Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Firmafest - book alt til underholdningen her

Book musik og underholdning til den næste firmafest

med koncertnavne, entertainere, solister og partybands.

Book underholdning til firmafest

Book musik og underholdning til den næste firmafest med koncertnavne, entertainere, solister og partybands.

En firmafest alle husker

Vi arrangerer flere hundrede firmafester hvert eneste år. Det kan være alt fra det lille selskab som skal have et indslag, til firmaet som skal skabe et stort program med show og flere artister på scenen. Vi giver også gerne et bud på netop din firmafest. Få mulighederne direkte i din mailboks ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted, – så kan vi målrette mulighederne til dig.

 

SHOWS & PARTYBANDS

IMG_6737

Danish Drum Company

Når Danish Drum Company indtager scenen, er det ét mål for øje: At skabe et rytmisk univers så medrivende, at alt andet for en stund fortrænges. Siden de i 2001 deltog i R98-kampagnen “Kom Ind I En God Rytme” for at fremme danskernes affaldssortering, har DDC formået at sætte nye standarder for trommeshows.

mand med mikrofon.2

Sinatra Syndicate

Forsanger i Sinatra Syndicate, Henrik Egholm imponerer med sin indsats i både de stille ballader og de store koncertnumre. Derudover er han en fantastisk entertainer, som disker op med sjove historier og anekdoter fra Frankies liv. Bandet er naturligvis iklædt smoking og leverer fuld swing´n´dance garanti til dit arrangement.

The X-Orchestra

Musikalsk tager The X Orchestra udgangspunkt i de største pop-, rock-, og discohits gennem tiden, og de tager både danske og internationale hits under kyndig behandling. De spiller alt fra George Michael, Bruno Mars, Justin Timberlake, Michael Jackson og Earth, Wind and Fire til Thomas Helmig og Sanne Salomonsen.

the orchestra boks

The Orchestra

The Orchestra er et kunstnerisk kompromisløst orkester, som sætter kærlighed og respekt for musik allerhøjest på tjeklisten. Grundstammen i bandet er på 5 mand (bas-gtr-key-drum og kvindelig vokal), men det hele kan udvides efter ønske med fx. blæser, strygerkvartet, percussion og ekstra kor afhængigt af ønsker.

Kort varsel på et værelse

Kort Varsel

Kort Varsel er ikke det traditionelle festband, der leverer en lidt anonym tilværelse i et tildelt hjørne på stedet. Når bandet går på scenen, er der fest og trang på dansegulvet med kort varsel, når de første toner er slået an i lys og røg. Kort Varsel har to front-sangere, der energisk giver publikum en aften, med masser af tid på dansegulvet.

Mere inspiration? Se alle vores shows og entertainment her.

DJ

Nicoline Toft med solbriller i håret og head set om halsen

Nicoline Toft

Nicoline Toft, bringer den perfekte kombination af musik og cosy-stemning til enhver festlig begivenhed. Hun får dansegulvet til at koge og sætter med garanti gang i festen. Nicoline leverer en musikalsk blanding af lounge, Deep House og Soul. Hun er en mester i at læse publikum og skræddersyr oplevelsen til netop dine ønsker.

DJ Lille Lars

Med mange års erfaring som respekteret radiovært, DJ og konferencier, har Lille Lars sat sit præg på den danske underholdningsbranche. Lars elsker at opfylde kundernes ønsker og fylder dansegulvet natten lang. Lille Lars har bl.a. været vært på “Vi elsker 90´erne” og kan også agere konferencier ved arrangementer overalt i Danmark.

Mere inspiration? Se alle vores DJ´s her.

KOMIKERE - ET SJOVT INDSLAG

Book Claus Reiss med Bagpibe

Claus Reiss

Stand-up og sækkepibe i skøn forening? Det lyder måske mærkeligt, men det er hvad, Claus Reiss leverer i sit show. Han er den eneste af sin slags i Danmark, der optræder med denne mærkværdige og ualmindeligt sjove kombination af sækkepibe og stand-up. Det er 100% original og crazy underholdning,

Anders Wortmann

Anders’ stand-up rutiner er baseret på guitaren og omhandler hverdagsfortællinger – fra parforhold og børn til skarpe observationer fra dagligdagen. Hans formidling af den nogle gange kedelige og udfordrende hverdag, som mange af os kender, bliver gjort på en måde, hvor man alligevel ikke kan lade være med at grine.

Torben Chris stand up

Torben Chris

Torben Chris kaster sig ud i alt, der er oppe i tiden i Danmark, og i hvad der sker i hans eget liv. Torben Chris er ikke bleg for at gå over stregen, dog på en morsom og altid charmerende måde. Du kender Torben Chris fra Zulu, Comedy Zoo, Comedy Aid og naturligvis hans egne onemanshows, ”Jydelogik”, ”Torben Chris’ ABC” og “Galning”.

Anders Fjeldsted comedy show - book hos Showbizz

Anders Fjelsted

Anders Fjelsted kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Bag det drengede ansigt snurrer et hurtigt hoved fyldt med sarkasme og ironi på dagens overskrifter.

Se alle vores stand-up muligheder her.

TRYLLEKUNSTNERE OG HJERNEVRIDERE

Michael Frederiksen med hjerter konge og sort baggrund

Michael Frederiksen

Skal dit publikum vælte ned af stolene af grin, klage over, at den vandfaste makeup løber og få rørt lattermusklerne som aldrig før, så er Michael Frederiksens Comedy Magic Show en sublim løsning. Michael Frederiksen optræder i mange forskellige konstellationer over hele landet og ved alle lejligheder.

Scenehypnotisør Jeppe Schjøtz

Publikum kan se frem til et hypnose-sceneshow fyldt med humor, fascination og en dybdegående indsigt i hypnosens verden. Jeppe Schjøtz sikrer en uforglemmelig oplevelse, der engagerer og underholder alle tilstedeværende og du kan være sikker på en professionel og engageret oplevelse med en af Danmarks bedste hypnotisører.

Andreas Brunsborg

Med mere end 10 års professionel erfaring er Andreas et sikkert valg til den næste firmafest. Med close-up magi overrasker Andreas Brunsborg sit publikum, som oftest efterlades med store smil, begejstring og en lettere undren over, hvordan Andreas egentlig formår at manipulere så åbenlyst med publikums sanser.

Vi har mange flere dygtige tryllekunstnere i vores database. Se bare her!

JAZZ OG LOUNGE

Mænd siddende indenfor instrumenter.1

Acoustic Lounge

Acoustic Lounge er ikke bare et orkester – det er en musikalsk rejse, der kombinerer passion, talent og en unik fusion af percussion-baserede rytmer med en bred vifte af musikalske genrer. Acoustic Lounge mestrer alt fra jazzens tidløse klassikere til moderne soulhits, fra de solrige rytmer fra Brasilien til de pulserende beats fra Cuba.

The Great Gatsby Band på scene ved dækkede middagsborde

The Great Gatsby Band

Mød et band, hvis musik bringer publikum tilbage til en tid med komplekse rytmer og livlige toner, der får alle til at smile og svinge hofterne. Med deres jazzede melodier inviterer bandet dig og dine gæster til at danse og synge med, mens de skaber en ganske unik stemning fra en svunden tid med fede rytmer.

SOLISTER/KONFERENCIER

Nabiha nærbillede i sort hvid

Nabiha

Nabiha har i dag cementeret sig som en af Danmarks største popdivaer, og hun bringer altid en storslået performance langt ud til publikum, der synger med på alle hendes numre. Desuden har hun opnået international anerkendelse, hvor hun har opbygget en stor og dedikeret fanskare.

Chief 1 i sort og guld jakke

Chief One

Gennem tre årtier har den populære DJ været på toppen af den danske musikbranche. Som sangskriver og producer har han stået bag navne som Danser med Drenge, Drengene fra Angora, Michael Learns To Rock, Nik & Jay og L.I.G.A.

Det er muligt at booke Chief 1 med band eller solo.

Trine Gadeberg 2024_profilbillede

Trine Gadeberg

Trine Gadeberg er en yderst alsidig entertainer, og det er sjældent at finde en person med så mange talenter. Hun kan røre folk med sin kraftfulde stemme og inderlige fortolkninger af hits fra både musicals og pop-ballader. Trine Gadeberg kan optræde som solist og er samtidig en dygtig konferencier.

Rasmus Bjerg booking hos SHowbizz Danmark

Rasmus Bjerg

Forvent et underholdende show, når den populære artist, skuespiller og entertainer, Rasmus Bjerg, indtager scenen på sin helt egen facon. Han sørger for at skabe en humoristisk stemning blandt publikum, og hans karakteristiske væsen kan underholde både unge som gamle. Rasmus Bjerg er en dygtig sanger og performer.

Jan Gintberg stand up show kan bookes hos Showbizz Danmark

Jan Gintberg

Jan Gintberg behøver vist ingen yderligere introduktion. Han er en af landets bedste og mest garvede og bookede performere og formår altid at få noget sjovt ud af alting og i alle situationer. Han er en dygtig konferencier, der forstår at binde arrangementet sammen, så alle i selskabet styres i den rigtige retning med masser af smil på læben.

Anders Bircow

Anders Bircow er bedst kendt som en tredjedel af Linie 3, “ham i midten”, men han formår også at levere fremragende underholdning som solokunstner, og kan bookes til mange forskellige arrangementer. I sit one-man-show imponerer Anders Bircow ved at stå på egne ben, hvilket er særdeles velegnet til bl.a. firmafester.

Book musiker Barbara Moleko

Barbara Moleko

Barbara Moleko er indehaver af en af Danmarks mest velsmurte soul-stemmer. Hun optræder for få eller mange og kan tilpasse sit show efter publikum og lokation. Hendes sangtekster er alt andet end trivielle, men indeholder store ord, dybde og kærlighed til livet. En fantastisk kunstner, der sætter stemningen til festen.

Bubber med sort bluse sort hvid

Bubber

Hele Danmarks folkekære vært, Bubber har en imponerende karriere bag sig. Ud over sin tv-optræden har Bubber også gjort sig bemærket som en erfaren  konferencier ved mange arrangementer, bl.a. firmafester. Uanset opgaven er han altid et pålideligt valg og en stor succes på scenen.

Annette Heick

Annette Heick er ikke kun en dygtig sangerinde og performer. Hun har også en hel del erfaring som konferencier og ordstyrer. Hendes fremragende sprogkundskaber i dansk, engelsk, tysk, fransk og svensk gør hende til noget helt særligt. Hun er derfor ideel som en professionel vært ved fx. firmafester og konferencer.

Vi har også solister, som kan optræde som både performer og konferencier! Vores repertoire spænder bredt og variationen af kunstnere er stor. Kontakt os for målrettet inspiration til netop dit arrangement og se mere her.

UNDERHOLDNING UDOVER DET SÆDVANLIGE

Skal jeres firmafest indeholde et ekstra spektakulært indslag, så se med herunder:

Fejende flot sambashow

Musikalsk underholdning fyldt med rytmer, farver og glæde – det er lige præcis dét, et samba-show byder på. Med pulserende sambarytmer og farverige kostumer bringer ‘Sambashow’ en autentisk brasiliansk feststemning direkte til din gæster, som med garanti bliver både begejstrede og i dansehumør.

Ildshow med Man of Many Talents

IldShow med Man of Many Talents er en helt særlig oplevelse. Showet udføres kontrolleret af den professionelle artist, Andreas Breilev, der jonglerer med ild i et hæsblæsende tempo med stor effekt på publikum. Showet er en flot og gennemtænkt kombination af cirkus, artisteri og avant-garde teater.

De syngende tjenere

De Syngende Tjenere kombinerer sang med servering og tilføjer det lille ekstra til festen. De tilpasser naturligt deres sang og servering efter gæsternes behov og kan bookes i flere forskellige kombinationer med og uden sang og musik, med indlagt musikquiz og som et festligt indslag ved bordene samtidig med kyndig servering.

Få besøg af Eventyrdragen

Med svajende og nærmest overnaturlige bevægelser basker den store eventyrdrage sine vinger, mens den jonglerer, driller og laver sjove lyde blandt publikum. Dragen er ca. 3 meter høj og vækker derfor stor opsigt til festen. Showet er en magisk oplevelse og gadeteater på ekstraordinært højt plan.

Copenhagen Showband

Skal det være “Over The Top” underholdning til firmafesten er Copenhagen Showband et godt bud. Opskriften er brass, saxes & drums, betjent af omkring 35 unge musikere og dansere, som sætter en ære i at optræde og glæde så mange som muligt med god musik, dans og show. Super cool og energisk godt band!

Book en rodeotyr

Et input som med garanti sætter gang i festen, er fx. en rodeotyr, som gæsterne på skift kan forsøge at mestre ved at blive siddende i sadlen, når tyren snurrer rundt og heftigt forsøger sig med bukkespring for at kaste rytteren af. Super sjov aktivitet, der ryster gæsterne sammen og som kan tilpasses i tempo og udfordring. 

Tjenerstaben

De er ikke tjenere i den traditionelle forstand, så glem alt om kedelig servering eller dårlig service. Tjenerstaben tilbyder en unik og mindeværdig oplevelse til festen. Gennem det klassiske serveringsteater blander Tjenerstaben sig mellem gæsterne, skaber overraskelser og leverer en stemningsfuld og livlig atmosfære.

Mega bordfodbold i brug

Mega Bordfodbold

Mega Bordfodbold spilles i to hold af 5-6 personer. Det gælder om at arbejde sammen og trække i den rigtige retning, da deltagerne sidder fast på en “pind” med fast afstand til med- og modspillere. Mega Bordfodbold er en super sjov aktivitet, der er oplagt til fx. firmafesten.

Vi har også et stort udvalg af sjove aktiviteter, der egner sig godt til firmafesten, som fx. sumofodbold, klatrevæg, Last Man Standing mv. Se vores udvalg her.

MUSIKQUIZ ELLER BANKO

Kickstart festen med et sjovt banko/quiz indslag

Det er helt tosset og sindssygt morsomt, når Bubber, Amin Jensen, Jan Elhøj, Miss OTB eller Jørgen de Mylius inviterer til Bingo eller Quizshows over hele landet. Hver især tilbyder de deres unikke versioner af de populære shows i høj fart, tilsat sjove replikker og godt humør. Super godt koncept til firmafester.

INTERNATIONALE ARTISTER

Er du i god tid med planlægningen har vi et eksklusivt udvalg af eftertragtede internationale artister, som du kan få fløjet ind til lejligheden. Kontakt os for priser og muligheder. Se alle vores internationale artister her.

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Fede firmafest aktiviteter

Lad os hjælpe jer med at arrangere underholdning til årets sjoveste firmafest! Som Danmarks største bookingbureau har vi stor erfaring med at arrangere underholdning til firmafester for virksomheder. Vi kan altid finde et eller flere indslag, der matcher jeres budget, publikum og størrelse på lokalerne. Giv jeres med-arbejdere en uforglemmelig aften med latterkramper, soulfyldte klassikere eller danseglade 80’er hits. Vi har et stort udvalg af firmafest idéer, så du kan finde præcis den underholdning, som passer til netop jeres arrangement.

Top 5 firmafest aktiviteter

Her er 5 underholdningsmuligheder som med garanti vil sætte gang i festen. Det kommer selvfølgelig også meget an på hvilken slags fest I skal afholde. Måske er der et tema som lige skal være lidt ekstra? Der er masser af muligheder !! 


1. Underholdende tjenere er altid en favorit og kan garantere smil på læben hos alle.
2. En komiker er også en god måde at sætte gange i festen på
3. Jazz kan være en god ide at have spillende når alle kommer og under middagen
4. En sanger der spiller nogle yndlings-numre er også et hit og en partystarter
5. Hvis det virkelig skal være mindeværdigt, kan et spektakulært show løfte stemningen udover det sædvanlige være en rigtig god ide. 

En dygtig DJ til firmafesten

En DJ til firmafesten kan forvandle en almindelig sammenkomst til en uforglemmelig oplevelse. Med evnen til at læse publikum og tilpasse musikvalget, sikrer en professionel DJ, at alle gæster har det sjovt. Musikken spiller en afgørende rolle, og en DJ kan levere alt fra de nyeste hits til klassiske favoritter. Udover at spille fantastisk musik, kommer en DJ også med professionelt udstyr, der kan forvandle ethvert rum til et spændende festområde. At hyre en DJ viser, at virksomheden værdsætter sine medarbejdere og ønsker at give dem en mindeværdig aften, hvilket kan styrke moral og sammenhold i teamet.

Lege til firmafesten

At arrangere forskellige lege til firmafesten kan være med til at bryde isen og skabe en sjov og afslappet atmosfære. Aktiviteter som quizzer, skattejagter, og teambuilding giver medarbejderne mulighed for at interagere på en mere uformel måde og samtidig styrker aktiviteten samarbejdet.

 

En quiz kan være skræddersyet til virksomheden, hvilket gør det både underholdende og relevant. Skattejagter får deltagerne til at arbejde sammen om at løse opgaver, hvilket fremmer kreativitet og teamånd. Teambuilding-lege som stafetter eller byggespil kan også skabe god stemning og give alle noget at grine af. Ved at inkludere lege til firmafesten, sikrer man, at alle deltagere føler sig involverede og underholdt, hvilket bidrager til en vellykket og mindeværdig fest.

Det er nemt at booke underholdning hos os

Artisterne hos Showbizz Danmark elsker at komme tæt på publikum og være med til at give dem en fantastisk oplevelse. Vores artister optræder med et ukompliceret set-up, der er nemt at afvikle. Kontakt os for at høre mere om vores favorable muligheder og priser. Vi skræddersyer gerne et tilbud baseret på jeres ønsker og egne firmafest idéer.

Om Showbizz Danmark

Vi er stolte over at kunne kalde os Danmarks største bookingbureau med over 1000 forskellige artister, musikere og kunstnere. Vi har en finger på pulsen og ved, hvad der rører sig i branchen! Vi er gode til at sætte os ind i vores kunders ønsker og behov – og kan skræddersy præcis den løsning, der passer til jeres fest.

Kontakt os og hør mere om mulighederne!

Søger du den perfekte DJ eller stand-up kunstner til din firmafest? Eller det ultimative partyband der sætter ild til dansegulvet? Uanset, hvad du leder efter, så kan vi hjælpe dig. Vi kan præsentere kunstnere og aktiviteter indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper. Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning.

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?