Book Trine Gadeberg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Trine Gadeberg

Danmarks mest alsidige kvindelige artist

Det er ikke for ingenting, at Trine Gadeberg oftest bliver nævnt som Danmarks mest alsidige kvindelige entertainer: Om det er medvirken i populære musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller (bl.a. modtager af Årets Dirch 2018), som den ene fjerdedel i City Singler, som Kviknissen Pyt i DR´s Nisseban...

Danmarks mest alsidige kvindelige artist

Det er ikke for ingenting, at Trine Gadeberg oftest bliver nævnt som Danmarks mest alsidige kvindelige entertainer: Om det er medvirken i populære musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller (bl.a. modtager af Årets Dirch 2018), som den ene fjerdedel i City Singler, som Kviknissen Pyt i DR´s Nissebanden julekalender, som kvindelig gæst med Linie 3 eller som et kæmpe viralt hit med figuren Pelle— Trine mestrer det hele!

Trine Gadeberg er en kvindelig entertainer med en sjælden grad af alsidighed. Det ene øjeblik bevæger hun folk med stor stemme og inderlige fortolkninger af hits fra musicals og pop-ballader for det næste øjeblik at få publikum til at knække sammen af grin over sjove betragtninger og anekdoter. Trine Gadeberg mestrer underholdning til næsten enhver opgave. Trine Gadeberg kan bl.a. engageres i følgende:

One Woman Show

Trine Gadeberg for fuld udblæsning med sang, sjov og undervejs i optrædenen et lille besøg af Pelle. Forrygende musikalsk, komisk show, hvor Trine Gadeberg blæser publikum bag over med alsidigt repertoire plukket fra store sangerinder som Dolly Parton, Sanne Salomonsen til Lone Kellermann! Programmet er ikke mere fastlagt end Trine Gadeberg, som den erfarne underholder hun er, undervejs kan improvisere og gribe en situation i salen og få noget sjov eller en sang ud af det. Et er sikkert: Ikke to shows bliver ens!

Musikalsk foredrag

Historierne fra Trine Gadebergs lange karriere er mange. Det kan publikum bevidne efter et foredrag med Trine Gadeberg og pianist. De muntre historier og anekdoter vil blive suppleret af sange fra et vælg af genrer, som Trine Gadeberg bevæger sig i: Musical, pop/rock, revy, dansktop, country, etc., så på én og samme aften kan publikum høre Dolly Parton og ABBA sange, Giro 413 hits over musical-toner fra bl.a. Grease til stemningsfulde ”Halleluja” af Leonard Cohen og ”Time To Say Goodbye”.

Naturligvis bliver der også smagsprøver fra Trine Gadebergs revy-optrædener, hvor den populære 5½ årige Pelle kigger forbi og giver sit syn på, hvad der rører sig i verden og i det samfund, der optager Pelle lige nu og her. Mon ikke, at publikum også får historien om, hvordan Pelle udviklede sig til et viralt fænomen i Corona-tiden og efterfølgende har været med til at sende Trine Gadeberg ud på endnu flere forskellige scener.

Kirkekoncert

En helt særlig plads i Trine Gadebergs hjerte er de stemningsfulde koncerter i landets kirker, hvor Trine Gadeberg igennem mange år selv har haft og givet publikum store musikalske oplevelser i en varm og stemningsfuld atmosfære. Med akkompagnement af Carl-Aage Eliassen (klaver og orgel) og Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard) leveres en koncert med en enorm spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer. Her er klassikere som Andrew Lloyd Webbers "Pie Jesu" og "Amazing Grace" blandet med årstidens danske salmer og sange.

Trine Gadeberg brillerer også i nyere hits som "You Raise Me Up" og "Time To Say Goodbye" og for at fuldende den musikalske alsidighed leverer trioen et par gospel-numre i 3-stemmig a cappella sang. Til julekoncerter suppleres repertoiret med klassikere som ”Oh Holy Night”, ”Ave Maria” og julesange/salmer som ”Dejlig er jorden”, ”Glade Jul”, ”Lille Mesias”, ”Nu tændes tusind julelys” og ”Julen har bragt velsignet bud”.

Solist/konferencier

Professionalisme, imødekommenhed, veloplagthed, alsidighed og en god portion godt humør gør Trine Gadeberg til en eftertragtet solist hos landets orkestre. Trine Gadeberg kan også engageres i rollen som konferencierer til koncerten, prisuddelingen, festaftenen, etc..

Virtuel underholdning

Book Trine Gadeberg i en delvis målrettet Pelle-film, hvor Trine Gadeberg og Kasper Le Fevre (der skriver Trines Pelle monologer) leverer en Pelle-monolog ud fra information om hovedpersonen/hovedpersonerne, arrangementet, anledning mv.

Læs mereVis mindre
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk