Book Acoustic Lounge på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Acoustic Lounge

Melodier, der går lige i hjertet og rytmer, der går lige i benene

Acoustic Lounge er et percussion-baseret orkester, som spiller et varieret repertoire af egne kompositioner samt jazz, soul- og latinklassikere i nye arrangementer. Fra Stevie Wonder og Sting til Cole Porter og Jobim. Bag mikrofonen sidder den alsidige sanger og pianist Søren Baun, som i disse dage gør et stærkt indtog på den københavnske jazzscene med sin groovy og lækre vokalstil. Udgangspunktet for orkestret er den gode sang på det gode groove med rytmereferencer til Cuba, Brasilien og Afrika.

Acoustic Lounge blev dannet for mere end 10 år siden af Mikkel Schnettler og Michael Hartvig. De er begge percussionister og var trætte af at blive anset som det ekstra krydderi, man godt kan undvære på jobs, hvis økonomien eller pladsen ikke rækker. Derfor tog de sagen i egen hånd og dannede et band, hvor percussion er selve sovsen og kartoflerne.

De omgives af et stjernehold, bestående af Jesper Bodilsen på bas, Claus Waidtløv på sax og Søren Baun på klaver og vokal. To gange percussion fremfor trommesæt giver mulighed for at farve musikken anderledes og give hver sang sin egen rytmiske karakter. Acoustic Lounge er som en kamæleon, der skifter farve i løbet af en koncert: groovy soulsange med cajon, brasiliansk bossanova med pandeiro, afro-jazz med congas og koklokker.

Acoustic Lounge består af:
Søren Baun: klaver/sang
Mathias Petri: kontrabas
Claus Waidtløv: tenorsax
Mikkel Schnettler: percussion
Michael Hartvig: percussion

Debut-albummet THE SOUND blev varmt modtaget i 2017. Det blev bl.a. kåret til nummer 2 på listen over årets udgivelser 2017 af musikbloggen LOFTs KAMMER.

”En omgang velproduceret vellyd. Søren Bauns silkebløde vokal tilfører musikken noget sindssygt godt.” Niels Christian Cederberg, P8 Jazz

”Den røde tråd i lyden er det gode groove og ikke mindst den stærkt syngende soulsanger og jazzpianist Søren Baun.” 4/5 stjerner – Martin Loft, LOFTsKAMMER

Galleri
Video
Pris
Print
Mænd siddende indenfor instrumenter.3

Ønsker du priser på Acoustic Lounge, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters