Book Jesper Lohmann på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jesper Lohmann

Musikalsk oplevelse i særklasse

Jesper Lohmann er en populær og elsket skuespiller, kendt fra TV, film og teaterforestillinger. Men Jesper er også en fantastisk sanger og entertainer, som har slået sit navn godt fast på den danske musikscene.

I forestillingen: "Tilløkke Otto - på sporet af en baggårdspuma" hylder Jesper Lohmann den folkekære, Otto Brandenburg, og forestillingen gik for fulde huse landet over og pressen skrev bl.a.: "Han mestrer det hele - dette er et foreløbigt højdepunkt i Jesper Lohmanns karriere som skuespiller, sanger og entertainer". Berlingske/CPH Culture.

Jesper Lohmann mestrer mange genrer og kan kunsten at gå fra det inderligt poetiske til det rå og farlige på et splitsekund. Med humor, stil og elegance formår han med sit frække gadedrenge-swing at rive publikum med.

Nu samler Jesper Lohmann alle trådene i et helt nyt show under titlen: "Sinatra, Otto, Elvis og de andre rødder". Jesper Lohmann kæder repertoiret sammen med anekdoter og røverhistorier, når de musikalske svirebrødre kigger forbi - og mon ikke der også dukker et par evergreens op fra Four Jacks sangskat.

Jesper Lohman og Peder Kragerup Orkester

Jesper Lohmann kan også engageres med optræden af Peder Kragerup Orkester, hvor de nogle af de største musikere fejres, bl.a. Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis Presley og Johnny Cash. I et setup med det storslåede Peder Kragerup Orkester leveres en festlig og ikke mindst jazzet livekoncert, som sætter rammerne for et vellykket arrangement.

Lad det velspillende orkester og tonerne fra Jesper Lohman fylde lokalet, alt imens I enten kan læne jer tilbage, lukke øjnene og bare nyde jazz og swingnumre. Hvis arrangementet tillader det, er det dog også helt oplagt at rejse sig fra stolene, tage hinanden i hænderne og danse til rytmerne.

Book Jesper Lohman

Ønsker du yderligere information, så giver vi gerne gode råd, inspiration og vejledning inden dit arrangement. Du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer, booking og en pris skræddersyet til din begivenhed.

Kontakt os på telefon 70 27 03 07 og hør om mulighederne for booking af Jesper Lohmann og Peder Kragerups Orkester. Du kan også sende os en mail på showbizz@showbizz.dk med din forespørgsel.

På vores Instagramprofil og YouTube-kanal kan du blive inspireret af vores mange entertainere, bands og solister samt vores brede udvalg af børneunderholdning. Hos Showbizz Danmark hjælper vi gerne med at booke underholdning tilpasset dit event.

Galleri
Video
Pris
Print
Book Jesper Lohmann skuespiller Book Jesper Lohmann til en koncert Book Jesper Lohmann og Peder Kragerup orkester
Jesper Lohmann foran hvid væg Oplev skuespilleren Jesper Lohmann Hør Jesper Lohmann og Peder Kragerup orkester

Ønsker du priser på Jesper Lohmann, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters