Book Helene Hørlyck - Julekoncert - 70 27 03 07 - Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Helene Hørlyck - Julekoncert

Akustisk koncert med julesange fra både ind- og udland

Når julefreden skal sænkes og ønsket om en nærværende julekoncert skal indfries, er sangerinden Helene Hørlyck det oplagte valg. Hun er indbegrebet af julestemning!

I 2022 udgav Helene Hørlyck det akustiske album "Christmas Songs", som blev modtaget med stor ros og opmærksomhed. Hendes optræden i "Godmorgen Danmark", hvor hun sang sangen "Det December" fra albummet, samt DK-4's lancering af Helene Hørlyck som artist på deres årlige TV julekoncert, cementerede hendes status som en førende stemme i julens musikalske landskab.

Med en flot buket af internationale julesange er Helene nu klar til at booke årets julekoncert hos jer, hvor hun kommer og optræder sammen med sit dygtige band. Det er en flot koncert med skønne sange som "I’ll Be Home For Christmas", "Winter Song", "The First Noel", "What Child Is This", "Have Yourself A Merry Little Christmas", "O Santa Notte", "En Rose Så Jeg Skyde", "Nu Tændes Tusind Julelys" – og ikke mindst en af de største juleklassikere nogensinde: Wham's "Last Christmas", der får nyt liv i Helenes akustiske version.

Koncert med Helene Hørlyck

Selvom Helene er forholdsvis ny i Danmark, har hun allerede etableret sig som en markant stemme på den internationale scene. Med sin tidligere base i London har hun haft en imponerende karriere, og hendes hjemkomst til Danmark har også beriget koncertscenerne herhjemme. Udover sine egne musikalske bedrifter er Helene også anerkendt som en internationalt eftertragtet sangcoach og inspirator for nogle af verdens største sangere og artister.

Julekoncerterne er et akustisk set-up, som på en nærværende måde rammer publikum. De erfarne musikere Kristian Borregaard (piano) og Søren Mikkelsen (sang og guitar) er med på scenen.

Helene og musikerne har lavet en lille smagsprøve på julesangene, som kan ses her på siden.

Book en musikalsk oplevelse med Helene Hørlyck

Planlægger du dit næste julearrangement og ønsker du at booke Helene Hørlyck til en uforglemmelig musikalsk oplevelse? kontakte ospå telefon 70 27 03 07 eller via e-mail på showbizz@showbizz.dk for at få alle detaljer om, hvordan du kan sikre dig en fantastisk optræden med Helene Hørlyck.

Udforsk også gerne vores brede udvalg af juleunderholdning og talentfulde kunstnere på vores hjemmeside. Få et indblik i vores repertoire og tidligere optrædener ved at tjekke vores profiler på Instagram og YouTube. Vi er her for at sikre, at dit arrangement bliver en succes, og vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe den perfekte stemning til din begivenhed!

Galleri
Video
Pris
Print
helene hørløck22
Helene Hørlyck 2022

Ønsker du priser på Helene Hørlyck - Julekoncert, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Helene Hørlyck - Julekoncert

Henrik Juhl Centerleder, Vifc

”Vi havde fornøjelsen af Helene Hørlycks optræden og julekoncert 2021. Helenes fantastiske stemme akkompagneret af bandet gjorde aftenen meget intens og intim. En dejlig oplevelse, hvor publikum også blev inddraget og kunne synge med”

Trine & Sven RUMS, Dollerup

”Helene og hendes duo spillede på Rums i julen 2021. Det blev en fantastisk oplevelse for alle der var til stede – Helene synger i den grad helt fantastisk, og som publikum lader man sig rive med, når hun foldede sig ud i de store internationale klassikere”

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?