Book Molly Malones på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Molly Malones

Trestemmigt, irsk folkemusik

Hovedvægten i Molly Malones musik hører hjemme i den irske folk-genre. I vil høre klassikere som Loch Lomond, The Wild Rover og Whisky In The Jar. Bandet spiller også nogle af deres egne sange i samme genre.

Molly Malones lægger stor vægt på vokale arrangementer og synger ofte trestemmigt. Ligeledes lægger gruppen vægt på, at publikum synger med på sangene.

Medlemmer i Molly Malones

Stig Nørregård er professionel musiker og visesanger. Han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988. Stig har de sidste 20 år optrådt som visefortolker med programmerne: I Osvald Helmuths vise-univers, Revyens mestre og Stig på revyen. Han har optrådt på utallige sognegårde, Ældre Sagen, Musikhuse og højskoler. Stig trakterer harmonika, guitar og percussion.

Jimmy Schou Wistisen er sanger, sangskriver og musiker. Jimmy har spillet og sunget i ca. 40 år og har skrevet mange sange. Han har forskellige CD-udgivelser bag sig. Jimmy trakterer guitar, fløjte og mundharpe og irsk bouzouki.

Søren Kristian Vad er musiker, sanger og sangskriver. Han blev uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1990 og har siden været højskolelærer, kor og orkesterleder i Silkeborg området. Søren Kristian har været leder af Them Musikskole siden 1999, nu Den Kreative Skole i Silkeborg. Søren Kristian er crooner i det lokale Old Boys Bigband og trakterer håndvåben som guitar, banjo, mandolin, violin og fløjter.

Book Molly Malones

Lad de fineste, irske toner strømme indover dine gæster med hjælp fra Molly Malones, der optræder med folkeviser og irsk musik til enhver anledning. Hvis du er interesseret i at høre mere om bandet eller blot har spørgsmål til ledige datoer og booking, så kontakt Showbizz Danmark på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@shozbizz.dk.

Gå også meget gerne på opdagelse på vores Instagramprofil eller YouTube-kanal, hvor du kan lade dig inspirere af dygtige musikere og entertainer, der med glæde vil optræde og underholde til dine fremtidige arrangementer.

Indtil da kan du se videoerne nedenfor, hvor Molly Malones optræder live - både akustisk og med engageret publikum.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Molly Malones, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters