Book Bryan Rice på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Bryan Rice

Solid pop i international særklasse

Selv den hårdeste nød blev knækket, da danskerne for første gang kunne høre Bryan Rices stemme i radioen på den store ballade ’No Promises’. Siden har Bryan Rice bevist, at han er en popsanger og sangskriver med stort internationalt format.

Debutalbummet 'Confessional' solgte guld og udkom i 14 lande verden over og derfor er vi hos Showbizz Danmark, naturligvis stolte over at kunne præsentere et eksklusivt og helt nyt, akustisk set-up med Bryan Rice, hvor du på nærmeste hold kan opleve sangeren, høre alle hans store hits og samtidig få et indblik i "manden bag den formidable stemme". Konceptet er velegnet til både større og mindre arrangementer og kan tilpasses ethvert spillested og publikum.

Bryan Rice Live

Det er muligt at booke Bryan Rice i flere forskellige konstellationer; både med band og i de mere intime formater som trio og duo. Hør de store internationale hits og oplev sangeren med det altid positive sind helt tæt på. Undervejs i koncert-oplevelsen, deler Bryan Rice ud af sine erfaringer fra sin lange musikkarriere og fortæller samtidig om sit livs op- og nedture.

I 2007 udgav Bryan sit 2. studiealbum ‘Good News’ og leverede flere radiohits som 'I Lied', 'Good News' og 'Here I am'. I 2009 var Bryan Rice medforfatter på sangen 'Underneath My Skin', der deltog i Dansk Melodi Grand Prix samme år, sunget af Christina Undhjem. I 2010 deltog Bryan Rice igen i Dansk Melodi Grand Prix- denne gang som solist. Han deltog som det ene af tre wildcards med sangen 'Breathing', der er skrevet af Peter Bjørnskov og opnåede en flot 2. plads. Bryan Rice har i alt deltaget med 5 sange i DMGP, enten som sangskriver eller solist.

Siden har Bryan Rice udgivet flere albums, og er i den grad stadig aktiv på den danske musikscene. Senest udgav han EP´en ‘Bryan Pt 1+2’. Samtidig har han været aktuel som hovedrolleindehaver i både Helmig teaterkoncerten ‘Stupid Man’ (Black Box og Bellevue) samt musicalkoncerten om Ole Henriksen ‘I Love It in concert’ med Aalborg Symfonikorkester.

Julekoncerter med Bryan Rice

Til en ægte julekoncert hører god musik og ægte julestemning.  Bryan Rice er  et oplagt navn at sætte på plakaten til julens arrangementer. Sammen med sin pianist synger Bryan Rice sine egne julesange, som kombineres med julens klassikere fra ind- og udland. Kontakt os for nærmere information omkring julekoncert med Bryan Rice.

Foto: Philippe Motet Jessen

Galleri
Video
Pris
Print
Bryan Rice i fuld figur på gaden Bryan Rice iført denimskjorte
Bryan Rice med hænderne i lommerne og kort jakke bryan rice
Bryan Rice er tilføjet i priskategorierne
10.000-20.000
6000-10.000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Bryan Rice, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters