Book Bryan Rice - Julekoncert på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Bryan Rice - Julekoncert

Populær pop med juletema

Julestemningen er helt i top, når popsanger og sangskriver Bryan Rice spiller op til julekoncert, bl.a. med sin egen julesang: ‘Ønsketid’. På singlen er der både bjældeklang og smukke børnekor-stemmer leveret af Det Danske Drengekor. Sangen handler om, hvordan man som voksen kan lykkes med at genfinde den glæde, man havde til julen, da man var barn.

Bryans egne erfaringer om julen har inspireret ham til at sammensætte en ny akustisk julekoncert med egne og andre kendte julesange. En flot og nærværende koncert, som er rost af arrangørerne. Igennem koncerten kommer man tæt på artisten Bryan Rice og oplever stort nærvær og intimitet - netop noget af det julen handler om. Mellem numrene kan publikum høre små åbenhjertige fortællinger fra Bryan. Det kæder sangene sammen på en fin måde, og publikum føler et godt sammenspil mellem dem og artisten på scenen.

Julekoncert med Bryan Rice

En rigtig julekoncert handler om at skabe den perfekte blanding af fantastisk musik og ægte julestemning. Bryan Rice er det oplagte valg til julearrangementer, hvor man kan se frem til at høre hans egne julesange, klassiske julehits fra både ind- og udland samt nyfortolkninger.

Oplev en aften fyldt med magiske øjeblikke og varme toner, der får enhver i det rette julehumør. Bryan Rice vil i hvert fald gøre sit for at sprede den rette julestemning. Repertoiret dækker over alle hans egne favoritter, som han selv forbinder allermest med julen. Med sine smukke stemme og stærke tilstedeværelse på scenen giver Bryan Rice dine gæster en uforglemmelig oplevelse!

Book Bryan Rice

Skal julen fejres med stil og musikalsk elegance? Vi hos Showbizz Danmark er her for at gøre din julekoncert til noget helt specielt. Vores erfarne team står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at arrangere en julekoncert, der passer perfekt til dine behov og ønsker samt dit publikum og helt konkret din begivenhed.

Med Bryan Rice som hovednavn er du garanteret en fantastisk aften fyldt med musikalsk magi og juleglæde. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at arrangere den perfekte julekoncert med Bryan Rice.

 

Galleri
Video
Pris
Print
bryan rice jul

Ønsker du priser på Bryan Rice - Julekoncert, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?