Underholdning til temafest | Showbizz | Ring 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Temafest - book din underholdning hos os

Book musik, underholdning og aktiviteter til den næste temafest. Vi har masser af gode bands, shows og forlystelser, der får dig og dine gæster i den helt rigtige stemning.

Lasso og hat

Book underholdning til temafest

Book musik, underholdning og aktiviteter til den næste temafest. Vi har masser af gode bands, shows og forlystelser, der får dig og dine gæster i den helt rigtige stemning.

En temafest er altid helt speciel

Nogle af de fester, der huskes allerbedst er temafester. Fordi her er alt tit anderledes gennemført. Mangler du inspiration til musik og underholdning til din næste temafest, så kontakt os. Vi har gennem mange år arrangeret adskillige temafester over hele landet. Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere, musikere, shows og underholdere, som vil egne sig helt perfekt til din kommende temafest. Få mulighederne direkte i din mailboks ved at udfylde kontaktformularen til højre. Husk gerne at fortælle lidt om dit arrangement, tid og sted – så kan vi målrette mulighederne til dig.

Tamra Rosanes and The Rowdy Cowboys

Fuldent countryshow med Danmarks countrydronning. Med bandet The Rowdy Cowboys i ryggen synger Tamra Rosanes sig vej ind i alle country hjerter i bedste country-stil. Vi glæder os over at kunne præsentere det nok mest fuldendte koncept inden for countrygenren, der er set i Danmark i mange år og som vil være et perfekt indslag til den helt store country fest.

Tyrolerband sætter gang i din oktoberfest

Tyrolerband er orkesteret, der skaber stemningen til en helt genial oktoberfest. Som et af Danmarks mest autentiske tyrolerorkester med Oberkrainer-besætning giver Tyrolerband publikum en unik helhedsoplevelse gennem et varieret repertoire, autentisk tøj og østrigske indslag med koklokker, schuhplattler og alpehorn.

Perfekt 80´er fest band: Radio 80FM

Energifyldt og farverigt 80´er show til den perfekte 80´er fest. På med pandebåndet, bind Converse-skoene og frem med gamacherne, for nu skal der 80’er-festes. Radio 80 FM har de seneste år markeret sig som et af landets mest dedikerede bands med 80’er-indslag. De vil med garanti sætte skub i dansegulvet til tonerne af de glade 80´ere.

 

HabenGoods Halloween Stomp

Alle festens gæster bliver med garanti revet med, når Habengoods spreder uhyggelige vibes og på hjemmelavede instrumenter af skrot og kloakrør frembringer scary versioner af  hits fra filmklassikere som ”Pirates of the Carribean”, ”Mission Impossible”, ”Pink Panther”, ”The Flintstones”, ”Thunder Struck” og mange flere.

 

Ride off rodeo mand på

Ride Off Rodeo tyr

Til en rigtig cowboy-fest hører naturligvis en (eller flere) rodeo-tyre. En Ride Off Rodeo aktivitet består af to rodeotyre, som kører synkront. Deltagerne dyster direkte mod hinanden – den, der sidder længst, har vundet. Alletiders sjove aktivitet til både børn og voksne og et perfekt indslag til fx en teambuilding-dag eller en sej country-fest.

 

Gry Grand Prix Show

Grand Prix-vinderen Gry får stadig kloden til at dreje. I 1983 blev hun landskendt med sit rejehop, da hun fik kloden til at dreje og vandt Dansk Melodi Grand Prix. Til din næste fest kan Gry diske op med alle de kendte klassikere, der booster Grand Prix Festens dansegulv og sørger for at få stolene til at stå tomme.

Danmarks eneste landsdækkende bookingbureau

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på bl.a. pris og ledige datoer.

Underholdning til temafesten

Temafester er blevet mere og mere populære de seneste år og derfor har vi udbygget vores portefølje af populære kunstnere og aktiviteter, som fuldender enhver temafest. Som Danmarks største bookingbureau kan vi hos Showbizz Danmark tilbyde alle former for musik og underholdning. Vi kan også råde og vejlede dig, så du får det, der matcher dine ønsker og dit budget.

Cowboy-fest? Halloween-party? Eller Oktober-gilde?

Vi har et bredt udvalg af sangere, bands, shows og forlystelser, der egner sig godt til forskellige genrer af temafester. Skal du planlægge en teambuilding dag, så har vi et bredt udvalg af aktiviteter, der vil ryste dine gæster sammen og med garanti få dem til at samarbejde på en sjov og udfordrende måde. Vi har noget til alle aldersgrupper og dækker hele landet.

Book en aktivitet og læg op til mange timers sjov

Var det en idé at arrangere en sjov aktivitet til temafesten? En cool rodeo-tyr til Country-festen eller en Wipe-out konkurrence til teambuilding dagen? Måske et uhyggeligt indslag til dit Halloween-party? Kontakt os – vi har masser af gode ideer og helt sikkert også noget der passer til dig og din fest.

Book et band, der sætter gang i festen med det samme

Start din temafest med et brag og book et band, der får dine gæster i den rette stemning fra det øjeblik, de træder ind ad døren. Vi har mange spændende bud på gode bands, som fx. Tamra Rosanes and the Rowdy Cowboys til Country-festen, Tyroler-band til Oktoberfesten og Radio 80FM til 80´er festen. Har du brug for inspiration så kontakt os. Vi har altid masser af ideer.

Kontakt os og hør om mulighederne

Om det er underholdning til en oktoberfest i Sønderjylland, priser på indslag til julefrokosten eller den skøreste aktivitet til 80´er festen, du leder efter, så kan vi hjælpe dig. Vi er Danmarks største bookingbureau og har noget indenfor alle genrer og til alle aldersgrupper. Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige underholdning.

 

Showbizz Danmark – underholdning siden 1956!

 

Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?