Book Daniel Odvig - Juleshow på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Daniel Odvig - Juleshow

Den søde julemand på besøg

Daniel Odvig elsker at optræde og det ses og mærkes tydeligt i alle hans shows. Når Daniel Odvig optræder som julemand har han en fantastisk evne til at leve sig ind i situationen og underholde børnene. Daniel Odvig er en unik entertainer, som konstant finder på nye og sjove indslag til sine shows, som altid er professionelle og med stor indlevelse. Til enhver jul hører en julemand. En sød, rar, sjov og hyggelig julemand, der hygger om børnene og får dem til at grine og nyde den dejlige tid. Når Daniel Odvig ifører sig sit fine julemandskostume, flokkes børnene om ham for at få en selfie og en krammer og måske en rigtig julehistorie. Julemanden er altid i godt humør - og det smitter naturligvis af på både børn og voksne. Julemanden optræder til mange slags arrangementer over hele landet i både november og december. Han kommer på besøg til private juletræsfester, i virksomheder, i shoppingcentre og til events i fx. forlystelsesparker.

Syng og dans med julemanden

Uanset hvilken konstellation julemanden bookes i, kan du forvente en glad, smilende og professionel entertainer, der med hjertet på rette sted, sørger for god og hyggelig underholdning til børnene. Daniel Odvig optræder også som drillenissen Danni, som kan bookes til mange forskellige børnearrangementer op til jul. Med sig rundt har Drillenissen Danni en meget magisk kuffert, som han hemmelighedsfuldt åbner sammen med børnene. Indeni kufferten er der en masse overraskelser, tryllerier og spændende ting, som begejstrer børnene og sætter gang i lattermusklerne. For Drillenissen Daniel er selv fuld af løjer og ballade, så når først han og kufferten slippes løs, er der garanti for skæg, sjov og jule-ballade i lang tid.

Hvordan booker jeg julemanden?

Er du interesseret i at vide mere om Daniel Odvig og booke et af hans forskellige shows, er du velkommen til at kontakte os. Alle Daniel Odvigs shows kan tilpasse netop dit arrangement og sted, ligesom Daniel Odvig optræder over hele Danmark. Hans juleshows kan engageres i hele november og december, hvor weekender og helligdagene er de mest populære datoer. Du kan benytte formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07. Alternativt kan du skrive til os på showbizz@showbizz.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigt. Daniel Odvig optræder også med et trylleshow og et ballonshow.

 

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
den søde julemand prfoto1 den søde julemand prfoto3
den søde julemand prfoto2

Ønsker du priser på Daniel Odvig - Juleshow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Daniel Odvig - Juleshow på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters