Book Kim Sjøgren på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kim Sjøgren

Violinist, fortolker og komiker

Kim Sjøgren er svær at sætte i bås: Han er en af Danmarks bedste violinister, men samtidig er han også en sjov fortolker og komiker. Kim Sjøgren er musikalsk stand-up på højt niveau med et medrivende show, som tilpasses den enkelte lejlighed, uanset om det er et stort eller mindre arrangement. Kim Sjøgrens soloshow viser hans formidable virtuositet, og showet serveres med humor og små anekdoter.

Et kendetegn ved Kim Sjøgren er, at publikum altid delagtiggøres i et unikt show, der passer ind overalt. Kim Sjøgren afholder også foredragsarrangementer. Allerede som 3-årig begyndte Kim Sjøgren at spille violin, og han blev som 12-årig optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor debutkoncerten fandt sted, da han kun var 17 år. Tre år senere blev Kim Sjøgren medlem af det Kongelige Kapel, hvor han siden blev koncertmester som 22-årig, den yngste i kapellets historie.

Kim Sjøgren har som solist og kammermusiker turneret i det meste af verden. Han har samarbejdet med så mange forskellige kunstnere som NHØP, Anne-Sophie Mutter, James Galway og Palle Mikkelborg og indspillet en lang række værker, bl.a. Carl Nielsens Violinkoncert og Vivaldis: 'De fire årstider'. Kim Sjøgrens alsidighed afspejles også i hans mange andre aktiviteter, han har blandt andet komponeret TV -og filmmusik og optrådt som film -og revyskuespiller.

Galleri
Pris
Print
Kim Sjøgren kvadratisk med violin Kim Sjøgren close-up i farve - coverbillede
Kim Sjøgren i skjorte og butterfly sort hvid

Ønsker du priser på Kim Sjøgren, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?