Book Rodeotyr USA på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

RODEOTYR USA

Hold på hat og tyr

Rodeotyr USA er et rodeoshow i ægte amerikanerstil. Vores egen sherif spiller musik og holder styr på, hvem der er dagens bedste rodeorytter, og selvfølgelig giver han friske kommentarer med på vejen. En populær aktivitet, der er et sikkert hit hos både børn og voksne.

Rodeotyr USA har avanceret computerstyring og digital tidstæller på fronten af styrepulten, så publikum kan følge med i konkurrencen. Reglerne er enkle: Deltagerne sætter sig op på tyren, som først roterer langsomt, men derefter accelererer gradvist. Det gælder herefter om at kunne sidde længst i sadlen, inden man falder af og lander blødt på den store sikkerhedspude.

LEJ EN RODEOTYR

Skal jeres kommende arrangement have en sjov aktivitet, så lej en Rodeotyr. Et input som med garanti vil frembringe en masse grin og latter. Hvis teamet for arrangementet er country eller USA, så er vores Rodeotyr USA et oplagt valg og et kæmpe hit til bl.a. countryfester, temafester og lign. Når man lejer rodeotyren, er det med en varighed på 4 timer inkl. pause. For at leje rodeotyren, er der et pladskrav på 5 x 5 x 3,5 meter. Derudover er der et strømkrav på: 380 volt, 16 A. Alle praktiske informationer vil vi selvfølgelig også sørge for, at I bliver informeret grundigt om.

RODEOTYR PRIS

Ønsker du at vide mere om Rodeotyren, eller har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig for yderligere information. Vi kan hjælpe dig med svar på ledige datoer, priser og alt det praktiske i forbindelse med booking. Kontakt os pr. telefon, i kontaktformularen eller på mail.

Galleri
Pris
Print
Rodeotyr USA er tilføjet i priskategorien
3000-6000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Rodeotyr USA, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters