Book god underholdning til byfesten | 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Byfest - book underholdning her

Book underholdning til den næste byfest eller city-event
– kontakt os, vi har et væld af gode ideer.

Book underholdning til byfest

Book underholdning til den næste byfest eller city-event, kontakt os, vi har et væld af gode ideer.

Skab et brag af en byfest i din by

Byfest, marked, festival eller hvad begivenheden måtte være, så ved vi, der skal musik og underholdning på plakaten.
Vi har Danmarks største udvalg af artister, musikere og underholdere, som er populære til byfester, markeder og festivaler. Uanset om det er et koncertnavn eller en børneunderholder til at gå rundt på pladsen, så giver vi gerne et bud på dit arrangement. Få mulighederne direkte i din mailboks ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted – så kan vi målrette mulighederne til dig.

Birthe Kjær & Feel Good Band kvadratisk

Birthe Kjær & The Feel Good Band

Sikker succes. HVER GANG. Book hele Danmarks Birthe med Band. Repertoiret spænder helt fra starten af Birthe Kjærs karriere med sange som ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange, som publikum kan synge med på.

Motor Mille

Motor Mille er en super sej pige, som de sidste par år har optrådt på DRs Ramasjang utallige gange. Motor Mille giver den gas og er god underholdning med ”gang i den”. Hun synger, danser og laver spas med børnene, og hun sørger i det hele taget for, at de får alletiders sjove oplevelse med hjem.

Highway hoppeborg på græs

Highway Tracks

Vores 32 meter lange oppustelige forhindringsbane, som er den eneste af sin slags i Danmark vil helt sikkert være et tilløbsstykke for alle børn og barnlige sjæle, hvis den stilles op i gågaden eller centret. Forlystelsen er fyldt med spændende forhindringer, klatrevæg og rutsjebaner.

Groove Parade udendørs.2

Groove Parade

Groove Parade er Danmarks nyeste og absolut fedeste streetband. Bandet spiller den bedste livemusik mens de bevæger sig rundt i fx gågaden. Sætlisten er spækket med de mest groovy og funky hits gennem tiden, som skaber en umiddelbar glæde, og får folk i alle aldre til at stoppe op og nyde velspillet musik.

Back to Back

Book et stort koncertnavn og træk gæster til din næste byfest. De to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra Back to Back er stadig i spillende storform, og publikum har givet en opbakning så stor, at bandet føler, de aldrig har været bedre live.

Sminketeatret

Ansigtsmaling er altid et kæmpe hit og specielt til byfesten, hvor børn flokkes om de flotte udsmykninger. Sminketeatret er absolut nogle af dem, der er allerbedst til at male børnene i flotte farver og smukke motiver. Sminketeatret er bl.a. kendt for deres ansigtsmaling i Zoologisk Have, Bonbon Land og Legoland.

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Underholdning til den næste byfest

En byfest er en stor begivenhed, som allerhelst skal være et tilløbsstykke med masser af besøgende. Hos Showbizz Danmark har vi stor erfaring i arrangementer til byfester gennem mange års arbejde på området. Vi er Danmarks største bookingbureau og kan tilbyde alle former for musik og underholdning til byfesten ligesom vi kan råde og vejlede dig, så du får noget, der matcher dine ønsker og samtidig er indenfor dit budget.

Book live musik til byfesten

Vi har et bredt udvalg af sangere, musikere og bands, der ofte spiller til byfester rundt omkring i landet. Fra de helt store bands som Infernal og Zididada til de mindre kendte musikere, der enten optræder fra en scene eller går rundt i byen og hygger om gæsterne. Uanset, hvad du ønsker din byfest skal indeholde, har vi noget til alle aldersgrupper og vores kunstnere optræder naturligvis i hele Danmark.

Book underholdning til byfesten

Ønsker du din byfest skal indeholde et spektakulært scene-show lidt ud over det sædvanlige, så har vi masser af gode bud på netop den slags underholdning. Sambadansere, tryllekunstnere, stand-up komikere eller noget helt andet – kun fantasien sætter grænser, så lad os hjælpe dig med input til dit arragement.

Book en sjov aktivitet til byfesten

Et rigtig fint indslag til byfesten, som ofte er et stort tilløbsstykke er en forlystelse eller aktivitet på fx torvet eller i gågaden. Børnefamilier flokkes tit om fx ansigts-maling, hoppeborge eller ballon-klovne, som begejstrer alle børn og barnlige sjæle. VI råder over et stort antal kunstnere og aktiveteter, som vil gøre din byfest til noget helt særligt.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Uanset beliggenhed, budget eller ønsker, så har vi gode bud på både underholdning, musik og aktiviteter til din næste byfest. Vi er Danmarks største bookingbureau og har noget indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper.

 

Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige og skræddersyede løsning til dig. Showbizz Danmark – så behøver du kun at søge et sted!

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?