Sound Of Silence | Book på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Sound Of Silence

Simon & Garfunkel Tribute – udført til perfektion

Med Sound Of Silence får man den skønneste musikalske oplevelse og genhør med alle de fantastiske sange fra Simon & Garfunkels ”skattekiste”– numre som: Bye Bye Love, Bridge Over Troubled Water, The Boxer, Mrs. Robinson, Sound Of Silence, Scarborough Fair, Cecilia, The Only Livin’ Boy In New York, Frank Lloyd Wright og mange flere.

Fundamentet i Sound Of Silence er de to sangere og guitarister Jens Peter Løkke og Klaus Phanareth, som har spillet Simon & Garfunkel, siden de var 12-13 år gamle – altså siden starten af 1970’erne, og derfor har de et helt fantastisk samspil og ikke mindst makkerskab.

Du kender Sound Of Silence fra

Klaus & Jens havde også tidligere et band der hed The Boy’z - Danmarks første”boyband”, der bl.a. var med i Dansk Melodi Grand Prix i både 1990 og 1991 og spillede herefter en hel del koncerter med eget musik. Klaus har skrevet masser af sange og musik til både teater- og danseforestillinger, film og forskellige bands. Jens Peter er ved siden af Sound Of Silence også ”Bryan” i det danske Bryan Adams Jam, som optræder på mange af de større byfester og festivaler rundt om i Danmark..

Klaus & Jens har spillet sammen gennem hele livet og har været inspireret af bands som Eagles, Beatles, Crossby, Stills, Nash & Young, kendetegnet ved de gode melodier, den flerstemmige sang og de flotte kor. Det er blevet til en lang række egne kompositioner, karakteriseret ved deres magiske tostemmige sang, der tåler sammenligningen med Simon & Garfunkel, og som derfor altid været deres ”varemærke”. Så nu har de taget skridtet fuldt ud, og koncentrerer sig udelukkende om Simon & Garfunkel og gør det meget smukt og autentisk.

Liveoptræden med bandet

Med sig på scenen har de enten Christian Dalberg på keyboards eller Troels Skovgaard på guitar og sang. Christian Dalberg er en super dygtig pianist, dirigent og sanger. Han er konservatorieuddannet, arbejder som kirkeorganist og er korleder i flere sammenhænge. Christian har gennem 20 år været komponist og arrangør for Eventyrteateret, hvor han har skrevet musik til de fleste af deres forestillinger. I Sound of Silence binder han alle de smukke numre sammen med flotte keyboard-arrangementer og kor, der bringer autensiteten helt tæt på.

Troels Skovgaard er en af Danmarks bedste guitarister og spiller bl.a. med Ørkenens Sønner og Ivan Pedersen m.fl. Troels er også selv en fremragende komponist, sanger og sangskriver og har udgivet 5 Ep'er i eget navn samt vundet mange priser for sine sange. I denne konstellation smelter hans eminente guitarspil og hans lyse vokal perfekt sammen Sound of Silence.

Oplev Sound Of Silence

Under en koncert med Sound Of Silence vil der også blive fortalt sjove historier og anekdoter om samarbejdet mellem Paul Simon og Art Garfunkel – ting de fleste nok ikke lige var klar over.

Sound Of Silence vil egne sig rigtig godt til de mindre spillesteder og kulturhuse, kulturcaféer, forsamlingshuse, private selskaber og til kirkekoncerter. Der er ingen andre i Danmark, som laver Simon & Garfunkel tribute-koncerter – underligt nok, for alle kender jo de legendariske numre – men der er sikkert ingen, der vover det, for stemmerne skal sidde ”lige i skabet”. Det gør både stemmerne og musikken hos Sound Of Silence – så glæd jer!

Book Sound Of Silence

Skal du være sikker på, at Sound Of Silence kan optræde til dit event, så kontakt vores medarbejdere hos Showbizz Danmark. Vi er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål angående ledige datoer og pris samt at arrangere det helt rette underholdning tilpasset dit arrangement og publikum.

Lad dig inspirere af vores dygtige artister og bands ved at følge med på vores YouTube-kanal og Instagramprofil, hvor vi ofte deler en masse gode videoer, hvor de optræder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Sound Of Silence, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?