Book Bryan Rice på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Bryan Rice

Selv den hårdeste nød blev knækket, da danskerne for første gang kunne gøre Bryan Rices stemme i radioen på den store ballade ’No Promises’. Siden har Bryan Rice bevist, at han er en popsanger og sangskriver med internationalt format. Året efter udkom debutalbummet 'Confessional', der solgte guld og udkom i 14 lande verden over.

I 2007 udgav Bryan sit 2. studiealbum ‘Good News’. Dermed leverede han endnu nogle radiohits som 'I Lied', 'Good News' og 'Here I am'. Bryan Rice er også kendt som en eminent sangskriver. I 2009 var Bryan Rice medforfatter af sangen 'Underneath My Skin', der deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2009, sunget af Christina Undhjem. I 2010 deltog Bryan Rice igen i Dansk Melodi Grand Prix denne gang som solist. Han deltog som det ene af tre wildcards med sangen 'Breathing', der er skrevet af Peter Bjørnskov og opnåede en flot 2. plads. Bryan Rice har i alt deltaget med 5 sange i DMGP som enten sangskriver eller solist.

Siden har Bryan Rice udgivet fire albums, og er i den grad stadig aktiv på den danske musikscene. Senest udgav han EPen ‘Bryan Pt 1+2’ og har turneret ind- og udland. Samtidig har han været aktuel som hovedrolle i både Helmig teaterkoncerten ‘Stupid Man’ (Black Box og Bellevue) samt musicalkoncerten om Ole Henriksen ‘I Love It in concert’ med Aalborg symfonikorkester.

Bryan Rice har udgivet 6 albums, og er i den grad stadig aktiv på den danske musikscene. Netop nu arbejder han på sit 7. album, og har allerede udgivet 3 singler fra dette i 21/22. Imens har han turneret ind- og udland og været aktuel som hovedrolle i både Helmig teaterkoncerten ‘Stupid Man’ (Black Box og Bellevue) samt musicalkoncerten om Ole Henriksen ‘I Love It in concert’ med Aalborg symfonikorkester mm.

Bryans juleunivers blev også kickstartet tilbage i 2019 singlen ‘Ønsketid’ feat. Det Danske Drengekor. En sang der handler om hvordan de små børn giver os voksne julemagien tilbage. Det, og meget andet fortæller han levende om i sine succesfulde intime julekoncerter, hvor man for alvor mærker den ægte julestemning.

Se, hør og læs mere på https://lynxinbio.com/hpx5h

Foto kredits: Philippe Motet Jessen

Galleri
Video
Print
Bryan Rice i fuld figur på gaden Bryan Rice iført denimskjorte
Bryan Rice med hænderne i lommerne og kort jakke
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters