Book Sunny Cagara Sunmagic på tlf: 70 27 03 07 hos Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sunny Cagara Sunmagic

Fascinerende underholdning, der kommer ind i hovedet på dit publikum

Han er tryllekunstner, tricktyv og tankelæser – og så er han blandt de bedste i branchen. Han har mange års erfaring fra alle slags scener, både i København, Berlin, New York, London og Las Vegas.

Sunny Cagara imponerede også både dommer og publikum i "Danmark har talent" i 2019 på TV2.

Han skaber magi, der kommer helt tæt på og nærmest ind i publikum, og det er både underholdende og overraskende. Hvis du vil være sikker på at imponere dine gæster, så de får en uforglemmelig oplevelse, er Sunny Cagara den perfekte entertainer, fordi han tryllebinder publikum med fascinerende oplevelser.

Mød tryllekunstner Sunny Cagara

Med en unik blanding af illusioner, humor og interaktion skaber Sunny en uforglemmelig oplevelse, der efterlader alle måbende af forundring. Hans charme og energi skaber en elektrisk atmosfære, hvor hver trick og illusion fascinerer og begejstrer. Mød tryllekunstner Sunny Cagara, der, med sit unikke talent og karisma, er en af de mest eftertragtede tryllekunstnere i branchen, og hans forestillinger er altid en garanteret succes.

Publikum bliver inviteret ind i en verden af magi og mysterium, hvor alt synes muligt, og intet er, hvad det ser ud til. Fra close-up tricks til storslåede numre leverer Sunny Cagara et show, hvor han formår at skabe et rum, hvor fantasi og virkelighed smelter sammen, og hvor hver enkelt tilskuer bliver en del af selve tryllekunsten.

Book Sunny Cagara

Lad ikke dine gæster eller publikum gå glip af en underholdende oplevelse med Sunny Cagara og book ham til dit event. Man bliver både imponeret og nysgerrig, mens man undrer sig over, hvordan han udfører sine forbløffende numre. Han er ikke blot en tryllekunstner, men også en dygtig showman.

Kontakt Showbizz Danmark og hør om dine muligheder for at booke Sunny Cagara. Du kan enten ringe til os på telefon 70 27 03 07 eller sende en mail til showbizz@showbizz.dk, så sørger vi for underholdning til dit event.

Hvis mind control og trylleri har vækket din interesse for sindsoprivende og humoristisk underholdning, så tjek vores profil ud på Instagram, hvor vi deler sjove videoer og billeder af vores dygtige udvalg af artister. Vi ser frem til at booke et fascinerende show til dit arrangement!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Sunny Cagara Sunmagic, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?