Book Birthe Kjær & Feel Good Band | 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Birthe Kjær og Feel Good Band

Glæd dig til Birthe Kjær og Feel Good Band

Birthe Kjær er vel nok en af Danmarks mest elskede sangerinder og selvom hun har været på hitlisterne i flere årtier, udgiver hun stadig ny musik. Sammen med sit band: Feel Good Band har hun udgivet albummet ’Smile’ med amerikanske standardsange, som f.eks. ”Slow boat to China”, ”For once in my life” og naturligvis også Chaplins ”Smile”. I forlængelse af udgivelsen turnerer Birthe Kjær og Feel Good Band, som bl.a. også består af tre blæsere og to korpiger, i alt 9 personer, Danmark rundt under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvebjerg. Med en uimodståelig charme og smittende glæde, indtager Birthe Kjær og Feel Good Band scene efter scene landet over og efterlader altid publikum i et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Sammen med de dygtige korpiger i Birthe Kjær og Feel Good Band, bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske og udenlandske grandprixsange. Showet rundes af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og karriere.

Birthe Kjær pris

Birthe Kjær optræder i Danmark hele året rundt til bl.a. byfester, på festivaler, til foreningsarrangementer og til private begivenheder, hvor det ofte er muligt at booke Birthe Kjær og Feel Good Band til en skarp pris. Repertoiret spænder bredt og helt tilbage fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som "Arrivederci Franz", ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Tennessee Waltz” og ”Sommer og sol. Sangene kender alle og alle synger med og skaber en kæmpe fest. Og selvfølgelig maler Birthe Kjær og Feel Good Band også Byen rød. Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile” med sange som bl.a. ”Such a night” og "Slow boat to China". Du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på alletiders festlige koncert med Birthe Kjær og Feel Good Band.

Book Birthe Kjær og Feel Good Band

Humøret er højt og salen når kogepunktet, når Birthe Kjær og Feel Good Band spiller for fulde huse over hele Danmark, som de har gjort det i mange år. Når de maler byen rød, vil jublen ingen ende tage blandt publikum, som både tæller de helt unge og de lidt ældre. Booker du Birthe Kjær og Feel Good Band, er du sikker på, at arrangementet er et stort tilløbsstykke med mange glade gæster og et fyldt dansegulv. Og af samme årsag bookes bandet også hurtigt, idet flere arrangører booker bestemte datoer år efter år. Birthe Kjær og Feel Good Band´s kalender er ofte booket lang tid i forvejen, men kontakt os på telefon 70 27 03 07, så gør vi vores allerbedste for at skaffe plads i kalenderen til dit arrangement også. Book Birthe Kjær og Feel Good Band til en aften du og dine gæster vil kunne huske tilbage på i lang tid.

Galleri
Video
Print
Birthe Kjær Feel Good Band foto på række Birthe Kjær lilla baggrund, blomstret overdel. 1 Birthe Rød Kjole.2
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters