Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Bryllup - book underholdning til festen her

Book musik til bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup.

En solist til kirken, en DJ til festen eller et helt band til det store afterparty.

Book underholdning til bryllup

Book musik til bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup – book sanger, Dj eller et helt band

Den helt perfekte bryllupsfest

Et bryllup er noget helt særligt og den rette underholdning er vigtigt for en god fest. Vi har stor erfaring i at vejlede vores kunder i at finde god og unik underholdning til netop deres bryllup. Det kan være til festmiddagen, en sanger i kirken eller musikken som skal spille op til dans. Der findes noget i enhver prisklasse og efter alles smag. 
Få mulighederne direkte i din mailboks ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted – så kan vi målrette mulighederne til dig.

Tre mænd med instrumenter

Jakob Sveistrup

”Tænder på et kys” er vel nok den sang, som har inspireret de fleste brudgomme til en tale. Men du har også muligheden for at få Jakob Sveistrup ud til festen, hvor han kan synge direkte til brudeparret. Det vil være en kæmpe overraskelse og et indslag som vil imponere gæsterne.

Christa i gul kjole med mikrofon

Christa Sommer – eventsolisten synger i kirken

Ofte er der en sang, som binder brudeparret sammen. Vi har mange forskellige artister, som er dygtige til at frembringe sange fra kendte artister. Christa Sommer er en super dygtig og charmerende sangerinde, der beriger publikum med skøn sang.

Thomas Pedersen

Musikeren som har stor succes med at komme og give et indslag til brylluppet. En håndfuld sange vælges, og Thomas Pedersen serverer dem med sin fantastiske sangstemme, charme og godt guitarspil. Et musikalsk indslag som løfter hele festen.

bloody merry jam indendørs med en tromme

Bloody Merry Jam

Et fedt band der forstår at skabe en fest. Her er tale om 4 super dygtige musikere, som leverer et godt repertoire med autentisk musik. Fantastisk god sangerinde i front som kommer ud over scenekanten. Bloody Merry Jam skaber stemning til din næste fest.

DJ Killers fem personer med hvid baggrund

DJ Killers

Når den formelle middag er færdig, skal der danses brudevals og gæsterne skal have en ”svingom”. Vi har landets fedeste bands, herunder Dj Killers! Et band som fyrer den af og sørger for, at dansegulvet er fyldt med danseglade mennesker. Et fedt band til festen.

Vi er Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Bryllups underholdning

Live musik, en komiker eller solosang kan være med til at sætte prikken over i’et, når der skal være bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup. Det er ekstraordinær og anderledes underholdning, der vil få både brudepar og gæster til at huske festen som noget helt specielt.

Som Danmarks største bookingbureau kan vi hos Showbizz Danmark tilbyde alle former for musik og underholdning. Vi kan også råde og vejlede dig, så du får noget, der matcher dine ønsker og samtidig er indenfor dit budget.

Book live musik til bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup

Vi har et bredt udvalg af sangere, musikere og bands, der ofte spiller til bryllupsfester. Vi tilbyder aktuelle kunstnere til alle aldersgrupper og ethvert budget og vi dækker hele landet.

Book band til brylluppet og sæt gang i festen

Live musik kan noget andet end lejlighedssange, taler og playlister. Og vælger du at booke et helt band, så er der næsten garanti for, der bliver fyret op under festen! Naturligvis helt afhængig af hvilket band, du vælger. Vi har bands indenfor alle genrer og prisklasser, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan få.

 

Solosang ved professionel sanger

Et rigtigt fint indslag til festen eller i kirken kan være en sang fremført af en professionel sanger. Vi har mange dygtige sangere tilknyttet, som gerne stiller op og leverer en solosang til brylluppet. Det kan være i form af en sang til brudeparret eller det kan være gommen, der booker en sanger til at synge en helt speciel sang til bruden.

Lej Dj med bryllupsrepertoire

En Dj kan også være en rigtig god ide når der skal sættes gang i festen, og samtidig kan en Dj også være løsningen, hvis der for eksempel også skal være musik under maden og mens I går til og fra bordet. En Dj kan nemt justere repertoire og lydstyrke, så det passer til situationen.

Kontakt os og hør mere om mulighederne!

Om det er underholdning til sølvbryllup i Nordjylland, priser på morgenmusik til guldbryllup på Fyn eller den sjoveste komiker til bryllup på Sjælland – så kan vi hjælpe dig. Vi er Danmarks største bookingbureau og kan tilbyde kunstnere indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper. Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning.

Showbizz Danmark – så behøver du kun at søge et sted!

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters