Book Katrines Juleshow direkte på 70 27 03 07 | Showbizz.dk
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Katrines Juleshow

Jagten på julestemningen med Katrine Bille og Band

Katrine Bille er børnenes elskede tv-kending, bl.a. kendt fra DRs Ramasjang-programmerne: "Lille Nørd", ”Luk op, Luk i” og ”Sommer i Ramasjang”. Men særligt julen ligger Katrine Billes hjerte nært og derfor turnerer hun i juletiden med sit helt spektakulære juleshow: Jagten på Julestemningen!

I den søde juletid er det vigtigt, at vi alle er i super godt julehumør. Så for at sikre, at julestemningen sidder lige i skabet, måler Katrine børnenes julehumør med sit enorme julestemningsbarometer. Desværre viser det sig, at både børnenes og hendes egen julestemning er helt til rotterne! Men heldigvis har Katrine sit geniale band med og de ved lige, hvad der skal til for at få julestemningen i top: Der er nemlig brug for julemusik med ægte julemagi.

Et juleshow med julestemnings-garanti

Katrine og hendes band skruer max op for det gode julehumør med nogle af de gode gamle juleklassikere, som børnene kender: “På loftet sidder nissen” og “Rudolf med den røde tud” samt et par af Katrines egne børne-julesange kendt fra DR Ramasjang. Katrine og hendes band leger julelege, deler julegaver ud, får julesneen til at dale og taler med børnene om deres største juleønsker... og hvem ved? Måske kigger julemanden også forbi. Med sit skønne smil og dejlige stemme går Katrine Bille lige i hjertet på alle og publikum kan glæde sig til et hyggeligt, sjovt og mindeværdigt juleshow.

Book Katrine Bille Juleshow

Katrine Bille er en yderst professionel, populær og meget engageret kunstner, som alle børn forelsker sig i. Når hun går på scenen med sit band leverer de altid et 100% professionelt og nærværende show, til stor glæde for både børn og voksne. Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 og hør om mulighederne for alletiders fine juleshow i selskab med Katrine Bille.

Galleri
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Katrines Juleshow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Katrines Juleshow på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Mads sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Mads Staun Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?