Book Katrine Bille på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Katrine Bille

Koncert med Katrine Bille Band

Katrine Bille har været en del af Ramasjangs børne-univers i mere end et årti og har udgivet intet mindre end 6 albums med ørehængende børnemusik. Mød Katrine Bille live, når hun synger sange fra bl.a. “Lille Nørd”, “Luk op, Luk i” og fra sine soloalbums ”Fugle flyver frit” og ”Jorden rundt med Katrine”. Børnene er garanteret en rigtig fed “koncert-danse-fest” med masser af sang, sjov og dans.

Når Katrine Bille optræder, inddrager hun altid børnene, danser selv med og børnene får lov til at fortælle om deres egne oplevelser med fx venner, kærester, dyr og drillerier. Med sig på scenen har Katrine Bille to professionelle musikere, der udover at levere sublim musik, også involveres i sjov og ballade på scenen. Katrine Bille og hendes band sørger for en supermusikalsk, sjov og lærerig oplevelse for hele familien. Efter koncerten vil der være mulighed for at få en autograf og et billede med Katrine Bille og man vil kunne købe signerede eksemplarer af hendes album: “Jorden Rundt med Katrine”.
Varighed: 45 min.

Katrine Bille Band

En koncert med Katrine Bille Band er den helt rigtige måde at kickstarte børne-festen på. Katrine Bille Band kan spille til både den helt store børnefest med dans og show eller til den mere intime, mindre begivenhed, måske krydret med historiefortælling og hyggeligt samvær med børnene. Når Katrine Bille Band går på scenen, har børnene ofte været i gang med at danse og glæde sig længe inden, koncerten går i gang. Katrine Bille Band er et ekstremt populært børne-band, som ofte trækker fulde huse til deres koncerter, hvor både børn og voksne får store oplevelser med hjem. Katrine Bille Band synger og danser sig vej ind i børnenes hjerter med sjove sange, store smil og masser af gode historier fra hele verden. Katrine Bille Band kan ofte opleves i storcentret og til byfester, men kan også bookes til fx private institutioner eller børnefester.

I øvrigt...
Katrine Bille er en glimrende moderator og konferencier, og som uddannet tilrettelægger formår hun at binde emnerne sammen og holde en god rød tråd arrangementet igennem. Ligesom Katrine har en dragende sangstemme, er hun også en dygtig speaker til bl.a. dubbing af tegnefilm, reklamer, oplæsning af lydbøger mv.

Katrine Bille Koncert

Både børn og voksne har stor fornøjelse af at opleve en koncert med Katrine Bille, for hendes humør og fortælleglæde er til stor inspiration for alle aldre. Med stor energi og karisma, går Katrine Bille på scenen og leverer altid en forrygende koncert med masser af super gode sange, børnene kan synge med på. Hendes sceneshow opføres altid i et højt tempo og er fyldt med sjove input og ballade, som børnene elsker. En koncert med Katrine Bille rangerer ofte meget højt på børnenes ønskeliste.

Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 og hør om mulighederne for alletiders sjove børne-koncert i selskab med Katrine Bille.

Galleri
Video
Pris
Print
Katrine Bille er tilføjet i priskategorierne
10.000-20.000
6000-10.000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Katrine Bille, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Katrine Bille

Nanna

"Begejstrede hilsner fra Sløngeldage til Katrine Bille. Hun leverede, sammen med resten af holdet, en forrygende koncert og signerede i lange baner efterfølgende. Stor succes"

Vibeke Riis/Guldborgsund-bibliotekerne

”Vi havde en forrygende koncert med Katrine og Jakob og billetterne blev revet væk. Alle børn og deres voksne fik en oplevelse af de helt store, da de rejste jorden rundt med Katrine. Som et flot punktum gav Katrine sig god tid til at møde børnene efter koncerten.”

Caroline Meldgaard CEO, Børn i Byen. 

“Vi har brugt Katrine Bille 2 år i træk til vores store Børn i byen Prisen show. Hun er en SKØN vært, der med sit smittende humør, nærvær og musik engagerer både voksne og børn. Hun har en virkelig dejlig og legende energi, der giver vores show en lethed og god fremdrift, der gør at man føler sig godt underholdt hele vejen igennem. Jeg giver mine varmeste anbefalinger!”

Camilla Ander Paarup Projektleder, Landsindsamlingen DRC Dansk Flygtningehjælp

”Katrine Bille har samarbejdet med DRC Dansk Flygtningehjælp i forbindelse med Tegn-et-hjem kampagnen, 2022. Hun har ageret dommer sammen med en række andre kendte og udvalgt vinderværker, hun har optrådt i forbindelse med ferniseringen på FLUGT museet og lavet samt delt indhold om kampagnen på sine sociale medier. Katrine Bille har hele vejen igennem udvist et kæmpe engagement og har med sin deltagelse udbredt kendskabet til kampagnen, særligt blandt børn. Hun har været yderst professionel, leveret over forventning og det har været tydeligt, at hun har haft hjertet med i sagen. Ved optagelser af videoindhold til vores egne sociale platforme, har hun med meget få instrukser formidlet kampagnens budskab på en indlevende og naturlig måde. Det har været utrolig behageligt at arbejde sammen med Katrine Bille, derfor får hun også mine varmeste anbefalinger og vi håber på et fremtidigt samarbejde. ”

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Mads sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Mads Staun Booker & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters