Book Lis Sørensen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Lis Sørensen

Lis Sørensen booking

Lis Sørensen er en kunstner, der nærmest ikke behøver introduktion. Gennem mere end 30 år har hun været et ikon i den danske musikbranche. Efter at have fået et stampublikum via sit virke i kvindegruppen Shit & Chanel og Anne Linnet Band foldede Lis Sørensen hele sit spektrum ud fra midten af 1980’erne. En booking af hende som soloartist blev nu også muligt. Lis Sørensen har med sin særlige stemme og ukrukkethed markeret sig som en af de populæreste, danske solister med sange, hvor hun ikke er bange for at bruge store ord om store følelser. Tænk bare på hits som ’Tæt på Ækvator’ og ’Verden er i farver. Efter manges mening bliver Lis Sørensen bedre og bedre år for år, og hun er derfor et eftertragtet navn at have på spillelisten til enhver koncert eller festival. Hos Showbizz Danmark hjælper vi dig gerne med at stable det fedeste arrangement på benene. Kontakt os på telefon 70 27 03 07, så hjælper vi dig med alt omkring din booking, pris, praktik mv.

Lis Sørensen

Lis Sørensen er både sangskriver, sangerinde og komponist og har udgivet et bredt repertoire af musik inden for pop og rock og country. Hun er uden tvivl et dansk koncertnavn, man bare skal opleve. Der er ingen tvivl om, at musikken har fyldt enormt for Lis Sørensen, som har optrådt som soloartist, været medlem i flere bands samt sunget i mange konstellationer med danske musikere og sangere gennem årene. Når du først hører hendes smukke, rene stemme og genkender alle de fede melodier, som Lis Sørensen har udgivet, kan det kun blive en god aften. Det bliver en fest uden lige, og alle kan synge med, når sangfuglen går på scenen og optræder med sine ikoniske numre.

Galleri
Video
Print
Lis Sørensen med sølv bluse
Lis Sørensen med hvid skjorte
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Lis Sørensen

Lisa Helmer Lund Content & Communications Specialist, DanCenter A/S, København

”I DanCenter har vi brugt Showbizz Danmark til at booke Lis Sørensen til et arrangement for vores husejere. Det var en kæmpe fornøjelse at opleve hende optræde, og vi har fået mange rosende ord fra de deltagende til arrangementet. Derfor skal Showbizz Danmark have en stor tak for at hjælpe os med at stable et så unikt og fantastisk arrangement på benene.”

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters