Book Kreabix på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kreabix

Gammelt skrald får nyt liv med Emma fra Ramasjang

Vær med, når Emma fra Kreabix på Ramasjang, åbner sit magiske rejseværksted og slipper fantasien løs i sit superseje sceneshow.

Børnene bliver taget med på en underholdende og finurlig rejse, når Emma finder gammelt skrammel i sit magiske rejseværksted og bygger et fuldstændig fantastisk, totalsejt og helt unikt genbrugsvidunder. Med hjælp fra børnene blandt publikum vil Emma bygge og være kreativ i ægte Kreabix stil, hvor alting kan bruges til noget – så længe man bruger sin fantasi! Børnene kender Emma fra Ramasjang, hvor hun har sit eget genbrugs-legetøjs-show for børn. Følg med når hun bygger seje monstre, vanvittige rumraketter, skøre kæpheste, de vildeste fantasi- og jungledyr, uhyggelige sørøveskibe og meget, meget andet.

Mød Emma fra Ramasjang live

Emma fra Ramasjang kreerer sine fine figurer i så stort format på scenen, at alle kan følge med og se, hvad Emma laver. Hun er en super sød og meget smilende vært og elsker at give børnene en god oplevelse, de kan huske og gode ideer, de kan tage med hjem. For man kan lave de mest fantastiske ting af fx. en gammel makreldåse, en mælkekarton, en bunke gamle sugerør og en smule vatpinde. Tilsæt lidt maling, et par fjer og et par fine tegninger, så har du straks et svævende monster eller en søstærk pirat. Alle kan være med og næsten alt gammel skrammel kan bruges. Showet varer ca. 40 minutter og bagefter er der tid til at hilse på Emma og få taget et selfie.

Få mere at vide om Kreabix

Kreabix er et af DR Ramasjangs utallige populære børneunderholdnings-programmer. Scenen er sat i et kreativt og sjovt værksted, hvor værtinden, Emma, sætter sjove ting og figurer sammen af genbrug og skrald. Emma viser børnene trin for trin, hvordan de selv kan bygge deres egne figurer af ting, som vi ofte slet ikke vidste vi kunne genbruge. Andre populære Ramasjang shows er bl.a.: Katrine Bille, Kristian Gintberg, Onkel Reje og Hr. Skæg.

For mere information, booking og ledige datoer, kontakt Showbizz Danmark på tlf. 70 27 03 07 eller på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Kreabix, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?