Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kom i julestemning med en smuk julekoncert

Julen er en af årets absolutte højdepunkter og med en julekoncert er den rette julestemning godt på vej.

Kom i julestemning med en smuk julekoncert

Julen er en af årets absolutte højdepunkter og med en julekoncert er den rette julestemning godt på vej.

trine gadeberg juleboks

Trine Gadeberg julekoncert

Nyd en skøn julekoncert med Trine Gadeberg, hvis hjerte banker for de stemningsfulde koncerter i landets kirker, hvor Trine Gadeberg igennem mange år selv har haft og givet publikum store musikalske oplevelser i en varm og stemningsfuld atmosfære.

Jul med Monique

For Monique er der ingen jul uden alle de smukke danske julesange og salmer samt de engelske og amerikanske Christmas Carols, for de bringer hende og publikum i den helt rigtige julestemning. Koncerten breder sig genremæssigt fra gospel, jazz og pop, til de smukke danske julesange og salmer.

Bryan Rice Juletid er ønsketid

Bryan Rice genfandt barndommens forventnings-glæde da han udgav julesinglen ”Ønsketid” og fik julen tilbage. Det blev starten på et helt ny akustisk julekoncept som Bryan Rice har stor succes med. I 2023 er julekoncerten opdateret med endnu flere gode julesange og sammen med sin pianist er Bryan Rice nu klar til at synge julen ind.

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard julekoncert

Når Kaya Brüel og Ole Kibsgaard gør entré på scenen, oplever man en fortryllende atmosfære, hvor de tolker både julesalmer og efterårssange, der har en helt særlig betydning for dem. Det bliver en mangfoldig og nærværende oplevelse i godt og hyggeligt selskab, når de fremfører deres unikke julerepertoire af velkendte julesange.

Lene Siel magisk juleoptræden

Lene Siels julekoncerter er en blanding af stemningsfulde vinter- og julesange samt elskede evergreens. Hendes smukke, varme stemme fylder rummet med sange som “Det kimer nu til julefest”, “For længst engang i Bethlehem”, “Sneflokke kommer vrimlende”  og “Når du ser et stjerneskud” fra Disneys Juleshow.

helene hørløck22

Helene Hørlyck International julekoncert

Helene Hørlyck er indbegrebet af international jul. Med sin smukke stemme synger hun dejlige julesange fra ind- og udland i en nærværende og akustisk jule-koncert. I 2022 udgav hun albummet “Christmas Songs”, som blev blændende modtaget og spillet hyppigt på både radio og TV.

Julekoncert med Stig Rossen

Stig Rossens julekoncerter er indbegrebet af klassisk og nærværende julestemning. Til koncerten fremfører han både klassiske salmer og julesange og nogle af hans egne julefavoritter. Undervejs i koncerter fortæller Stig Rossen om julens betydning og deler samtidig personlige anekdoter fra et langt liv på scenen.

Anna David julekoncert

Anna David har i kraft af sin musik, sit lysende talent, sin smukke soulfulde stemme og sin stærke personlighed placeret sig på musikscenens stjernehimmel. Hun er nu aktuel med en et nyt repertoire til julekoncerter, hvor hun synger dejlige julesange for publikum.

tamra juleboks

Hallelujah Jule-Special med Tamra Rosanes

Tamra Rosanes, Danmarks amerikansk fødte countrydronning, medvirker i et nyt musikalsk koncept: Hallelujah Jule-Special, hvor hun synger amerikansk gospel og spirituals, hymner og country-ballader. I anledning af julen, drejes repertoiret over i julegenren og skaber en helt ny vinkel i en flot julekoncert.

Har du brug for mere inspiration – se alle vores julekoncerter her.

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.


Helene Hørlyck
Julekoncert 2023

Musik til julekoncerten

En fantastisk måde at begynde julen på er at afholde en julekoncert, som kan samle et bredt publikum af både unge og ældre. Koncerten kan fx. afholdes i en af vores fine kirker rundt omkring i landet, som jo er oplagte til formålet. Men en julekoncert kan i princippet afholdes nærmest overalt.

Book en nærværende og akustisk julekoncert

Oplev den intime og magiske atmosfære ved en akustisk julekoncert med en professionel kunstner. Ved en akustisk koncert, kommer publikum helt tæt på artisten, som med sjæl og indlevelse tryllebinder publikum med sange og små fortællinger i en intim og hyggelig atmosfære.

Solosang med professionel sanger

Flere af vores solister kan optræde på både dansk og engelsk og har således et meget bredt jule-repertoire, som skaber en ekstraordinær og helt uforglemmelig oplevelse for dig og dit publikum. Repertoiret varierer fra de traditionelle danske julesange til internationale favoritter som ‘I’ll Be Home For Christmas’ og ‘The First Noel’. Fælles for koncerterne er, at solisterne leverer en fantastisk performance, der begejstrer publikum hver gang.

Ekstra input til julekoncerten

Udover den traditionelle julekoncert, kan vi tilbyde en bred vifte af underholdning, så fx. børnene tilgodeses ved arrangementet. Vi har flere forskellige slags juleunderholdning for børn (og voksne) og også shows med efterfølgende dans om juletræet og uddeling af gaver. Der er masser af inspiration at hente lige her.

Kontakt os og hør mere om mulighederne!

Om det er stemningsfuld julemusik til en landsby-kirke i Nordjylland, priser på gospel arrangementet på Stevns eller jule-musikken til dit spillested på Fyn, du leder efter, så kan vi hjælpe dig. Vi er Danmarks største bookingbureau og kan tilbyde en særdeles bred palette af musik og underholdning indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper.

 

Hos Showbizz Danmark sætter vi en stor ære i at rådgive dig, så du får musik og
underholdning, der matcher dine ønsker og budget. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige til dig og dit publikum.

 

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?