Book Jesper Lundgaard på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

JESPER LUNDGAARD

Sanger, entertainer & konferencier

Jesper Lundgaard har en af Danmarks allerstørste og mest kraftfulde stemmer. I Aalborg-udgaven af Les Miserables i 1996 hentede han overskrifter som 'Musicalstjerne på en nat', og 'En stjerne er født' og samtlige anmeldere blev sunget til tælling. Siden har han brugt sin følsomme, gribende og kraftfulde tenor i et hav af musicals og koncerter. Han formår, med sin stærke udstråling, at indtage rummet og skabe en unik forbindelse til publikum. Samtidig er Jesper Lundgaard en populær entertainer, som hver gang leverer en sikker performance på både dansk og engelsk. Skal dine gæster have en optræden ud over det sædvanlige med en af vores allerstørste stemmer, er Jesper Lundgaard et oplagt valg.

I en klasse for sig

Jesper Lundgaard skræddersyr gerne sit repertoire til netop dit arrangement. Med stort nærvær og sætlisten proppet med bl.a. musical highlights og evergreens, er du og dine gæster garanteret en festlig aften i godt selskab. Jesper Lundgaard er unægteligt i en klasse for sig og med et vanligt glimt i øjet og en god portion humor, kan du glæde dig til et vellykket arrangement. Jesper Lundgaard kan bookes i flere forskellige konstellationer: med pianist, som trio eller med fuldt orkester. Og særligt med en stemningsfuld julekoncert og unikke Elvis og Sinatra hyldestshows. Uanset, hvilken performance du vælger, kan du se frem til Jespers smukke stemme og hans totale kontrol af alle sangens facetter.

Book Jesper Lundgaard

Vidste du, at Jesper Lundgaard også er en blændende konferencier? Jesper Lundgaard mestrer kunsten at styre både få og mange mennesker i den rigtige retning ved fx. receptioner, firmafester og andre store begivenheder. Det gør han med stor karisma, humor og indlevelse. Og dette både på dansk og engelsk. I Showbizz Danmark giver vi altid gerne gode råd, inspiration og vejledning inden dit arrangement. Du kan blandt andet kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller sende en mail til showbizz@showbizz.dk. Alternativt kan du benytte formularen her på siden. Følg gerne med på Instagram og YouTube for mere inspiration.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Jesper Lundgaard, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?