Book Jane & Shane på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jane & Shane

25 års musikalsk partnerskab fejres

Jane Clark fra England og Shane Donnelly fra Irland mødtes tilfældigt i år 2000 under en jam-session på en irsk pub i et nyt land for dem begge. Med en violin og en guitar skabte de øjeblikkeligt en gnistrende harmoni, der gav indtryk af årelangt samspil.

Denne kemi og fælles passion for musik udviklede sig til duoen Jane & Shane, som hurtigt erobrede danskernes hjerter.

Nu, 25 år senere, fejrer Jane & Shane deres langvarige partnerskab med Danmark, deres publikum og hinanden ved at tilbyde en særlig jubilæumsgave: En festlig blanding af deres mest elskede melodier samt helt nye sange, specielt udvalgt og skrevet til jubilæumskoncerterne. Deres koncerter er altid kendetegnet ved en sprudlende spilleglæde og et stort overskud.

En duo med sprudlende spilleglæde

Jane & Shane deler en gnistrende spilleglæde, der kun intensiveres i mødet med deres publikum og den fællesskabsånd, der opstår omkring musikken: "Vi elsker at spille sammen, men når vi er på scenen, sker der noget magisk. Publikums entusiasme og glæde skaber en utrolig energi. På den måde føler vi, at vi er det helt rigtige sted - sammen om musikken."

Duoen trækker på deres musikalske rødder i irsk og britisk folkemusik, men krydrer det med elementer fra klassisk og jazz, hvilket har gjort deres koncerter særdeles populære. De serverer lyriske ballader og livlige, keltisk-inspirerede melodier med et strejf af swing - altid med et glimt i øjet og et smil på læben. Deres karriere tog for alvor fart efter deres samarbejde med Niels Hausgaard - et venskab, der stadig består.

Book og oplev Shane og Jane!

Siden deres debut har Jane & Shane taget Danmark med storm. Fra intime forsamlingshuse til traditionsrige slotskoncerter har deres musik bevæget og begejstret publikum overalt. Anerkendelser fra både Niels Hausgaard og DR har kun accelereret duoens karriere, og deres popularitet er en uimodståelig kraft, der altid tager publikum med på en uforglemmelig rejse.

Oplev den unikke lyd, den smittende musikalitet og det sofistikerede samspil, der kendetegner Jane & Shane. Uanset om det er til en slotskoncert, et firmaevent, en festival eller en intim koncert, er du garanteret en magisk oplevelse.

Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 eller via e-mail på showbizz@showbizz.dk for at booke Jane & Shane til dit næste arrangement. Lad os hjælpe med at skabe uforglemmelige øjeblikke fyldt med musikalsk glæde og energi!

Galleri
Video
Pris
Print
Jane & Shane stående foto Jane & Shane kigger på hinanden og smiler
Jane & Shane uredigeret foto

Ønsker du priser på Jane & Shane, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?