Book Monique - julekoncert på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Monique - julekoncert

Jul med Monique

Monique elsker og har altid elsket julen med de hyggelige, nærmest magiske traditioner og samværet med familie og venner. For Monique er der ingen jul uden alle de smukke danske julesange og salmer samt de engelske og amerikanske Christmas Carols, for de bringer hende og publikum i den helt rigtige julestemning. Monique har længe ønsket at indspille et julealbum, og nu er det her endelig det hedder: ”CHRISTMAS”. Albummet er fyldt med 11 klassiske engelsk/amerikanske julesange i Moniques fortolkning.

En dejlig julekoncert

Da Monique har boet over hele verden og oplevet julen på rigtig mange forskellige måder, fortæller hun undervejs i koncerten, nogle af hendes små hyggelige og sjove anekdoter om julen. Koncerten breder sig genremæssigt fra gospel, jazz og pop, til de smukke danske julesange og salmer. Der sniger sig også en sang af Leonard Cohen ind nemlig "Hallelujah” som Monique synes passer så godt ind i julerepertoiret, ligesom hun har været så heldig, at få lov til at synge flere sange for Disney gennem tiden. Hun siger selv: Der er ingen jul uden "When you wish upon a star”. Monique lover, at hun og hendes musikere, vil gøre alt for, at julefreden sænker sig til julekoncerten, og at vi kommer lidt tættere på julens budskab om kærlighed.

Book en koncert med Monique

Udover de stemningsfulde julekoncerter, kan Monique også bookes til: Receptioner, fester, bryllupper, begravelser, og til diverse temaarrangementer som fx. James Bond show og Disco aftener. Se mere om Monique her. Med sin smukke og kraftfulde stemme og Moniques nærværende og varme personlighed, er du sikret en vidunderlig julekoncert i selskab med en af vores allerdygtigste sangerinder, der i den grad formår at underholde og begejstre publikum. For spørgsmål og booking, kontakt Showbizz Danmark på tlf. 70 27 03 07 eller på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Monique - julekoncert, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Monique - julekoncert på Facebook
Følg Monique - julekoncert på Instagram
Følg Monique - julekoncert på YouTube
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Monique - julekoncert

Michael Bendix, Senior General Manager, A.P. Møller-Mærsk

“En sensuel, forførende og fantastisk stemmepragt. En performance, der på en og samme tid var både dynamisk og nærværende og som tryllebandt publikum. En udstråling uden sidestykke og bag det hele et utroligt ærligt, helt og smukt menneske, det var hvad vi fik, da vi bookede Monique til vores firmaarrangement. En professionalisme, en af verdens smukkeste stemmer og et festfyrværkeri af humør og charme. Vi blev blæst omkuld og ramt direkte i sjælen. Så Monique – Tak ! Det er en ære at anbefale Monique. Hun er verdensklasse. At booke hende er sgu’ go’ virksomhedskarma”

Christina Pontoppidan, Marketingkoordinator, Toyota Danmark

“Toyota Danmark har indtil flere gange haft glæde af Moniques unikke optræden. Monique er en meget alsidig kunstner. Hun er en lydhør og engageret musiker, der kan få selv den mest stille og umusikalske person på gulvet med til en swing-om. Monique har optrådt for os til alverdens arrangementer – fra firmajulefester til ødemarken i Lapland. Vi glæder os allerede til næste gang.”

Maj-Britt Bonnesen, Operations Manager, Hertz Danmark

“Jeg har med stor interesse fulgt Monique og hendes karriere igennem årerne, og hendes fantastiske musik og sang har altid fascineret mig. På Hertzs årsmøde kom Monique med et discoband, som satte gevaldigt skub i festen. Det var en stor succes. Monique har en dejlig udstråling og en unik stemme. Hun er en sand fryd for øjet, øret og sjælen. Absolutely fabulous!

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?