Book Birthe Kjær & Feel Good Band | 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Birthe Kjær og Feel Good Band

Glæd dig til Birthe Kjær og Feel Good Band

Birthe Kjær er vel nok en af Danmarks mest elskede sangerinder og selvom hun har været på hitlisterne i flere årtier, udgiver hun stadig ny musik. Sammen med sit band: Feel Good Band har hun udgivet albummet ’Smile’ med amerikanske standardsange, som f.eks. ”Slow boat to China”, ”For once in my life” og naturligvis også Chaplins ”Smile”. I forlængelse af udgivelsen turnerer Birthe Kjær og Feel Good Band, som bl.a. også består af tre blæsere og to korpiger, i alt 9 personer, Danmark rundt under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvebjerg. Med en uimodståelig charme og smittende glæde, indtager Birthe Kjær og Feel Good Band scene efter scene landet over og efterlader altid publikum i et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Sammen med de dygtige korpiger i Birthe Kjær og Feel Good Band, bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske og udenlandske grandprixsange. Showet rundes af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og karriere.

Birthe Kjær pris

Birthe Kjær optræder i Danmark hele året rundt til bl.a. byfester, på festivaler, til foreningsarrangementer og til private begivenheder, hvor det ofte er muligt at booke Birthe Kjær og Feel Good Band til en skarp pris. Repertoiret spænder bredt og helt tilbage fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som "Arrivederci Franz", ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Tennessee Waltz” og ”Sommer og sol. Sangene kender alle og alle synger med og skaber en kæmpe fest. Og selvfølgelig maler Birthe Kjær og Feel Good Band også Byen rød. Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile” med sange som bl.a. ”Such a night” og "Slow boat to China". Du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på alletiders festlige koncert med Birthe Kjær og Feel Good Band.

Book Birthe Kjær og Feel Good Band

Humøret er højt og salen når kogepunktet, når Birthe Kjær og Feel Good Band spiller for fulde huse over hele Danmark, som de har gjort det i mange år. Når de maler byen rød, vil jublen ingen ende tage blandt publikum, som både tæller de helt unge og de lidt ældre. Booker du Birthe Kjær og Feel Good Band, er du sikker på, at arrangementet er et stort tilløbsstykke med mange glade gæster og et fyldt dansegulv. Og af samme årsag bookes bandet også hurtigt, idet flere arrangører booker bestemte datoer år efter år. Birthe Kjær og Feel Good Band´s kalender er ofte booket lang tid i forvejen, men kontakt os på telefon 70 27 03 07, så gør vi vores allerbedste for at skaffe plads i kalenderen til dit arrangement også. Book Birthe Kjær og Feel Good Band til en aften du og dine gæster vil kunne huske tilbage på i lang tid.

Galleri
Video
Pris
Print
Birthe Kjær Feel Good Band foto på række Birthe Kjær lilla baggrund, blomstret overdel. 1 Birthe Rød Kjole.2

Ønsker du priser på Birthe Kjær og Feel Good Band, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters