Book Kaya Brüel og Ole Kibsgaard julekoncert på 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard - Julekoncert

Oplev julestemningen sprede sig

I årevis har det musikalske og karismatiske makkerpar, Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, begejstret publikum over hele landet med deres talentfulde optrædener og udgivelser. Deres popularitet skød i vejret, da de som værter på DR-programmet "Morgensang med Kaya og Ole" gav fællessangen en helt ny dimension.

I oktober 2021 udgav de albummet "Sange Vi Synger", og nu har du også muligheden for at opleve dem live med julemusik, når de fører publikum på en musikalsk rejse gennem nogle af julens mest magiske numre og salmer. Kaya Brüel og Ole Kibsgaard formår altid at indfange ethvert publikums opmærksomhed. Både børn og barnlige sjæle, voksne og de ældre tilskuere plejer at være yderst underholdt.

Juleduet med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Når Kaya Brüel og Ole Kibsgaard gør entré på scenen, oplever man en fortryllende atmosfære, hvor de tolker både julesalmer og efterårssange, der har en helt særlig betydning for dem. Det bliver en mangfoldig og nærværende oplevelse i godt og hyggeligt selskab, når de fremfører deres unikke julerepertoire af velkendte julesange.

Duoen harmonerer smukt, da Kayas smukke stemme lyder i et komplimentært samspil med Oles helt vidunderlige guitarpræstation. Deres musikalitet er ikke til at tage fejl af, og derfor bringer Kaya Brüel og Ole Kibsgaard julestemningen med sig overalt i landet, hvor de optræder.

Man kan se frem til en berigende og varieret oplevelse, fyldt med skønne historier, humoristiske indslag og mulighed for både fælles musikalsk samvær og eftertænksomhed.

Book Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Skal din næste julekoncert være en mindeværdig og stemningsfuld begivenhed? Så er Kaya Brüel og Ole Kibsgaard det perfekte valg! Gennem Showbizz Danmark kan du nemt booke dette talentfulde makkerpar til at skabe en uforglemmelig julestemning til dit arrangement.

Har du spørgsmål om booking eller ønsker du at vide mere om, hvordan Kaya Brüel og Ole Kibsgaard kan skræddersy deres optræden til dit arrangement? Kontakt os gerne på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk, så står vi klar til at hjælpe dig med alle dine forespørgsler og behov.

Se meget mere til vores udvalg af juleunderholdningInstagram, YouTube og de forskellige kategorier her på hjemmesiden.

Galleri
Pris
Print
Kaya og ole grøn

Ønsker du priser på Kaya Brüel og Ole Kibsgaard - Julekoncert, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?