Book Jesper Lundgaard Julekoncert på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jesper Lundgaard Julekoncert

Julestemning med Jesper Lundgaard

Glæd dig til alletiders skønne julekoncert med Jesper Lundgaard. Julestemningen er garanteret og det gælder også det gode humør, når Jesper Lundgaard indtager scenen omkring juletid og afholder sin populære julekoncert. Jesper Lundgaard har sunget julen ind i det ganske land i mere end 25 år, og han elsker denne tid på året sammen med publikum. Jesper er garant for store øjeblikke med sin smukke, kraftfulde stemme, som egner sig fantastisk til julesange og salmer. Jesper Lundgaard tilsætter charme, livsglæde, fortællinger og anekdoter fra sin egen jul til koncerten, så oplevelsen bliver fuldendt.

Et bredt julerepertoire

Julen er en magisk tid og specielt i selskab med Jesper Lundgaard, som inviterer til et par hyggelige timer med et godt julemix. Hans repertoire omfatter både på sange og salmer fra den traditionelle danske jul krydret med engelske carols, tidens julehits, Jespers egen julesang og ikke mindst fællessang med publikum. Glæd dig til en nærmest magisk koncert med musik, sang og nærvær fremført af en af vores største sangere herhjemme. Jesper Lundgaard kan bookes i flere forskellige konstellationer: med pianist, som trio eller med fuldt orkester. Uanset, hvilken performance du vælger, kan du se frem til Jespers smukke stemme og hans totale kontrol af alle sangens facetter. Læs mere om Jesper Lundgaard her!

Book Jesper Lundgaard

Jesper Lundgaard er en særdeles populær entertainer med mange forskelligartede opgaver. Udover sang og musik er Jesper Lohmann også en blændende konferencier, som formår at styre både få og mange mennesker i den rigtige retning ved fx. firmaarrangementer, receptioner, fester og andre store begivenheder. Det gør han med stor karisma, humor og indlevelse. Og dette både på dansk og engelsk. Derfor er det en god idé at booke Jesper Lundgaard hurtigst muligt, så der er plads i kalenderen. I Showbizz Danmark giver vi altid gerne gode råd, inspiration og vejledning inden dit arrangement. Du kan blandt andet kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller sende en mail til showbizz@showbizz.dk. Alternativt kan du benytte formularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit kommende arrangement.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Jesper Lundgaard Julekoncert, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?