Book Trine Gadeberg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Trine Gadeberg

DANMARKS MEST ALSIDIGE KVINDELIGE ARTIST

Trine Gadeberg betragtes ikke uden grund som Danmarks mest alsidige kvindelige kunstner. Hendes talent strækker sig bredt, og hun har optrådt med succes i mange forskellige roller. Hun har medvirket i populære musicals, optrådt som solist sammen med landets symfoniorkestre og imponeret som revyskuespiller, hvor hun fortjent modtog Årets Dirch-prisen i 2018. Hun er også kendt som den ene fjerdedel af City Singler og har spillet rollen som Kviknissen Pyt i DR's Nissebanden julekalender. Desuden har hun været en populær gæst hos Linie 3 og er blevet et kæmpe hit med karakteren Pelle, der spredte sig viralt.

Trine Gadeberg er en yderst alsidig entertainer, og det er sjældent at finde en person med så mange talenter. Hun kan røre folk med sin kraftfulde stemme og inderlige fortolkninger af hits fra både musicals og pop-ballader. Samtidig formår hun at få publikum til at bryde ud i latter med sine sjove betragtninger og anekdoter. Uanset opgaven formår Trine Gadeberg at underholde og garantere smil og latter fra sit publikum.

TRINE GADEBERG SOM PELLE

Som de fleste nok ved og har moret sig med, har Trine Gadeberg udformet den fiktive person ’Pelle’, som er 5 år gammel. Karakteren fik sit helt store gennembrud i 2020, særligt ’Pelles nytårstale’, som er blevet set mere end tre millioner gange og fik omkring 70.000 delinger.

Med Trine Gadeberg i rollen som Pelle, er det muligt at få leveret en Pelle-monolog, som tager udgangspunkt i relevant information om hovedpersonen/hovedpersonerne til et givent arrangement eller anledning. De bliver udformet af hende selv og Kasper Le Fevre, der også skriver Trines Pelle monologer.

TRINE GADEBERG SHOW

Her præsenteres forskellige konstellationer af Trine Gadeberg. Kontakt os for konkret booking til dit arrangement.

One Woman Show

Trine Gadeberg leverer en fuldblæst optræden med sang, sjov og underholdning, og undervejs kommer også den elskede karakter, Pelle, på besøg. Dette musikalske og komiske show imponerer publikum med et alsidigt repertoire, der spænder fra sange af store kvindelige kunstnere som Dolly Parton og Sanne Salomonsen til Lone Kellermann! Programmet er ikke fastlagt i sten; som den erfarne underholder hun er, kan Trine Gadeberg improvisere og gribe øjeblikket i salen, hvilket kan føre til sjove øjeblikke eller en spontan sang. Én ting er sikkert: Hvert show er unikt!

Musikalsk Foredrag

Trine Gadebergs lange karriere har givet hende mange historier at dele. Publikum kan opleve disse muntre historier og anekdoter sammen med musikalske indslag, hvor hun bevæger sig igennem forskellige genrer som musical, pop/rock, revy, dansktop, country osv. På en enkelt aften kan publikum høre alt fra Dolly Parton og ABBA sange til Giro 413-hits og musikalske numre fra bl.a. "Grease" til følelsesmæssige sange som "Hallelujah" af Leonard Cohen og "Time To Say Goodbye". Naturligvis vil der også være smagsprøver fra Trine Gadebergs revy-optrædener, hvor den populære karakter, Pelle, giver sit syn på verden og samfundet. Måske vil publikum også høre historien om, hvordan Pelle blev et viralt fænomen i Corona-tiden og bragte hende til endnu flere scener.

Kirkekoncert

Trine Gadeberg har en særlig kærlighed til stemningsfulde koncerter i kirker, hvor hun gennem mange år har givet publikum store musikalske oplevelser i varme og stemningsfulde omgivelser. Akkompagneret af Ebbe Ravn (keyboard) og Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard) leverer hun en koncert med et enormt spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer. Der er klassikere som Andrew Lloyd Webbers "Pie Jesu" og "Amazing Grace" samt årstidens danske salmer og sange. Hun brillerer også i nyere hits som "You Raise Me Up" og "Time To Say Goodbye". Ved julekoncerter suppleres repertoiret med klassikere som "Oh Holy Night", "Ave Maria" og julesange/salmer som "Dejlig er jorden", "Glade Jul", "Lille Messias", "Nu tændes tusind julelys" og "Julen har bragt velsignet bud".

Solist/Konferencier

Med sin professionalisme, imødekommenhed, veloplagthed, alsidighed og gode humør er Trine Gadeberg en eftertragtet solist for landets orkestre. Hun kan også optræde som konferencier til koncerter, prisuddelinger, festaftener osv.

Trine Gadeberg Booking

Om end I mangler en konferencier, en sjov monolog fra Pelle eller et forrygende show, der sætter gang i stemningen, så er Trine Gadeberg et eminent valg. Hvis I er interesseret i at vide mere om alt fra booking til pris, så kan vi altid kontaktes på mail, kontaktformular og telefon. Vi vil altid være behjælpelige med at give den rette rådgivning og vejledning, så I kan få det bedst mulige arrangement. Kontakt os for at arrangere en uforglemmelig oplevelse nu!

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Trine Gadeberg, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?