Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Showbizz logo i rød

Menu

Julefrokost - book underholdning til årets fest her

Book den perfekte underholdning til julefrokosten

– enten privat eller i din virksomhed eller forening.

Book underholdning til julefrokost

Book den perfekte underholdning til julefrokosten – enten privat eller i din virksomhed eller forening.

 

Julefrokosten er ofte årets højdepunkt

Årets julefrokost betragtes af mange som en af de allerstørste begivenheder på året. Men det kan være lidt af en opgave at arrangere hele festligheden. På netop det område er vi specialister og giver gerne et bud på både musik og underholdning målrettet din julefrokost. Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere, musikere, shows og underholdere, som egner sig perfekt til julefrokosten. Både det helt store set-up og de mindre intime arrangementer.

Få mulighederne direkte i din mailboks, ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted, – så kan vi målrette mulighederne til dig.

Silas Holst and The Flamingo Orchestra

Danmarks musicalstjerne nummer 1, Silas Holst, stiller op med sit band og skruer op for de kendte hits og masser af showdans på scenen. Ikke bare dansefødderne sidder perfekt på manden, men han synger også fantastisk og sammen med The Flamingo Orchestra får han sat ekstra stemning på din julefrokost. 

Tjenerstaben med hvid baggrund

Tjenerstaben

Tjenerstaben serverer et fantastisk show til enhver middag, hvor der skal ske noget helt usædvanligt. Med afsæt i det klassiske serveringsteater går Tjenerstaben rundt blandt gæsterne, overrasker og underholder, inden Tjenerstaben til sidst afslutter med et underholdende sceneshow.

Brian Lykke

Brian Lykke leverer et hav af sjove figurer med særegne træk – alt fra den speedsnakkende Jeff i Krysters Kartel til den forsmåede og ubehøvlede sportsvært Gert Rehmer i sketchen “Kæft Kælling – Dét Sport” i Live fra Bremen. Sæt gang i julefrokosten med Brian Lykke og før festen ud på det festlige skråplan.

Chief 1 holder sig for ørene

Chief 1

Gennem tre årtier har den populære DJ været på toppen af den danske musik-branche. Som sangskriver og producer har Chief One stået bag navne som Danser med Drenge, Drengene fra Angora, Michael Learns To Rock, Nik & Jay og L.I.G.A. Chief 1 er en eminent DJ med stor karisma og masser af fed musik til din julefrokost.

Roulet

Roulet er mere end bare danseglad musik til festen. Det er den rå vokal og en tæt kontakt til publikum, der får alle til at glemme den grå hverdag i festens tegn. Guitarstrengens vilde dans, og foden, der taktfast rammer scenegulvet og holder rytmen – det er Roulets varetegn.

Rytteriet

Rytteriet har med deres snobbede og skarpladte replikker boret sig ind i danskernes bevidsthed, og Rytteriet er i dag blandt nogle af danskernes yndlingskomikere. De to dygtige skuespillere Rasmus Botoft og Martin Buch kan sætte enhver julefrokost i gang med et brag.

Vi er Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Julefrokost underholdning

Årets julefrokost er ofte et højdepunkt i virksomheden, foreningen eller familien. Vi har igennem mange år specialiseret os i netop julefrokost arrangementer og har et bredt udvalg af underholdning, solister, bands, aktiviteter og entertainere, der sørger for din julefrokost aldrig går i glemmebogen.

 

Book live musik til julefrokosten

Vi har et bredt udvalg af professionelle sangere, musikere og bands, der ofte spiller til julefrokoster landet over.  De er mestre i at sætte gang i festen og sørge for danse-gulvet aldrig er tomt. Vi kan tilbyde musikere indenfor alle genrer og til alle alders-grupper og budget.

 

Book underholdning til julefrokosten

Du har måske lyst til at begynde julefrokosten med et godt grin, der samler gæsterne og sætter gang i festen? Her er en stand-up komiker et oplagt valg. Ta´ et kig i vores store stand-up portefølje, der er helt sikkert en af vores dygtige kunstnere, der passer godt til din julefrokost.

Lej en DJ med julefrokost-repertoire

En Dj kan også være en rigtig god løsning til at få sat gang i festen, og samtidig kan en Dj også være løsningen, hvis der for eksempel også skal være musik under maden og mens I går til og fra bordet. En Dj kan nemt justere repertoire og lydstyrke, så det passer til situationen.

Book en aktivitet til julefrokosten

Det er alletiders gode idé at præsentere en aktivitet i løbet af julefrokosten. En aktivitet, der får smilene frem og dine gæster i den rette julefrokost-stemning. En kendt entertainer, et ekstraordinært scene-show eller en magisk tryllekunstner giver din julefrokost en ekstra dimension og efterlader med garanti dine gæster i godt humør.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Vi er Danmarks største bookingbureau med mere end 5000 årlige arrangementer på programmet. Vi  tilbyder noget indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper. Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning til din julefrokost.

Showbizz Danmark – så behøver du kun at søge et sted!

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk