Book Katrine Bille på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Katrine Bille

KONCERT MED KATRINE BILLE BAND 

Tag med på en fortryllende koncertoplevelse med Katrine Bille, en markant skikkelse i Ramasjangs børneunivers gennem et årti. Hun og hendes talentfulde band leverer uimodståelig børnemusik fra populære hits som "Lille Nørd" og "Jorden Rundt med Katrine". Den interaktive koncert skaber en atmosfære af sang, sjov og dans, hvor børnene også har mulighed for at dele deres egne spændende oplevelser.

Bandet, akkompagneret af to dygtige musikere, skaber ikke blot musik i topklasse, men bidrager også til en festlig og engagerende optræden på scenen. Efter koncerten åbnes dørene for autografer og muligheden for at tage billeder med Katrine Bille. Der er også chance for at erhverve signerede eksemplarer af albummet "Jorden Rundt med Katrine".

KATRINE BILLE BAND

Uanset om det er til en storslået børnefest med dans og show eller en mere intim begivenhed, er Katrine Bille Band det ideelle valg. Energien fra bandet sætter gang i børnenes dans og glæde, og deres koncerter har ofte trukket fulde huse. Book dem til private institutioner, børnefester eller byfester for en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne.

KATRINE BILLE PÅ NYE EVENTYR

Udover koncerter viser Katrine Bille sit alsidige talent som dygtig moderator og konferencier. Hendes dragende sangstemme kombineres elegant med evnen til at binde emner sammen, hvilket gør hende velegnet til en bred vifte af arrangementer, herunder dubbing af tegnefilm, reklamer og oplæsning af lydbøger.

Med syv spritnye naturfortællinger til Trekantsområdet og en kommende børnebog, "Robotten Ibber" Tager Katrine Bille tager os med på spændende eventyr. Hendes passion for naturvidenskab kommer også til udtryk i det kommende børneprogram "Katrine Undersøger" samt det tilhørende børnealbum om naturvidenskab.

JULESHOW MED KATRINE BILLE

Glæd jer til årets juleshow med Katrine Bille, hvor hun spreder juleglæde gennem musik og underholdning. For yderligere information og booking, kontakt Showbizz Danmark på telefon 70 27 03 07. Skab uforglemmelige børnearrangementer med Katrine Bille!Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
katrine bille robotten ibber
KATRINE BILLE

Ønsker du priser på Katrine Bille, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Katrine Bille på Facebook
Følg Katrine Bille på Instagram
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Katrine Bille

Nanna

"Begejstrede hilsner fra Sløngeldage til Katrine Bille. Hun leverede, sammen med resten af holdet, en forrygende koncert og signerede i lange baner efterfølgende. Stor succes"

Vibeke Riis/Guldborgsund-bibliotekerne

”Vi havde en forrygende koncert med Katrine og Jakob og billetterne blev revet væk. Alle børn og deres voksne fik en oplevelse af de helt store, da de rejste jorden rundt med Katrine. Som et flot punktum gav Katrine sig god tid til at møde børnene efter koncerten.”

Caroline Meldgaard CEO, Børn i Byen. 

“Vi har brugt Katrine Bille 2 år i træk til vores store Børn i byen Prisen show. Hun er en SKØN vært, der med sit smittende humør, nærvær og musik engagerer både voksne og børn. Hun har en virkelig dejlig og legende energi, der giver vores show en lethed og god fremdrift, der gør at man føler sig godt underholdt hele vejen igennem. Jeg giver mine varmeste anbefalinger!”

Camilla Ander Paarup Projektleder, Landsindsamlingen DRC Dansk Flygtningehjælp

”Katrine Bille har samarbejdet med DRC Dansk Flygtningehjælp i forbindelse med Tegn-et-hjem kampagnen, 2022. Hun har ageret dommer sammen med en række andre kendte og udvalgt vinderværker, hun har optrådt i forbindelse med ferniseringen på FLUGT museet og lavet samt delt indhold om kampagnen på sine sociale medier. Katrine Bille har hele vejen igennem udvist et kæmpe engagement og har med sin deltagelse udbredt kendskabet til kampagnen, særligt blandt børn. Hun har været yderst professionel, leveret over forventning og det har været tydeligt, at hun har haft hjertet med i sagen. Ved optagelser af videoindhold til vores egne sociale platforme, har hun med meget få instrukser formidlet kampagnens budskab på en indlevende og naturlig måde. Det har været utrolig behageligt at arbejde sammen med Katrine Bille, derfor får hun også mine varmeste anbefalinger og vi håber på et fremtidigt samarbejde. ”

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Mads sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Mads Staun Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?