Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kom i julestemning med en smuk julekoncert

Julen er en af årets absolutte højdepunkter og med en julekoncert er den rette julestemning godt på vej…

Book underholdning til bryllup

Book musik til bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup – book sanger, Dj eller et helt band

Jesper lohmann julet

Jesper Lohmann crooner julen ind

Jesper Lohmann har sammensat et flot juleprogram med dejlige, swingende julesange. Det er en skøn blanding af danske og udenlandske sange, som kommer ud over scenekanten med charme og nærvær. Jesper er en fantastisk sanger og entertainer. Sangene bindes sammen af sjove anekdoter og eventyrfortælling.

helene hørløck22

Helene Hørlyck International julekoncert

Helene Hørlyck er indbegrebet af international jul. Med sin smukke stemme synger hun dejlige julesange fra ind- og udland i en nærværende og akustisk jule-koncert. I 2022 udgav hun albummet “Christmas Songs”, som blev blændende modtaget og spillet hyppigt på både radio og TV.

Bryan Rice Juletid er ønsketid

Bryan Rice genfandt barndommens forventnings-glæde da han udgav julesinglen ”Ønsketid” og fik julen tilbage. Det blev starten på et helt ny akustisk julekoncept som Bryan Rice har stor succes med. I 2023 er julekoncerten opdateret med endnu flere gode julesange og sammen med sin pianist er Bryan Rice nu klar til at synge julen ind.

trine gadeberg juleboks

Trine Gadeberg Julekoncert

Nyd en skøn julekoncert med Trine Gadeberg, hvis hjerte banker for de stemningsfulde koncerter i landets kirker, hvor Trine Gadeberg igennem mange år selv har haft og givet publikum store musikalske oplevelser i en varm og stemningsfuld atmosfære.

 

Anna David Julekoncert

Anna David har i kraft af sin musik, sit lysende talent, sin smukke soulfulde stemme og sin stærke personlighed placeret sig på musikscenens stjernehimmel. Hun er nu aktuel med en et nyt repertoire til julekoncerter,  hvor hun synger dejlige julesange for publikum.

tamra juleboks

Hallelujah Jule-Special med Tamra Rosanes

Tamra Rosanes, Danmarks amerikansk fødte countrydronning, medvirker i et nyt musikalsk koncept: Hallelujah Jule-Special, hvor hun synger amerikansk gospel og spirituals, hymner og country-ballader. I anledning af julen, drejes repertoiret over i julegenren og skaber en helt ny vinkel i en flot julekoncert.

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.


Helene Hørlyck
Julekoncert 2023

Underholdning til kirkekoncerten

En fantastisk måde at tyvstarte julen på er at arrangere en julekoncert, som kan samle hele familien. Koncerten kan afholdes hvor som helst; i kirker, på spillesteder, i foreninger, til firmaarrangementer mv. Som Danmarks største bookingbureau kan vi, hos Showbizz Danmark, tilbyde alle former for julemusik og juleunderholdning over hele landet. Vi sætter en stor ære i at råde og vejlede dig, så du får noget, der matcher dine ønsker og samtidig er indenfor dit budget.

Book en nærværende og akustisk julekoncert

Vi har et bredt udvalg af solister, musikere og bands med specifikke og nærværende jule-koncepter, der egner sig godt til højtidens underholdning i fx. landets kirker. Ved en akustisk koncert opstår en unik og magisk energi mellem solist og publikum, som egner sig godt til højtiden. Kunstnerne kan sammensætte deres program så det passer nøjagtig til dine ønsker. Kontakt os for mere information om de forskellige muligheder.

Solosang med professionel sanger

Vi råder over et stort katalog af dygtige solister, der med hver deres unikke stemme, kan lægge hele salen ned. Mange af vores solister har et meget bredt jule-repertoire, som tæller både danske og udenlandske julesange, som fx. “I’ll Be Home For Christmas”, “The First Noel”, “What Child Is This”, “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Wintersong”, “O Santa Notte”, “En Rose Så Jeg Skyde”, “Nu Tændes Tusind Julelys” og mange flere.

Kontakt os og hør mere om mulighederne!

Om det er stemningsfuld julemusik til en landsby-kirke i Nordjylland, priser på gospel arrangementet på Stevns eller jule-musikken til dit spillested, du leder efter, så kan vi hjælpe dig. Vi er Danmarks største bookingbureau og har noget indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper. Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning.

 

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters