Book Sherif Haps på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sherif Haps

Book børneunderholdning med Danmarks skøreste cowboy.

Hos Showbizz Danmark har vi længe glædet os til at præsentere det helt nye børneshow fra den skøre cowboy Sherif Haps og hans ofte meget utilregnelige følgesvend, gribben Guffe. Der er altid fart over feltet, når sheriffen fra det vilde vest og hans charmerende grib Guffe går på scenen.

Sangene tager udgangspunkt i bevægelse, leg og læring, som fx. motorik, fagter, lær at tælle samt fortællesange, og er således specielt velegnet til børn i alderen 2-12 år. Showet er en super god blanding af musik, sang og komik i børnehøjde, men naturligvis må forældre og andre voksne også godt kigge med. Vi kan godt garantere smil og motion til lattermusklerne undervejs. Efter showet får børnene mulighed for at møde Sherif Haps og Guffe, få taget billeder og få en autograf. Showet varer normalt ca. 30 minutter, men kan naturligvis skræddersys efter ønske.

 

Sherif Haps og Guffe

Så er der godt nyt fra alle børns ven: Sherif Haps, som er klar med et helt nyt show med sin allerbedste ven, Guffe. Begge har de holdt på en hemmelighed i næsten 2 år, men nu er de klar til at røbe det hele: De udgiver nye sange og et nyt album og er endda også klar med et helt nyt musikalsk børneshow. Sherif Haps og Guffe er blevet et kæmpehit hos børn over hele landet og med over 23 millioner afspilninger på YouTube, siger det lidt om deres popularitet. Det kom også pladefolkene fra SONY for ørerne og straks var de klar med en pladekontrakt til Sherif Haps og Guffe og således udgives nu et helt nyt album under titlen ”Tæl til 10”.

Og Sherif Haps har sammen med sin frække papegøje, Guffe, haft mere end travlt. For sideløbende har Sherif Haps udviklet et helt nyt musikalsk familie- og børneshow, hvor han synger alle de gode sange og skaber en fest for børnene sammen med Guffe. Showet indeholder masser af sjove gags og ballade og naturligvis kommer både Sherif Haps og Guffe indimellem lidt galt afsted, fordi Guffe driller og ikke altid gør som Sherif Haps siger.

 

Sherif Haps pris

Sherif Haps og Guffe optræder rundt omkring i Danmark hele året og særligt til jul, har de udviklet et super sjovt jule-show med masser af jule-gøgl. Ofte kan du finde Sherif Haps til byfester eller i storcentre, men det er naturligvis også muligt at booke Sherif Haps til mindre steder og private arrangementer til en skarp pris. Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement.

Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på et super sejt børne- & familieshow med Sherif Haps og Guffe.

 

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
sherif haps med fugl siddende Sherif Haps med fugl stående sherif haps med fugl på knæ
sherif haps med fugl i stol Sherif Haps med fugl stående1
Sherif Haps er tilføjet i priskategorien
6000-10.000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Sherif Haps, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Følg Sherif Haps på Facebook
Følg Sherif Haps på Instagram
Følg Sherif Haps på YouTube
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Mette Kimer, Arrangør af Græskarfestivalen i Skælskør

"I fredags havde vi besøg af Sherif Haps til vores Græskarfestival. Vi havde super god tilslutning til arrangementet og Sheriffen leverede så absolut et show, der var sjovt for både børn og voksne.
STOR ros herfra"

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters