Book Johnny Logan på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Johnny Logan

Johnny Logan, altid populær hos publikum

Mr. Douze Points, også kendt som Johnny Logan, har gentagne gange indtaget førstepladsen i Det Internationale Melodi Grand Prix og har dermed vundet hele tre gange. Det skete i henholdsvis 1980 med sangen "What's Another Year", i 1987 med "Hold Me Now" samt som komponist til vindersangen fra 1992 "Why Me", der blev fremført af Linda Martin.

Han var den første artist til at vinde Eurovision Song Contest to gange, hvilket har gjort ham til et kendt navn langt ud over Irlands grænser. Hans popularitet i Danmark er bemærkelsesværdig, og han besøger landet flere gange om året for at optræde med de velkendte sange, som vi alle husker fra fjernsynet.

Johnny Logan på scenen

Johnny Logan har igennem årene opbygget en stor fanbase i Danmark, og der er konstant stor efterspørgsel efter den sjove og charmerende irske sanger. Med sit brede repertoire af velkendte sange er Johnny Logan altid et sikkert valg, når der skal skabes feststemning, uanset om det er til koncertarrangementer, firmafester eller andre større begivenheder.

Efter sine sejre i Det Internationale Melodi Grand Prix har han udgivet adskillige albums og haft succes med at kreere covernumre af kunstnere som Robbie Williams. Johnny Logan leverer altid et professionelt show, der formår at begejstre publikum med hans karismatiske optræden og velkendte hits.

Book Johnny Logan

Med Johnny Logan på scenen er man altid sikret en solist, der kender sit materiale og publikum til fulde. Hvis du er interesseret i at kende mere til mulighederne for at booke Johnny Logan, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med den rette vejledning og information, så du får den musik, der passer præcis til det kommende arrangement som skal afholdes.

Du kan kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside, ringe til os på telefon 70 27 03 07 eller sende os en mail på showbizz@showbizz.dk. Vi er klar til at levere musikken til alle slags arrangementer og kan tilbyde alt fra jazz & swing til pop og dansktop.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Johnny Logan, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?