Book Rodeotyr USA på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

RODEOTYR USA

Hold på hat og tyr

Rodeotyr USA er et rodeoshow i ægte amerikanerstil. Vores egen sherif spiller musik og holder styr på, hvem der er dagens bedste rodeorytter, og selvfølgelig giver han friske kommentarer med på vejen. En populær aktivitet, der er et sikkert hit hos både børn og voksne.

Rodeotyr USA har avanceret computerstyring og digital tidstæller på fronten af styrepulten, så publikum kan følge med i konkurrencen. Reglerne er enkle: Deltagerne sætter sig op på tyren, som først roterer langsomt, men derefter accelererer gradvist. Det gælder herefter om at kunne sidde længst i sadlen, inden man falder af og lander blødt på den store sikkerhedspude.

LEJ EN RODEOTYR

Skal jeres kommende arrangement have en sjov aktivitet, så lej en Rodeotyr. Et input som med garanti vil frembringe en masse grin og latter. Hvis teamet for arrangementet er country eller USA, så er vores Rodeotyr USA et oplagt valg og et kæmpe hit til bl.a. countryfester, temafester og lign. Når man lejer rodeotyren, er det med en varighed på 4 timer inkl. pause. For at leje rodeotyren, er der et pladskrav på 5 x 5 x 3,5 meter. Derudover er der et strømkrav på: 380 volt, 16 A. Alle praktiske informationer vil vi selvfølgelig også sørge for, at I bliver informeret grundigt om.

RODEOTYR PRIS

Ønsker du at vide mere om Rodeotyren, eller har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig for yderligere information. Vi kan hjælpe dig med svar på ledige datoer, priser og alt det praktiske i forbindelse med booking. Kontakt os pr. telefon, i kontaktformularen eller på mail.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Rodeotyr USA, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters