Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

FIRMAPROFIL

Det hele startede i 1956. Den populære kapelmester og musiker Poul Birkum kunne ikke klare efterspørgslen fra kunder, som ønskede hans orkester til fester. Han fik den lyse idé at nedsætte sig som Impresario, – faktisk den eneste på daværende tidspunkt i provinsen. Poul Birkum fik hurtig succes, og firmaet Poul Birkums Orkesterbureau var snart kendt overalt i det sydsjællandske.

I starten af halvfjerdserne var virksomheden vokset så meget, at Poul Birkum ikke kunne overskue både at være musiker og samtidigt drive bureau. Derfor indgik han en aftale med Carl Christensen (Pop-Carl) fra Vordingborg, som blev kompagnon, og senere købte forretningen. I den anledning blev firmaet omdøbt til DEPA – Danish Entertaining & Production Agency ApS.


Carl Christensen havde stor succes med orkesterbureauet. Firmaet udviklede sig, og i firserne åbnede man flere afdelinger indenfor branchen. Blandt andet var man alt dominerende på spille siden, med en stor afdeling af Banko og Bingo, og man var det første firma i Danmark, som lancerede skrabeloddet. I halvfemserne var et naturligt generationsskifte i sigte. Carl Christensen håndplukkede Poul H. Jakobsen som kronprins til at overtage sit selskab, som på daværende tidspunkt handlede ikke bare med Danmark, men med hele Norden.


Carl Christensen og Poul H. Jakobsen blev enige om, at opdele koncernen i 2 afdelinger. Den ene afdeling var Bingo- og Bankoafdelingen, som blev solgt til tredjemand. Den anden afdeling var booking og udlejningsvirksomheden, firmaets kerneområde, som i 1996 blev solgt til Poul H. Jakobsen. I den anledning blev firmaet omdøbt til Showbizz Danmark, og firmaet er i dag fortsat ejet af Poul H. Jakobsen, i daglig tale kaldet P.H.


Efter 25 år i Vordingborg blev det tid til luftforandring. Som et naturligt led i udviklingen flyttede PH Jakobsen hovedkontoret til Charlottenlund i 2021, hvor han også selv er bosat.

 

OM SHOWBIZZ DANMARK

Showbizz Danmark er i dag et af branchens stærkeste bureauer med ansatte fordelt på 5 kontorer. Hovedkontoret er placeret i Charlottenlund, og derudover er der salgskontorer i Odense, Thisted, Aarhus og Nykøbing Falster. Du kan se kontaktinfo under Kontakt.

Showbizz Danmark står for formidling af underholdning til arrangementer over hele landet, og formidler over 4.000 arrangementer årligt. Lige fra festmusikeren til privatfesten, over til tilrettelæggelse af store firma-/byfester. Det er magtpåliggende at yde en optimal service overfor kunderne, og alle formidlinger bliver fulgt til døren, således at arrangøren har den største chance for at få en musikalsk succes under mottoet: En succes planlægges!

Showbizz Danmarks dygtige medarbejdere har en grundlæggende stor viden om, hvad der rører sig indenfor populær underholdning. Da Showbizz Danmark har kontorer placeret over hele landet, har den enkelte medarbejder også godt kendskab til lokale forhold. Alle medarbejdere er på forskellige vis engageret i branchen og brænder for at yde det optimale i forhold til at formidle musik og underholdning.


Showbizz Danmark har samarbejdsaftaler med landets populæreste kunstnere. Selskabet råder over mere end 2.000 kunstnere indenfor enhver genre. Derudover har Showbizz Danmark en række specialafdelinger, som alle forgrener sig ud i underholdningsbranchen.


Showbizz Danmark er et velrenommeret firma grundlagt helt tilbage i 1956.

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?