Book Trine Gadeberg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Trine Gadeberg

DANMARKS MEST ALSIDIGE KVINDELIGE ARTIST

Det er ikke for ingenting, at Trine Gadeberg oftest bliver nævnt som Danmarks mest alsidige kvindelige entertainer: Om det er medvirken i populære musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller (bl.a. modtager af Årets Dirch 2018), som den ene fjerdedel i City Singler, som Kviknissen Pyt i DR´s Nissebanden julekalender, som kvindelig gæst med Linie 3 eller som et kæmpe viralt hit med figuren Pelle — Trine mestrer det hele!

Trine Gadeberg er en kvindelig entertainer med en sjælden grad af alsidighed. Det ene øjeblik bevæger hun folk med stor stemme og inderlige fortolkninger af hits fra musicals og pop-ballader, for det næste øjeblik at få publikum til at knække sammen af grin over sjove betragtninger og anekdoter. Trine Gadeberg formår at underholde til næsten enhver opgave, og er altid garanti for smil og latter blandt publikum.

TRINE GADEBERG BOOKING

I det følgende præsenteres Trine Gadebergs forskellige konstellationer. Kontakt os for konkret booking til dit arrangement.

One Woman Show
Trine Gadeberg for fuld udblæsning med sang, sjov og undervejs i optrædenen et lille besøg af Pelle. Forrygende musikalsk, komisk show, hvor Trine Gadeberg blæser publikum bag over med alsidigt repertoire plukket fra store sangerinder som Dolly Parton og Sanne Salomonsen til Lone Kellermann! Programmet er ikke mere fastlagt end Trine Gadeberg, som den erfarne underholder hun er, undervejs kan improvisere og gribe en situation i salen og få noget sjov eller en sang ud af det. Et er sikkert: Ikke to shows bliver ens!

Musikalsk foredrag
Historierne fra Trine Gadebergs lange karriere er mange. Det kan publikum bevidne efter et foredrag med Trine Gadeberg og pianist. De muntre historier og anekdoter vil blive suppleret af sange fra et vælg af genrer, som Trine Gadeberg bevæger sig i: Musical, pop/rock, revy, dansktop, country, etc., så på én og samme aften kan publikum høre Dolly Parton og ABBA sange, Giro 413 hits over musical-toner fra bl.a. Grease til stemningsfulde ”Halleluja” af Leonard Cohen og ”Time To Say Goodbye”. Naturligvis bliver der også smagsprøver fra Trine Gadebergs revy-optrædener, hvor den populære 5½ årige Pelle kigger forbi og giver sit syn på, hvad der rører sig i verden og i det samfund, der optager Pelle lige nu og her. Mon ikke, at publikum også får historien om, hvordan Pelle udviklede sig til et viralt fænomen i Corona-tiden og efterfølgende har været med til at sende Trine Gadeberg ud på endnu flere forskellige scener.

Kirkekoncert
En helt særlig plads i Trine Gadebergs hjerte er de stemningsfulde koncerter i landets kirker, hvor Trine Gadeberg igennem mange år selv har haft og givet publikum store musikalske oplevelser i en varm og stemningsfuld atmosfære. Med akkompagnement af Carl-Aage Eliassen (klaver og orgel) og Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard) leveres en koncert med en enorm spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer. Her er klassikere som Andrew Lloyd Webbers "Pie Jesu" og "Amazing Grace" blandet med årstidens danske salmer og sange.
Trine Gadeberg brillerer også i nyere hits som "You Raise Me Up" og "Time To Say Goodbye" og for at fuldende den musikalske alsidighed leverer trioen et par gospel-numre i 3-stemmig a cappella sang. Til julekoncerter suppleres repertoiret med klassikere som ”Oh Holy Night”, ”Ave Maria” og julesange/salmer som ”Dejlig er jorden”, ”Glade Jul”, ”Lille Mesias”, ”Nu tændes tusind julelys” og ”Julen har bragt velsignet bud”.

Solist/konferencier
Professionalisme, imødekommenhed, veloplagthed, alsidighed og en god portion godt humør gør Trine Gadeberg til en eftertragtet solist hos landets orkestre. Trine Gadeberg kan også engageres i rollen som konferencierer til koncerten, prisuddelingen, festaftenen, etc.

Virtuel underholdning
Dette indslag med Trine Gadeberg er en delvis målrettet Pelle-film, hvor der bliver leveret en Pelle-monolog, som tager udgangspunkt i relevant information om hovedpersonen/hovedpersonerne til et givent arrangementet, anledning mv. Dette bliver udformet af Trine Gadeberg og Kasper Le Fevre (der skriver Trines Pelle monologer).

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters