Sound Of Silence | Book på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sound Of Silence

Tre super rutinerede musikere og i særdeleshed sangere

Fundamentet er det vokale arbejde med de gode melodier og de smukke harmonier, understøttet af akustiske guitarer og flotte arrangementer. På visse numre vil der også være lækre backtracks, som giver melodierne endnu mere stemning.

Repertoiret omfatter sange fra Simon & Garfunkel, Eagles, Beatles – suppleret med flotte egne kompositioner. Der er blevet arbejdet intenst på at sikre autenticitet i udførelsen af sangene, og når de tre stemmer ”forbindes” i koret, findes det næppe flottere i vores lille kongerige. Sound Of Silence er for alle, der vil nyde en intens stemning af smukke sange og musik og som tør lade sig forføre i en harmonisk romance.

Bandet vil egne sig rigtig godt til de mindre spillesteder, restauranter, kulturhuse, kulturcaféer og også private arrangementer. Sound Of Silence spiller også kirkekoncerter, og her vil repertoiret primært være omkring Simon & Garfunkel, idet tekster og stemning passer utroligt godt i denne sammenhæng.

Hvem er Sound Of Silence?

Jens Peter Løkke og Klaus Phanareth: Vocal, guitar og percussio. Jens og Klaus var tidligere en del af The Boy’z - Danmarks første
boyband, der bl.a. var med i Dansk Melodi Grand Prix i både 1990 og 1991. De har turneret de danske musikscener tynde og var i to år Scala’s husorkester i København.

Klaus har skrevet masser af sange og musik til både teater- og danseforestillinger, film og forskellige bands. Han har spillet og sunget sammen med Jens Peter det meste af livet, og sammen har de en helt unik klang. Jens Peter er ved siden af Sound Of Silence også ”Bryan” i det danske Bryan Adams Jam, som har hærget de danske musikscener.

Troels Skovagaard: Vocal, akk. guitar, elguitar. Troels Skovgaard er en af landets bedste guitarister, som har medvirket på talrige musikudgivelser. Troels er også sangskriver og producer og har udgivet fem albums og en EP i eget navn. Senest albummet ”Selected”, som har nydt stor anmelderros, og som musikmediet Side33.dk har anbragt i kategorien "stærkt anbefalelsesværdige albums fra 2022".

Troels vandt i 2021 The UK Songwriting Contest i kategorien Jazz'n Blues med sangen "Wash my Blues away" fra EP'en "Someday my Ship will come in”.

Book Sound Of Silence

Skal din fest eller arrangement indeholde et musikalsk indslag med velkendte og ikoniske sange af verdenskendte bands som blandt andre Beatles, så book Sound Of Silence. De tre erfarende musikere formår i dén grad at skabe en behagelig og ikke mindst festlig atmosfære blandt publikum.

Skal du være sikker på, at Sound Of Silence kan optræde til dit event, så kontakt vores medarbejdere hos Showbizz Danmark. Vi er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål angående ledige datoer og pris samt at arrangere det helt rette underholdning tilpasset dit arrangement og publikum.

Lad dig inspirere af vores dygtige artister og bands ved at følge med på vores YouTube-kanal og Instagramprofil, hvor vi ofte deler en masse gode videoer, hvor de optræder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Sound Of Silence, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters