Book underholdning til julefrokost | 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Julefrokost - book underholdning til årets fest her

Book den perfekte underholdning til julefrokosten

– enten privat eller i din virksomhed eller forening.

Book underholdning til julefrokost

Book den perfekte underholdning til julefrokosten – enten privat eller i din virksomhed eller forening.

 

Julefrokosten er ofte årets højdepunkt

Årets julefrokost betragtes af mange som en af de allerstørste begivenheder på året. Men det kan være lidt af en opgave at arrangere hele festligheden. På netop det område er vi specialister og giver gerne et bud på både musik og underholdning målrettet din julefrokost. Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere, musikere, shows og underholdere, som egner sig perfekt til julefrokosten. Både det helt store set-up og de mindre intime arrangementer.

Få mulighederne direkte i din mailboks, ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted, – så kan vi målrette mulighederne til dig.

rytteriet billede

Rytteriet

Rytteriet har med deres snobbede og skarpladte replikker boret sig ind i danskernes bevidsthed, og Rytteriet er i dag blandt nogle af danskernes yndlingskomikere. De to dygtige skuespillere Rasmus Botoft og Martin Buch kan sætte enhver julefrokost i gang med et brag.

Uffe Holm

Med Uffe Holm er du sikret grin og mavekrampe i lange baner. Han er en af vores mest eminente stand-up komikere – altid med en perfekt timing og en nøjagtig
situationsfornemmelse. Uffe Holm leverer et forrygende sceneshow med fart over feltet og nærmest barnlig frækhed. Han er aldrig for fin til at gøre grin med sig selv… og publikum. Book Uffe Holm og skub julefrokosten ordentligt i gang.

The Hitmen udendørs og en med solbriller

The Hitmen

The Hitmen har mere end 10 års erfaring fra den danske musikbranche, hvor de har specialiseret sig i omhyggeligt planlagte musikarrangementer med fokus på publikum. Deres repertoire omfatter alle de nyeste hits og naturligvis også de tidløse klassikere. The Hitmen leverer – udover et fyldt dansegulv – også et energisk og veltilrettelagte sceneshow. Hver gang.

 

De Spildte Talenter ved klaver og med hvide skjorter

De Spildte Talenter

De Spildte Talenter er et af vores allerbedste festorkestre. Og de mestrer mange genrer: klassisk klavermusik under middagen, god guitar og iørefaldende sangstemmer og top-tunet danseorkester. På repertoiret findes alt fra stille sjælere til heftig Rock n´ Roll samt populær musik fra kunstnere som Rasmus Seebach, Poul Krebs og Elvis.

groove mænd på hovedbanen med nissehuer

Groove Parade

Alletiders sjove og velspillende mobile streetband til fx gågaden eller byens torv.
Med Groove Parade, som er Danmarks nye, fede streetband, er du garanteret hyggelig jule-stemning og masser af go´ julemusik i gaden. Groove Parade har et bredt jule-repertoire med i bagagen og er klar til at give den gas til stor glæde for publikum.

Christian Fuhlendorff.9

Christian Fuhlendorff

Listen er lang over Christian Fuhlendorff´s optrædener. Han er her og der og allevegne og kan også optræde til dit kommende jule-event. Hans alsidige humor og vindende væsen, har gjort ham til en populær komiker, som altid formår at underholde et varieret publikum med jokes, der går lige til grænsen – og måske endda lidt over. En professionel stand-up komiker af bedste skuffe.

Julemandens Rensdyr

Mere nuttet og juleagtigt bliver det simpelthen ikke med et besøg af de søde, små rensdyr og selveste Julemanden. Rensdyrene er altid et super stærkt trækplaster, specielt for børn, hvilket gør, at de smukke dyr ofte er booket hurtigt i juledagene. Book Julemanden og hans rensdyr til dit næste jule-event, men skynd dig. Der er rift om dem…

 

Vi er Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Julefrokost underholdning

Årets julefrokost er ofte et højdepunkt i virksomheden, foreningen eller familien. Vi har igennem mange år specialiseret os i netop julefrokost arrangementer og har et bredt udvalg af underholdning, solister, bands, aktiviteter og entertainere, der sørger for din julefrokost aldrig går i glemmebogen.

 

Book live musik til julefrokosten

Vi har et bredt udvalg af professionelle sangere, musikere og bands, der ofte spiller til julefrokoster landet over.  De er mestre i at sætte gang i festen og sørge for danse-gulvet aldrig er tomt. Vi kan tilbyde musikere indenfor alle genrer og til alle alders-grupper og budget.

 

Book underholdning til julefrokosten

Du har måske lyst til at begynde julefrokosten med et godt grin, der samler gæsterne og sætter gang i festen? Her er en stand-up komiker et oplagt valg. Ta´ et kig i vores store stand-up portefølje, der er helt sikkert en af vores dygtige kunstnere, der passer godt til din julefrokost.

Lej en DJ med julefrokost-repertoire

En Dj kan også være en rigtig god løsning til at få sat gang i festen, og samtidig kan en Dj også være løsningen, hvis der for eksempel også skal være musik under maden og mens I går til og fra bordet. En Dj kan nemt justere repertoire og lydstyrke, så det passer til situationen.

Book en aktivitet til julefrokosten

Det er alletiders gode idé at præsentere en aktivitet i løbet af julefrokosten. En aktivitet, der får smilene frem og dine gæster i den rette julefrokost-stemning. En kendt entertainer, et ekstraordinært scene-show eller en magisk tryllekunstner giver din julefrokost en ekstra dimension og efterlader med garanti dine gæster i godt humør.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Vi er Danmarks største bookingbureau med mere end 5000 årlige arrangementer på programmet. Vi  tilbyder noget indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper. Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning til din julefrokost.

Showbizz Danmark – så behøver du kun at søge et sted!

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?