Book Helene Hørlyck på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Helene Hørlyck

Nærværende, akustisk koncert med dejlige julesange fra ind- og udland

Helene er et forholdsvis ”ubeskrevet blad” på de danske scener, da hun udelukkende har optrådt i udlandet. Med udgangspunkt fra London har hun haft en flot karriere. Helene er vendt hjem, og der er ingen tvivl om, at vi nu kommer til at høre meget mere til...

Nærværende, akustisk koncert med dejlige julesange fra ind- og udland

Helene er et forholdsvis ”ubeskrevet blad” på de danske scener, da hun udelukkende har optrådt i udlandet. Med udgangspunkt fra London har hun haft en flot karriere. Helene er vendt hjem, og der er ingen tvivl om, at vi nu kommer til at høre meget mere til Helene og hendes skønne stemme i Danmark.

11. november 2022 udgiver hun  nemlig et nyt akustisk julealbum med både nye og traditionelle sange. Albummet udgives på alle digitale platforme i samarbejde med den erfarne producent Henrik Sørensen. Men ikke nok med det, DK-4 laver en hel times live julekoncert med Helene, som sendes på landsdækkende TV fra 25. november og året ud.

I den anledning planlægger vi en turné med julekoncerter, hvor du har mulighed for at opleve såvel danske som internationale julesange. Helene Hørlyck er en garanti for en unik sangoplevelse, hvor  hun drysser internationalt stjernestøv ud over publikum med dejlige julesange.

Koncerterne er et akustisk set-up, som på en nærværende måde rammer publikum. De erfarne musikere Kristian Borregaard (piano) og Søren Mikkelsen (sang og guitar) er med på scenen. Helene og musikerne har lavet en lille smagsprøve på julesangene, der kan ses her på siden.

I galleri kan du se billeder fra tidligere koncert.

Helene Hørlyck er også en internationalt eftertragtet sangcoach og inspirator for verdens største sangere og artister med hele verden som sin arbejdsplads.

Læs mereVis mindre
Galleri
Video
Print
helene hørløck22
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Henrik Juhl Centerleder, Vifc

”Vi havde fornøjelsen af Helene Hørlycks optræden og julekoncert 2021. Helenes fantastiske stemme akkompagneret af bandet gjorde aftenen meget intens og intim. En dejlig oplevelse, hvor publikum også blev inddraget og kunne synge med”

Trine & Sven RUMS, Dollerup

”Helene og hendes duo spillede på Rums i julen 2021. Det blev en fantastisk oplevelse for alle der var til stede – Helene synger i den grad helt fantastisk, og som publikum lader man sig rive med, når hun foldede sig ud i de store internationale klassikere”

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters