Book Kim Sjøgren på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kim Sjøgren

Violinist, fortolker og komiker

Kim Sjøgren er svær at sætte i bås: Han er en af Danmarks bedste violinister, men samtidig er han også en sjov fortolker og komiker. Kim Sjøgren er musikalsk stand-up på højt niveau med et medrivende show, som tilpasses den enkelte lejlighed, uanset om det er et stort eller mindre arrangement. Kim Sjøgrens soloshow viser hans formidable virtuositet, og showet serveres med humor og små anekdoter.

Et kendetegn ved Kim Sjøgren er, at publikum altid delagtiggøres i et unikt show, der passer ind overalt. Kim Sjøgren afholder også foredragsarrangementer. Allerede som 3-årig begyndte Kim Sjøgren at spille violin, og han blev som 12-årig optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor debutkoncerten fandt sted, da han kun var 17 år. Tre år senere blev Kim Sjøgren medlem af det Kongelige Kapel, hvor han siden blev koncertmester som 22-årig, den yngste i kapellets historie.

Kim Sjøgren har som solist og kammermusiker turneret i det meste af verden. Han har samarbejdet med så mange forskellige kunstnere som NHØP, Anne-Sophie Mutter, James Galway og Palle Mikkelborg og indspillet en lang række værker, bl.a. Carl Nielsens Violinkoncert og Vivaldis: 'De fire årstider'. Kim Sjøgrens alsidighed afspejles også i hans mange andre aktiviteter, han har blandt andet komponeret TV -og filmmusik og optrådt som film -og revyskuespiller.

Print
Kim Sjøgren kvadratisk med violin Kim Sjøgren close-up i farve - coverbillede
Kim Sjøgren i skjorte og butterfly sort hvid
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters