Book Stig Rossen – Julekoncert på 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Stig Rossen – Julekoncert

Klassisk og nærværende julestemning

Til en julekoncert med Stig Rossen, bliver julen sunget ind på allerfineste vis. Han fremfører klassiske salmer og julesange såvel som nogle af hans egne favoritter på en måde, der får selv de mest kendte melodier til at lyde forfriskende.

At opleve Stig Rossen til en julekoncert er som at træde ind i en verden af varme, traditioner og musikalsk magi. Hans imponerende stemme, der indebærer en dybde og intensitet, fanger straks lytterens opmærksomhed. Med sit nærvær på scenen og evne til at engagere sit publikum, skaber han en unik forbindelse. Han fortæller historier om julens betydning og deler personlige anekdoter, der får smilet frem på alles læber og tænder gnisten af juleglæde.

Stig Rossen koncert

Stig Rossen er uden tvivl en af Danmarks mest fremtrædende sangstjerner, særligt inden for musical. Med sin unikke stemme skaber han uforglemmelige øjeblikke. Han er en sanger med en international appel, der altid formår at begejstre sit publikum.

En koncert med Stig Rossen indebærer en musikalsk oplevelse, der går ud over det sædvanlige, og hans liveoptrædener er en sand fornøjelse, der både er hjertevarmende og fortryllende. Hvis ikke man allerede er i julestemning, bliver man det efter en aften fyldt med julemusik.

Både nye og ældre tilskuere kan godt glæde sig til en koncert med den helt særlige stemning og atmosfære, der er forbundet med julen.

Book julekoncert med Stig Rossen

Er du på udkig efter den perfekte julekoncert til dit arrangement? Hos Showbizz Danmark kan du booke Stig Rossen og musikere til en uforglemmelig juleoplevelse. Når du booker gennem os, kan du være sikker på en professionel håndtering og planlægning af dit arrangement - og et team, der står til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål.

Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi ser frem til at at lade Stig Rossen sprede juleglæde til din begivenhed.

Se meget mere til vores udvalg af juleunderholdning her på siden og bliv inspireret af alle vores dygtige artister på YouTube og Instagram.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Stig Rossen – Julekoncert, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?