Book Monique på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Monique

Danmarks pop- og souldiva

Sangerinden Monique har en lang og succesfuld karriere bag sig og samtidig store planer for fremtiden. Hun elsker, som i elsker at synge og at underholde som hun har gjort det siden hun var 4 år, hvor hun fortalte sine forældre, at hun gerne ville være en Hollywood stjerne, og allerede 4 år gammel, komponerede hun sin første sang. Som 17-årig, underskrev hun sin første pladekontrakt. I 2023 kunne Monique fejre sit 40 års jubilæum med et nyt album og en lang række jubilæumskoncerter. Monique har altid næret stor kærlighed for mange forskellige musikgenrer, ligesom hun er vild med at fortolke sange. "Jeg er som en fisk i vand, når jeg synger", fortæller hun.

Vidste du det om Monique?

Monique har gået til sang hos Michael Jacksons sanglærer Seth Riggs og har sunget med både Disco ikonet, Gloria Gaynor og Michael Jacksons lillesøster, Latoya. Hun har medvirket på mere end 50 albums.Hun har haft sine egne TV programmer, medvirket i flere musicals og teaterforestillinger og givet masser af koncerter i ind- og udland. Et af Monique’s soloalbums “The woman for you" blev indspillet i USA, hvor hun havde Whitney Houstons musikere med på albummet. Monique’s: "Min kat, den danser tango” er gået 6 x Platin. Monique har deltaget i både X-Factor og Voice i England. Hun har sunget alt fra pop, soul og jazz til klassisk, R&B og gospel. Monique er håndplukket af Disney, USA, som sangerinde af titelmelodierne til bl.a. ”Vindens farver” fra Pocahontas og ”Almægtige ånder” fra Bjørnebrødre på dansk. Hendes allerførste single fra 1983 hedder ”Kun os to” og hendes store hit ”Tell me why”, var sangen, der for alvor satte gang i hendes karriere.

Book Monique

I anledning af jubilæet, har Monique udgivet et album på fransk, som et løfte til sin far på hans dødsleje. Albummet indeholder en række af de franske sange, som Monique´s far sang for hende, da hun var lille. Og det vel at mærke uden, at Monique indledningsvis kunne et ord fransk. Til koncerterne er sangene dog ikke franske, men et godt og gennemarbejdet potpourri af Moniques mange sange gennem de sidste 40 år. Undervejs i koncerterne fortæller Monique sjove og skæve historier fra sine mange år i musikbranchen. Monique kan også bookes til bl.a. receptioner, fester, bryllupper, begravelser og til diverse temaarrangementer som fx. James Bond, Disco og julekoncerter. Glæd dig til en fantastisk aften i godt selskab med en af vores allerdygtigste sangerinder, der i den grad formår at underholde og begejstre publikum. For spørgsmål og booking, kontakt Showbizz Danmark på tlf. 70 27 03 07 eller på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Monique, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Monique på Facebook
Følg Monique på Instagram
Følg Monique på YouTube
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Monique

Vicki de Fries Thomsen, Chefsekretær, SEB Private Banking

“Jeg glemmer aldrig, da jeg hørte Monique for første gang. Det var en fantastisk oplevelse for mig – en skøn aften med dejlig underholdning og ualmindelig flot optræden. Hun fyldte hele rummet med sit smukke udseende, utrolig charmerende væremåde og ikke mindst pragtfulde stemme – og sang himmelsk i ren harmoni med sin dygtige guitarist. Kort sagt en uforglemmelig aften! Og denne gode oplevelse blev fulgt op med en ligeså forrygende præstation 10 år efter i forbindelse med firmaet SEB’s 150 års jubilæum.”

Sussie Thorenfeldt, Alliance Manager, Hewlett Packard Danmark.

”Vi har igennem en del år haft fornøjelsen at ha´ Monique til at underholde til såvel kundearrangementer som interne fester – faktisk har vi sågar planlagt datoen, så vi kunne være sikker på, at få en super professionel kunstner til vores event. Monique har en fantastisk stemme og et godt humør, og har formået at sætte gang i vores events.”

Gitte Bosse Knudsen, Novo Nordisk

”Når Monique kommer ind sker der utrolige ting. Hun fylder et rum med varme og charmerende udstråling, og hendes vidunderlige sang får det til at risle ned af ryggen, så smukt er det. Alle der er i hendes nærhed mærker straks denne varme fra et fantastisk menneske.”

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?