Vi skræddersyer gerne et tilbud baseret på jeres ønsker og egne firmafest idéer.

Om Showbizz Danmark

Vi er stolte over at kunne kalde os Danmarks største bookingbureau med over 1000 forskellige artister, musikere og kunstnere. Vi har en finger på pulsen og ved, hvad der rører sig i branchen! Vi er gode til at sætte os ind i vores kunders ønsker og behov – og kan skræddersy præcis den løsning, der passer til jeres fest.

Kontakt os og hør mere om mulighederne!

Søger du den perfekte DJ eller stand-up kunstner til din firmafest? Eller det ultimative partyband der sætter ild til dansegulvet? Uanset, hvad du leder efter, så kan vi hjælpe dig. Vi kan præsentere kunstnere og aktiviteter indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper. Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning.


Showbizz Danmark – så behøver du kun at søge et sted!

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters