Book Mr. Pumpkin på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Mr. Pumpkin

Halloween musik og walk-around dans

Walk around karakteren, Mr. Pumpkin - kendt fra Tiktok og Youtube - præsenteres nu af multikunstneren Martin Maiböll. Mr. Pumpkin optræder med dans sammen med sine skeletter, som er udviklet som en ”friendly halloween” karakter, som ikke skræmmer børnene, men hylder den amerikanske tradition på fineste vis. Mr. Pumkin  medbringer en lille mobil højttaler, som spiller alle de klassiske halloween numre, som Thriller, Monstermash m.fl. Aktiviteten er særligt velegnet til centre, markeder og gågader, som ønsker en opsigtsvækkende og anderledes halloween optræden. Mr. Pumpkin besidder en unik evne til at bringe skeletter til live med sin musik og få dem til at danse lystigt rundt. Hans glæde og livlige personlighed er smitsom, hvilket skaber en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne.

Charme og græskarhoved

Mr. Pumpkin er den charmerende karakter med det store, orange græskarhoved. Et helt unikt og opsigtsvækkende indslag til halloween i fx storcentret eller gågaden. Karakteren tilfører en festlig og lidt, uhyggelig stemning til ethvert Halloween-event, hvor både børn og voksne er samlet. Skeletterne, som Mr. Pumpkin genopliver, udfører koordinerede danse og sjove bevægelser, der får folk til at grine og ofte deltage i festlighederne. Sammen med sine skeletvenner skaber Mr. Pumpkin en uhøjtidelig og komisk atmosfære, som gør indslaget til arrangementets højdepunkt. Et sjældent set event, som gæsterne med garanti vil tale om i lang tid.

Book Mr. Pumpkin

Mangler du et opsigtsvækkende event til dit næste halloween-arrangement, så book Mr. Pumpkin. Han vil begejstre og henrykke dit publikum med sine sjove dansetrin og tossede skeletter, der ikke altid følger musikkens rytme. Men pyt, det er sjov og helt anderledes halloween underholdning. Ønsker du at booke Mr. Pumpkin eller har du spørgsmål til ledige dage eller en pris på dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan benytte formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07 eller skrive til os på showbizz@showbizz.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig videre med dine planer.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Mr. Pumpkin, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Mr. Pumpkin på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?