Book Sherif Haps på telefon 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Sherif Haps

Book børneunderholdning med Danmarks skøreste cowboy.

Hos Showbizz Danmark har vi længe glædet os til at præsentere det helt nye børneshow fra den skøre cowboy Sherif Haps og hans ofte meget utilregnelige følgesvend, gribben Guffe. Der er altid fart over feltet, når sheriffen fra det vilde vest og hans charmerende grib Guffe går på scenen.

Sangene tager udgangspunkt i bevægelse, leg og læring, som fx. motorik, fagter, lær at tælle samt fortællesange, og er således specielt velegnet til børn i alderen 2-12 år. Showet er en super god blanding af musik, sang og komik i børnehøjde, men naturligvis må forældre og andre voksne også godt kigge med. Vi kan godt garantere smil og motion til lattermusklerne undervejs. Efter showet får børnene mulighed for at møde Sherif Haps og Guffe, få taget billeder og få en autograf. Showet varer normalt ca. 30 minutter, men kan naturligvis skræddersys efter ønske.

Sherif Haps og Guffe

Så er der godt nyt fra alle børns ven: Sherif Haps, som er klar med et helt nyt show med sin allerbedste ven, Guffe. Begge har de holdt på en hemmelighed i næsten 2 år, men nu er de klar til at røbe det hele: De udgiver nye sange og et nyt album og er endda også klar med et helt nyt musikalsk børneshow. Sherif Haps og Guffe er blevet et kæmpehit hos børn over hele landet og med over 28 millioner afspilninger på YouTube, siger det lidt om deres popularitet. Det kom også pladefolkene fra SONY for ørerne og straks var de klar med en pladekontrakt til Sherif Haps og Guffe og således udgives nu et helt nyt album under titlen ”Tæl til 10”.

Og Sherif Haps har sammen med sin frække papegøje, Guffe, haft mere end travlt. For sideløbende har Sherif Haps udviklet et helt nyt musikalsk familie- og børneshow, hvor han synger alle de gode sange og skaber en fest for børnene sammen med Guffe. Showet indeholder masser af sjove gags og ballade og naturligvis kommer både Sherif Haps og Guffe indimellem lidt galt afsted, fordi Guffe driller og ikke altid gør som Sherif Haps siger.

JULESHOW MED SHERIF HAPS OG GUFFE
Når det bliver jul har Sherif Haps sammensat et fantastisk juleshow, hvor han kombinerer sine nye sange med kendte julesange. Guffe er naturligvis med på scenen til lige at sætte fut i juleløjerne. Et godt musikalsk show, som går rent ind hos både børn og voksne.

Sherif Haps pris

Sherif Haps og Guffe optræder rundt omkring i Danmark hele året og særligt til jul, har de udviklet et super sjovt jule-show med masser af jule-sange. Ofte kan du finde Sherif Haps til byfester eller i storcentre, men det er naturligvis også muligt at booke Sherif Haps til mindre steder og private arrangementer til en skarp pris. Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement.

Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på et super sejt børne- & familieshow med Sherif Haps og Guffe.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
sherif haps pr foto jul2

Ønsker du priser på Sherif Haps, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Sherif Haps på Facebook
Følg Sherif Haps på Instagram
Følg Sherif Haps på YouTube
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Sherif Haps

Mette Kimer, Arrangør af Græskarfestivalen i Skælskør

"I fredags havde vi besøg af Sherif Haps til vores Græskarfestival. Vi havde super god tilslutning til arrangementet og Sheriffen leverede så absolut et show, der var sjovt for både børn og voksne.
STOR ros herfra"

Louise F. Dühring. Eventkoordinator, Centerforeningen Rødovre Centrum

"Show med Sherif Haps er et super underholdende show for børn, som når ud over scenekanten med godt humør. Sherif Haps er en meget professionel entertainer med iørefaldende børnesange, og hans sjove følgesvend Gribben Guffe giver stor anledning til latter både blandt voksne og børn".

Varde Open Air. Johnny Ravn, Musikbooker.

”Vi var helt vilde med Sherif Haps. Så han skal naturligvis komme igen til næste år”

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?