Book underholdning til juletræsfest hos Showbizz | 70270307
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Juletræsfest - book alt til underholdningen her

Book underholdning til den næste juletræsfest til glæde for både store og små.

Book underholdning til juletræsfest

Book underholdning til den næste juletræsfest til glæde for både store og små.

Skab en magisk juletræsfest

Gennem mange år har vi arrangeret adskillige juletræsfester for børn i hele landet. Alt fra den helt store juletræfest i firmaet med show, musik, dans om træet og gaveuddeling, til de mindre arrangementer i børnehaven eller i familien, hvor julemanden kommer på besøg. Vi har et bredt udvalg af både kendte kunstnere fra TV, og skønne juleshows med fx ballonklovne og julemænd. Uanset dit arrangement og budget, giver vi gerne et konkret oplæg på din kommende juletræsfest. Få mulighederne direkte i din mailboks, ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted, – så kan vi målrette mulighederne til dig.

Katrine Bille med nissehue

Katrine Bille Juleshow

Katrine Bille er børnenes elskede tv-darling, og hun er blandt andet kendt fra DRs Ramasjang-programmer ”Luk op, Luk i” og ”Sommer i Ramasjang”. Men særligt julen ligger Katrine Billes hjerte nært, og derfor turnerer hun i juletiden med sit smukke sangshow. Book Katrine Bille og din juletræsfest bliver årets jule-fest.

 

Kom i julestemning med børnenes elskede julenisse Pyrus

Pyrus er Danmarks eneste helårsnisse, og han er stadig et af julens mest sikre trækplastre. Pyrus leverer et forrygende show med sang og musik. Pyrus er stadig sprællevende og fuld af løjer, og han skaber gang i den til ethvert julearrangement.

Julemand med sæk

Få besøg af julemanden

Glæd børn og barnlige sjæle med ægte julestemning direkte fra Nordpolen. Vi tilbyder en lang række af landets topprofessionelle julemænd til alle julens arrangementer – både private og firmaevents. Book en traditionel juletræsfest med musik, sang, dans og besøg af julemanden og kom i den helt rigtige julestemning.

Mek Pek, Katrine Bille og Kalle Mathiesen i stort juleshow

Så er der dømt hyggelig, skør, sjov, sød og musikalsk jul for hele familien. I Det Store Juleshow giver de tre musikere og spasmagere – Mek Pek, Katrine Bille og Kalle Mathiesen – den fuld skrue, så børn og barnlige sjæle får en uforglemmelig julefest med en masse sang og dans.

Julemand og Line Vittrup stående

Line Vittrups Cirkus-juletræsfest med besøg af julemanden

Så er scenen sat til det helt store julecirkus med musik, tempo og højt humør.

Publikum vil opleve helt fantastisk akrobatik og junglør-numre med den sjove nisse ”Gugge”, underskønne Zora, fantastiske Line og selveste Julemanden. Et juleshow med en perlerække af gode cirkusnumre, som vil begejstre både børn og voksne.

 

Komplet juleshow med julemand, nisse og gaver

Pingos Juleshow er et total-event, hvor man virkelig får en på opleveren i julens tegn. Juleshowet kan sammensættes på flere forskellige måder, fordi der indgår julemand, show, konkurrencer og nissetryllerier. Til slut kommer julemanden forbi og deler gaver ud til børnene.

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Underholdning til juletræsfesten

Julen er absolut et af årets højdepunkter. Specielt for børnene, som glæder sig til alle de spændende arrangementer op til juleaften. En juletræsfest i børnehaven, foreningen, hjemme i privaten eller i firmaet er et stort tilløbsstykke, som glæder både børn og voksne. Men hvad skal juletræsfesten indeholde? Det har vi et godt bud på. Som Danmarks største bookingbureau kan vi hos Showbizz Danmark tilbyde alle former for julemusik,- shows, aktiviteter og underholdning. Vi kan også råde og vejlede dig, så du får noget, der matcher dine ønsker og samtidig er indenfor dit budget.

Book live musik til din juletræsfest

Julejazz, Bjældeklang og Christmas Carolers. Vi har et bredt udvalg af sangere, musikere og bands, der egner sig fortrinligt til julens mange arrangementer. Book din live musik til juletræsfesten gennem os – Vi har noget til alle typer arrangementer og vi dækker hele landet.

Book et stemningsfyldt juleshow

Et sceneshow kan virkelig sætte gang i juletræsfesten. Måske endda med en eller flere af børnenes favoritter fra TV. Vi har kontakt til alle de kendte børne-underholdere, som fx Katrine Bille, Julenisserne Pyrus og Kandis og naturligvis selveste Julemanden.

Glæd de mindste børn med en sjov juleaktivitet

Et rigtig fint indslag til juletræsfesten, som med garanti vil glæde de mindste børn, er en fin lille julehoppeborg eller måske en smukt pyntet julekarrusel. Vi har flere unikke juleforlystelser til børnene, som både kan sættes op inden- og udendørs. Har du specielle ønsker så kontakt os endelig – vi er klar med gode råd og masser af ideer til netop din juletræsfest.

Alt i én løsningen til din juletræsfest

En pakkeløsning med alt du ønsker dig til din juletræsfest kan vi naturligvis også levere. Du kan sammensætte underholdningen præcis, som du ønsker den. Start fx juletræfesten med et morsomt sceneshow med en af vores dygtige børneunderholdere. Måske med ballondyr, julecirkus eller tryllerier? Tilsæt sjove  julekonkurrencer, dans om juletræet og besøg af julemanden, med uddeling af gaver og slikposer til børnene. Vi har masser af gode ideer – Bare spørg os.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Om det er underholdning til juletræsfesten i børnehaven, et besøg af julemanden med uddeling af gaver i firmaet eller noget helt andet du leder efter, så kan vi hjælpe dig. Vi er Danmarks største bookingbureau og har noget indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper. Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning.

Showbizz Danmark – underholdning siden 1956!

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?