Book Helene Hørlyck - Julekoncert - 70 27 03 07 - Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Helene Hørlyck - Julekoncert

Nærværende, akustisk koncert med dejlige julesange fra ind- og udland

Helene Hørlyck er indbegrebet af international jul! I 2022 udgav Helene Hørlyck det akustiske album "Christmas Songs", som blev modtaget med stor ros og med stor opmærksomhed.  Hun var i "Godmorgen Danmark" og synge sangen  "det December" fra albummet og DK-4 lancerede Helene Hørlyck som artist på deres årlige TV julekoncert.

Med en flot buket af internationale julesange er Helene nu klar til at booke årets julekoncert hos jer, hvor hun kommer og optræder sammen med sit dygtige band.  Det er en flot koncert med skønne sange som “I’ll Be Home For Christmas”, “Winter Song”, “The First Noel”, “What Child Is This”, “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “O Santa Notte”, “En Rose Så Jeg Skyde”, “Nu Tændes Tusind Julelys” – og ikke mindst en af de største juleklassikere nogensinde: Wham´s “Last Christmas”, der får nyt liv i Helenes akustiske version.

Koncerterne er et akustisk set-up, som på en nærværende måde rammer publikum. De erfarne musikere Kristian Borregaard (piano) og Søren Mikkelsen (sang og guitar) er med på scenen. Helene og musikerne har lavet en lille smagsprøve på julesangene, der kan ses her på siden.

Helene er forholdsvis ny i Danmark, men med  udgangspunkt fra London har hun haft en flot karriere. Helene vendte hjem til Danmark for nogle år siden, og vi kan nu nyde glæde af hendes skønne stemme i Danmark til koncerter over hele landet. Helene Hørlyck er også en internationalt eftertragtet sangcoach og inspirator for verdens største sangere og artister med hele verden som sin arbejdsplads.

Galleri
Video
Print
helene hørløck22 Helene Hørlyck 2022
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Helene Hørlyck - Julekoncert

Henrik Juhl Centerleder, Vifc

”Vi havde fornøjelsen af Helene Hørlycks optræden og julekoncert 2021. Helenes fantastiske stemme akkompagneret af bandet gjorde aftenen meget intens og intim. En dejlig oplevelse, hvor publikum også blev inddraget og kunne synge med”

Trine & Sven RUMS, Dollerup

”Helene og hendes duo spillede på Rums i julen 2021. Det blev en fantastisk oplevelse for alle der var til stede – Helene synger i den grad helt fantastisk, og som publikum lader man sig rive med, når hun foldede sig ud i de store internationale klassikere”

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters