Book Lene Siel på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Lene Siel Julekoncert

En magisk juleoptræden med evergreens

For en smukt afrundet julekoncertoplevelse er der få, der kan levere som Lene Siel og hendes pianist.

Lene Siels julekoncerter er en blanding af stemningsfulde vinter- og julesange samt elskede evergreens. Hendes smukke, varme stemme fylder rummet med sange som "Det kimer nu til julefest", "For længst engang i Bethlehem", "Sneflokke kommer vrimlende", "Vintervidt Vidunderland" (Winter Wonderland) og "Når du ser et stjerneskud" fra Disneys Juleshow.

Lene Siel har formået at berøre utallige hjerter og skabe uforglemmelige øjeblikke på scenen med sin glædelige julemusik . Hun formår at formidle både glæde og melankoli med sin stemme, og hendes fremførelser har altid en særlig intensitet og nærvær.

Lene Siel og pianist

Netop med sin tilstedeværelse og erfaring forbinder Lene Siel sangene, og hendes julerepertoire bliver krydret med evergreens såsom temaet fra "Tornfuglene" og selvfølgelig "Perhaps Love", som hun har indspillet i duet med både George Zamfir og John Denver.

Når Lene Siel optræder sammen med sin pianist, skabes der en unik og stemningsfuld atmosfære. Pianisten supplerer og understøtter hendes vidunderlige sangstemme med smukke akkompagnementer og musikalske arrangementer. Sammen skaber de en magisk oplevelse med musik, hvor Lene Siels stemme får mulighed for at stråle - det plejer altid at efterlader et stærkt indtryk på publikum.

Med deres erfaring, talent og professionalisme tilpasser de den søde julestemning enhver begivenhed.

Book julekoncert med Lene Siel

Hvis du og dine gæster skal opleve en helt fortryllende og uovertruffen julekoncert, er Lene Siel den helt rette sangerinde at booke til din kommende begivenhed. Hos Showbizz Danmark har vi ekspertise i at lade musikken spille og bringe julestemning til bordet med vores store udvalg af dygtige artister.

Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk, så hjælper vi dig i mål med et fantastisk musikalsk indslag af Lene Siel til dit juleeventyr. Vi hjælper med at arrangere og besvare dine spørgsmål angående pris, ledige datoer og meget mere.

Hvis du er interesseret i at se mere til vores store udvalg af juleunderholdning og dygtige kunstnere, så tjek vores profiler på Instagram og YouTube!

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Lene Siel Julekoncert, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?