Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Book underholdning til konfirmationen

Skab en uforglemmelig dag for konfirmanden med et godt band, en morsom stand-up komiker, en sjov forlystelse, en tosset taler eller noget helt andet.

Book underholdning til konfirmationen

Skab en uforglemmelig dag for konfirmanden med et godt band, en morsom stand-up komiker, en sjov forlystelse, en tosset taler eller noget helt andet.

En ganske særlig dag

Det er en stor dag for konfirmand, familie og gæster, når konfirmationen endelig skal afholdes. Forberedelserne har ofte været længe undervejs og samtidig med, der tit er store følelser involveret, kan det være udfordrende at få dagen til at lykkes. Vi har igennem mange år arrangeret underholdning til et væld af konfirmationer, hvor et godt band, trylleri ved bordene, en stand-up komiker eller måske en forlystelse har sat prikken over i´et ved festen. Så lad os hjælpe med at gøre jeres konfirmation helt speciel for både konfirmand og gæster.

TRYLLERI & MAGI

henning_nielsen_børneogfamilieshow_web@2x

Henning Nielsen

Du kender ham sikkert fra Danmark har talent. Henning Nielsen formår at trylle på så komisk en måde, at det fanger både unge og ældre. Ingen ved rigtigt, hvordan det hele går til eller ender – heller ikke altid Henning selv. Glæd alle dine gæster med en fornøjelig oplevelse med original og hylende morsom komik og tryllekunst.

Michael Frederiksen med hjerter konge og sort baggrund

Michael Frederiksen

Kombinerer du tryllekunst med en særegen form for stand-up comedy, så har du essensen af et show med Michael Frederiksen. For skal dit publikum vælte ned af stolene af grin, klage over, at den vandfaste makeup løber og få rørt lattermusklerne som aldrig før, så er Michael Frederiksens Magic Show en sublim løsning.

Sunny Cagara

Sunny Cagara er tryllekunstner, tricktyv og tankelæser og en af de allerbedste. Han har mange års erfaring fra alle slags scener, både i København, Berlin, New York, London og Las Vegas. Sunny Cagara skaber magi, der kommer helt tæt på og nærmest ind i publikum, hvilket er ekstremt underholdende og meget overraskende. 

ET SJOVT INDSLAG

Anders Wortmann

Anders er det oplagte valg til arrangementer, der skal have et frisk pust og en god portion latter. Med sin charmerende humor og skarpe observationer er han garant for en super underholdende oplevelse. Udover sin dynamiske stand-up optræden tilbyder Anders altid en skør personlig sang, der får publikum til at skraldgrine.

Yvonne Show iført pink med flag

Yvonne show

Vi husker jo alle den skrappe Yvonne fra de populære Olsen Banden film og her er tale om et festfyrværkeri af en tale til konfirmanden, som får en frisk opsang. Talen er målrettet og gennemarbejdet og tilrettelægges af Helen Thoudal (Yvonne) i samarbejde med arrangøren. Et kort og super sjovt indslag for alle gæster.

MUSIK

Greatest Hit profilbillede blå baggrund

Greatest Hit

Greatest Hit har mere end 20 års erfaring I at levere en professionel liveperformance med musikere, der brænder for at trykke den af foran på scenen. Med både en kvindelig og to mandlige forsangere præsenteres et super bredt repertoire, med sang og musik for alle og et dansegulv, der fyldes med glade gæster.

Thomas Pedersen/Den Syngende Bager

Med sin egen fortolkning af nogle af de største klassikere, har Thomas Pedersen opnået stor popularitet over hele landet. Gasolin, DAD, Big Fat Snake, Tina Turner og Michael Jackson er nogle af de kunstnere, der figurerer på repertoiret. Thomas har en stærk og kraftfuld stemme, som bakkes op af et gedigent guitar-arbejde.

DJ Gong Gong med head set og hvid baggrund

DJ Gong Gong

Der er ikke andet at gøre end at følge energien og lade sig rive med, når DJ Gong Gong fyrer op under festen. Hun skaber en fantastisk stemning, så hele huset fester både i baren og ved bordene. Der er lagt i kedlen til den helt store fest – også  på dansegulvet, med masser af musik tilpasset lejlighed og ønsker.

Lars Sørensen performer også musikalsk

Lars Sørensen

Musiker og entertainer Lars Sørensen er en af Danmarks mest karismatiske kunstnere. Med sin enestående evne til at underholde og begejstre publikum har han opbygget et ry for at levere optrædener, der får alle til at danse og synge med. Han er et godt bud på en entertainer, der leverer god musik til både middag og dansegulv.

UNDERHOLDNING LIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE

Prøv kræfter på en rodeotyr

Skal jeres konfirmation aktivere gæsterne i en sjov konkurrence, så book en rodeotyr. Vi sørger for opsætning, musik og tidstagning og holder styr på, hvem der er dagens bedste rodeorytter –  selvfølgelig med friske kommentarer undervejs. En populær aktivitet, der er et sikkert hit hos både børn og voksne.

Cirkus, artisteri og ildshow

IldShow er en helt særlig oplevelse specielt, når mørket bryder frem og musikken begynder. Showet udføres kontrolleret af den professionelle artist, Andreas Breilev, der jonglerer med ild i et hæsblæsende tempo med stor effekt på publikum. Showet er en flot og gennemtænkt kombination af cirkus, artisteri og avant-garde teater.

Mindblowing tankekontrol

Gennem tankekontrol formår Mikkel Karlsen at lege med gæsterne psyke, og derfor er det fuldstændig vanvittig underholdning i særklasse. Med sine mange års erfaring som psykologisk entertainer, formår Mikkel Karlsen at overraske sit publikum ved hver performance. Morsom, interessant og nervepirrende underholdning.

Tjenerstaben med hvid baggrund

Underholdende servering med Tjenerstaben

Man ved aldrig helt hvad der kan ske under middagen, når Tjenerstaben inviteres på besøg. Med snilde, kløgt og en stor portion humor, tordner Tjenerstaben rundt og serverer, synger og underholder gæsterne. Det hele afsluttes med et kort sceneshow, hvor gæster og konfirmand med garanti får noget at grine af.

De syngende tjenere

De Syngende Tjenere kombinerer sang med servering og giver det lille ’ekstra’ til festen. De Syngende Tjenere målretter sang og servering efter gæster og fest og kan indgå i arrangementet på præcis den måde, som jeres fest lægger op til. Der kan også indlægges en musikquiz, hvis arrangører ønsker det. Her er mange muligheder.

Danmarks Kort

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Hvad er god underholdning til konfirmation?

Når det handler om at vælge den perfekte underholdning til en konfirmation, er der flere ting, der skal overvejes for at sikre, at dagen bliver en uforglemmelig begivenhed for både konfirmanden og gæsterne. Først og fremmest skal underholdningen bringe et godt grin frem hos alle, der er til stede. Konfirmationen er en festlig lejlighed, hvor glæde og latter bør fylde lokalet, og den rette underholdning kan skabe den perfekte atmosfære til dette formål. Det er også vigtigt, at underholdningen er mindeværdig, så den sætter sit præg på dagen og giver alle noget at huske tilbage på i mange år. Endelig skal underholdningen passe til både omgivelserne og gæsternes niveau. Uanset om det er et mere formelt arrangement eller en afslappet fest, bør underholdningen være passende og engagerende for alle til stede.

Underholdning på forskellige niveauer

Når det kommer til at vælge den rette underholdning til konfirmationen, er der et væld af muligheder, der passer til forskellige præferencer og smag. For dem der ønsker noget ud over det sædvanlige, kan underholdningen være i form af sjove og interaktive indslag som underholdende servering med tjenerstaben, de syngende tjenere eller måske endda en vovet rodeotyr eller et fascinerende ildshow. Disse former for underholdning kan virkelig sætte gang i festen og skabe en uforglemmelig oplevelse. På den anden side kan man også vælge mere traditionelle former for underholdning, som en dygtig tryllekunstner, en energisk DJ eller en morsom komiker. Uanset hvad man foretrækker, kan Showbizz Danmark tilbyde underholdning til enhver smag og enhver lejlighed.

Book en taler, komiker eller et band til konfirmationen

En velvalgt taler kan være med til at gøre konfirmationen endnu mere mindeværdig ved at tilføje en personlig og følelsesladet dimension til begivenheden. For dem, der måske ikke føler sig så trygge ved at tale offentligt, kan det være en god idé at booke en taler til at levere ordene på egne vegne. De kan give deres præg på talen, så det bliver en anderledes og sjov tale. En komiker kan også være en fantastisk tilføjelse til festen, da de kan sætte gang i latteren og skabe sjove minder, som vil blive husket i lang tid. Her kan du videregive en masse sjove oplevelser, som gæsterne har haft med konfirmanden, som kan bruges til at skabe noget af et show. Et band kan også være med til at løfte stemningen og få folk ud på dansegulvet efter middagen, hvilket skaber en festlig og livlig atmosfære, der vil blive nydt af alle til stede. Der findes masser af muligheder, og det er bare at tjekke det hele ud. 

Lav en Tip en 13´er Quiz

For at gøre konfirmationen endnu mere interaktiv og sjov for gæsterne, kan man arrangere en “Tip en 13’er” Quiz. Dette kan enten være en quiz, man selv laver og  vælger at booke en professionel quizmaster til at styre arrangementet. Dette kan hjælpe med at gøre konfirmationen endnu sjovere og give gæsterne en godt grin. Ved at involvere gæsterne på denne måde kan man skabe en endnu mere festlig og engagerende stemning, hvor alle kan deltage og have det sjovt sammen.

Sæt et helt særligt præg med underholdning til konfirmationen

Konfirmationen er en af de mest mindeværdige begivenheder i et menneskes liv, og det er derfor vigtigt at vælge den rette underholdning, der vil gøre dagen ekstra speciel. Ved at vælge underholdning, der får alle til at grine og skaber en festlig atmosfære, kan man sikre, at både konfirmanden og gæsterne vil huske dagen med glæde i lang tid fremover. Med Showbizz Danmarks brede udvalg af underholdningstilbud er der noget for enhver smag og enhver lejlighed, så man kan skabe den perfekte festlige stemning til konfirmationen. Hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os eller sende en forespørgsel. Så finder vi sammen ud af, hvilken underholdningsform som passer lige præcis til dig, samt hjælp til afvikling og praktik. 

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?