Book Dorthe Elsebet Larsen på 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Dorthe Elsebet Larsen

Dronningen af musical og operette

Dorthe Elsebet Larsen er en af Danmarks populæreste sangerinder inden for oprette og musical. Hun er eftertragtet såvel på de store scener, men også til enkeltstående shows.

Dorte Elsebet Larsen er uddannet fra Det Kongelige Teater og debuterede i Schweiz som Pamina i Tryllefløjten, Zürich, Baden og Basel. Senere vandt Dorthe Elsebet Larsen en international sangkonkurrence i Italien, som har ført til, at hun er blevet engageret i New York, Washington DC og Italien. Når hun optræder for sit publikum, skræddersyr hun et godt program, der er tilpasset det enkelte selskab.

Det er en fryd for øjet og øret, når hun går på scenen, og publikum sidder altid efterladt med en stor musikalsk oplevelse i bagagen, når de har været til koncert med Dorthe Elsebet Larsen.

Oplev operasangerinde, Dorthe Elsebet Larsen

I sit virke som skuespillerinde og operasangerinde har Dorthe Elsebeth Larsen opnået stor professionalisme, og netop derfor er hun særligt populær at booke til arrangementer med en særlig nerve såsom bryllup.

Dorthe Elsebet Larsen er desuden dirigent for sangkoret Rørsangerne og har optrådt som solist i Sangforeningen Morgenrøden, bl.a. i Østermarie Kirke med Prinsgemalen i 2014, 2015 og 2016. Hun har dirigeret Rørsangerne i Søndermarken i 2012, 2013 og 2015.

Man har også kunne opleve Dorthe Elsebet som solist i 2016, hvor hun har givet adskillige solokoncerter rundt om i Danmark. Til nogle af hendes koncerter har hun optrådt med Børge Wagner, der er hornist og dirigent. Sammen har de indspillet flere cd'er, herunder den seneste jubilæums-cd.

Book Dorthe Elsebet Larsen

Lad Dorthe Elsebet Larsen levere de smukkeste toner, som forbinder publikum og hendes musik på fineste vis til ethvert arrangement. Book hende allerede nu, så du er sikret et velkomponeret og ikke mindst vellykket musikalsk indslag til din begivenhed.

Hos Showbizz Danmark hjælper vi med at finde den helt rette underholdning, som løfter ethvert event til nye højder. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk og lad os besvare dine spørgsmål angående ledighed og pris på Dorthe Elsebet Larsen.

Se meget mere til vores dygtige artister på Instagram og YouTube - ligesom du finder et bredt udvalg her på vores hjemmeside.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Dorthe Elsebet Larsen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?