Underholdning til fredagsbar | Stort udvalg | 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Fredagsbar - book underholdningen her

Book underholdning, musik, sjov & spas til en festlig fyraften

i fredagsbaren.

Book underholdning til fredagsbar

Book underholdning, musik, sjov & spas til en festlig fyraften i fredagsbaren.

 

Fest på en fredag

Uanset anledningen så er det altid skønt med en fredagsfest fx efter en lang arbejdsuge på jobbet. Vi har efterhånden arrangeret mange underholdende events til forskellige former for fredagsbar og vi har masser af gode bud på underholdning og musik til netop dit arrangement. Vi har Danmarks største udvalg af artister, musikere og underholdere, som vil egne sig perfekt til at sætte stemningen til din fredagsbar. Få mulighederne direkte i din
mailboks, ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted, – så kan vi målrette mulighederne til dig.

Danmarks Bedste Benny med båthorn og hvid baggrund

Danmarks Bedste Benny

Du får lyst til at sige ”Skidegodt, Benny”, når Danmarks eneste imitator af den elskelige og naive figur går på scenen. Videoen af Danmarks Bedste Benny har været set over 400.000 gang på Facebook på under en uge, og efterspørgslen på Danmarks Bedste Benny er derfor enorm. Det perfekte indslag til fredagsbaren.

Harske Hubbi

Den ikoniske Harske Hubbi sætter gang i fredagsbare med 90’er musik, røgmaskine og spøjse kommentarer. Med sin fynske dialekt og underspillede humor er der både god musik og et godt grin, når Harske Hubbi optræder. Sæt ham på scenen til din næste fredagsbar og få stemningen helt i top.

Anders Fjeldsted comedy show - book hos Showbizz

Anders Fjelsted

Stand-up er populært, og vi har aftale med en lang række komikere, som optræder til særpriser for mindre selskaber. En oplagt mulighed for at sende medarbejderne på weekend med et smil på læben. Anders Fjelsted er et godt eksempel på en, som vi har særaftale med. Er et godt emne at sætte på plakaten.

Ride off rodeo mand på.2

Rodeotyr

Rodeotyren er et sikkert hit til firmaarrangementer. Start festen med en frisk konkurrence, det er en aktivitet med masser af underholdningsværdi – til et fornuftigt budget. Rodeotyren kan opstilles både ude og inde, blot adgang og forhold tillader det.

Dan Rachlin siddende med blå baggrund

Dan Rachlin

Den kendte radiovært og DJ Dan Rachlin skubber fredagsbaren i gang med super fede hits og god underholdning. Om nogen er Dan Rachlin toppen af poppen og en gudsbenådet DJ som fanger stemningen blandt publikum.

Sonny Cagara viser kort

Magic show med Sunny Cagara

Close-up trylleri er rigtig god underholdning, som begejstrer publikum. Vi præsenterer her Sunny Cagara, som tryllebinder sit publikum med imponerende magi og illusion. En god icebreaker til fredagsbaren. Showet kan målrettes netop dit selskab.

Eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.


Mød Sunny Cagara på Fredagsbar

Fredagsbar med førende kunstnere

Skal der ekstra krydderi og underholdning til ugens fredagsbar eller fyraftensmødet? Uanset hvilke fredagsbar ønsker du har, så har vi det rette indslag, som booster eventen. Vi tilbyder super sjove indslag indenfor forskellige genrer som underholdning til din fredagsbar: Et godt grin, god musik eller en sjov aktivitet!

Vi opfylder dine ønsker til fredagsbaren

Mulighederne er utømmelige! Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der passer til dit event og dine ønsker. Kontakt os, hør om mulighederne og få musik, komik og aktiviteter til dit næste arrangement.

Underholdning til fredagsbar i hele Danmark

Som Danmarks største bookingbureau har vi stor erfaring med at arrangere underholdning til fredagsbar for virksomheder. Vi kan tilbyde alle former for shows, der matcher din fredagsbar. Uanset om det drejer sig om et stort event, eller blot et lille arrangement, så får du altid den samme gode service.

 

Nem og hurtig booking og afvikling

Showbizz Danmark tilbyder udvalgte artister på favorable vilkår til fredagsbarer og fyraftensmøder. Vores artister elsker at komme tæt på publikum og give nærværende oplevelser. Derfor har vi lavet aftale med en lang række artister om at optræde med et ukompliceret setup, der er nemt at afvikle. Koncepterne er baseret på selskaber op til 100 personer og afvikling på hverdage. Kontakt os for et tilbud på øvrige arrangementer. Priserne er + evt. anlæg, transport og moms af provision.

Kontakt os og få en skræddersyet aftale

Har du brug for underholdning til din fredagsbar? Ring til os med dine fredagsbar ønsker. Så hjælper vi med at arrangere et show, der matcher dit budget, publikum og størrelsen af lokalerne. Udendørs såvel som indendørs. Vi giver dig et skarpt tilbud på din næste fredagsbar eller fyraftensmøde.

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?