Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Børnefest - book underholdning her

Book en sjov tryllekunstner, en dygtig ballonklovn, en kæmpe hoppeborg eller måske et stort scenesjov til den næste børnefest.

Book underholdning til børnefest

Book en sjov tryllekunstner, en dygtig ballonklovn, en kæmpe hoppeborg eller måske et stort scenesjov til den næste børnefest.

Gi´ ungerne en fest de vil elske

Børnenes fest er altid en sikker succes. Uanset om det er et firmaarrangement, børnefestival eller blot underholdning til det private børnearrangement, så har vi løsningerne. Er der tale om et stort arrangement, er der mulighed for at booke kendte navne fra Ramasjang og andre TV programmer. Til mindre arrangementer har vi bl.a. dygtige ansigtsmalere, tryllekunstnere og ballonklovne. Få mulighederne direkte i din mailboks ved at udfylde kontaktformularen til højre.  Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted – så kan vi målrette mulighederne til dig.

Katrine Bille confetti.2

Katrine Bille

Læg op til et brag af en børnefest med den kendte og elskede børnevært fra Ramasjang: Katrine Bille. Sangene, der bliver sunget og spillet, er fra de populære Ramasjang-programmer og fra Katrines egne soloalbums. En super musikalsk, sjov og lærerig oplevelse for hele familien, når Katrine Bille og hendes band spiller koncert.

Jungledyret Hugo hos Showbizz Danmark

Jungledyret Hugo

Børnene kender ham fra de tre sjove film, som jævnligt sendes på TV-kanalerne, og de elsker ham. Jungledyret Hugo er børnenes ven. Nu kan du opleve ham i et helt nyt show sammen med entertainer og børneunderholder Mikkel Rugholm, Vi har skruet et børnevenligt show sammen med musik, sang og masser af gags.

Henning Nielsen børne- & familieunderholdning

Henning Nielsen er kendt fra Danmark har Talent og publikum kan opleve Henning på tætteste hold i Børne- og familieshowet “Hokus Pokus”, hvor der bliver tryllet med alt lige fra toiletpapir over aviser til kortspil og mange andre ting. Undervejs garnerer Henning showet med en masse sjove ballondyr og små, sjove historier.

Cirkus Big

Alle børn elsker Cirkus og Cirkus Big formår virkelig at tryllebinde alle børn med deres morsomme cirkusshow. De har flere forskellige shows at byde på, og tilpasser sig gerne dine ønsker. Blandt andet kan du få fornøjelsen af Halloween Cirkus eller Halloween Workshops. Her kan børn og voksne se, opleve og selv prøve kræfter med cirkus-verdenen.

Highway hoppeborg på græs

Highway Tracks, Danmarks længste forhindringsbane

Vi præsenterer en super fed aktivitet til sommerens arrangementer. En 32 meter lang oppustelig forhindringsbane, som er den eneste af sin slags i Danmark.

Børnene kommer med i deres helt egen Wipe out konkurrence, hvor de skal igennem spændende forhindringer, klatrevæg og rutsjebaner. En fantastisk idé til børnefesten.

 

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Underholdning til børnefesten

En kendt børneunderholder, en dygtig ballonklovn eller en sjov hoppeborg gør børnefesten ekstra underholdende. Som Danmarks største bookingbureau kan vi hos Showbizz Danmark tilbyde alle former for musik, shows og underholdning specielt tilpasset din børnefest. Vi kan også råde og vejlede dig, så du får noget, der matcher dine ønsker og samtidig er indenfor dit budget.

Book en af de kendte fra TV

Vi har et bredt udvalg af alle de kendte børneunderholdere fra TV. Du kan fx få besøg af Katrine Bille, Rosa fra Rouladegade eller Hr. Skæg fra Ramasjang. Det er et kæmpe hit for alle børn at se og opleve deres idoler tæt på og vil gøre din børnefest helt uforglemmelig. Sebastian Klein og Onkel Reje er også oplagte muligheder til din børnefest – kontakt os og vi hjælper gerne med at finde den rette til dit arrangement.

Book en skør ballonklovn eller tryllekunstner

Trylleri, magi og balloner er altid populære aktiviteter når børnene holder fest. Vi har omfattende kontakt til landets bedste og sjoveste kunstnere, når der skal skabes underholdning for børnene. Vi præsenterer bl.a. sæbeboble-kunstnere, cirkus-show, ballon-klovne, sangere, dygtige ansigtsmalere, workshops, pirater og bugtalere. Og meget mere….

Book en sej forlystelse til din børnefest

Et rigtigt cool indslag til børnefesten er at præsentere en sjov forlystelse, som fx en hoppeborg, en rodeotyr, en klatrevæg, en forhindringsbane eller måske et kæmpe vandbassin med små både til børnene. Uanset hvad du ønsker din børnefest skal indeholde, så har vi en god idé til en spændende forlystelse tilpasset din fest.

Det er nemt at booke hos Showbizz Danmark

Det er ganske nemt at booke gennem Showbizz Danmark. Det hele kan klares på telefon og mail. Har du spørgsmål så kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller showbizz@showbizz.dk. Vi sidder klar ved telefoner og mail og kan lynhurtigt hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning til din næste børnefest.

Kontakt os og hør mere om mulighederne!

Om det er underholdning til en børnefødselsdag i Nordsjælland, priser på en af de kendte kunstnere fra TV eller den sjoveste ballonklovn til arrangementet i din institution, så kan vi hjælpe dig. Vi er Danmarks største bookingbureau og har noget indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper.

Showbizz Danmark – så behøver du kun at søge et sted!

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?