Book Tamra Rosanes Jule Hallelujah Special på 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Tamra Rosanes Jule Hallelujah Special

Country- og juletoner med Tamra Rosanes

Tamra Rosanes, Danmarks amerikansk fødte countrydronning, medvirker i et nyt musikalsk koncept, kaldet Hallelujah Jule-Special. Et super godt koncept, hvor hun synger amerikanske gospelmelodier og spirituals, hymner og country-ballader. I anledning af julen, krydrer hun dette repertoire med julesange fra ind- og udland.

Sammen med to dygtige, originale musikalske personligheder, Jens Einer Sørensen, som spiller guitar, banjo, violin og mundharpe og Tim Kristensen på kontrabas, kan man opleve Tamra Rosanes i topform til julens arrangementer. Hallelujah Jule-Special koncerterne er især velegnede i kirker og kulturhuse.

Læs mere om Hallelujah Special her. Tamra optræder altså i flere spændende konstellationer, og hendes repertoire er helt sikkert værd at opleve til en julekoncert med både traditionel og nytænkende julemusik.

Oplev en original julekoncert

Med sine mange års erfaring inden for musik, er det vidunderligt at blive lukket ind i Tamra Rosanes' univers, når hun indtager scenen med selvtillid og altid vækker sit publikums interesse. Med hendes amerikanske rødder og kærlighed til country er det altså også en original julekoncert, man som tilskuer har i vente.

Man kan dog også se frem til klassikere, da Tamra Rosanes jo selv har hørt og medvirket i dansk musik siden 1970'erne. Siden dengang har man kunne høre hende som korsangerinde for både Birthe Kjær, John Mogensen, Bjørn og Okay samt andre store popstjerner som Sanne Salomonsen, Lis Sørensen og Thomas Helmig.

Den danske musikkultur, herunder også de allerbedste julesange, indgår derfor i Tamras Hallelujah Jule-Special.

Book Tamra Rosanes til din julekoncert

Når du booker Tamra Rosanes gennem Showbizz Danmark, er du garanteret en professionel og engageret optræden, der skaber en helt særlig stemning til din julefest eller arrangement. Hallelujah Jule-Special er en julekoncert, der appellerer til alle aldre. Saml derfor hele familien og nære venner til en unik koncertoplevelse.

Vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe med den rette booking og besvare alle spørgsmål, du måtte have. Kontakt os ved at ringe på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk for en mindeværdig oplevelse ved at booke Tamra Rosanes. Vi ser meget frem til at sikre juleunderholdning til din begivenhed.

Se meget mere til vores udvalg af artister på Instagram og YouTube.

Galleri
Pris
Print
tamra hallelujah
tamra juleboks

Ønsker du priser på Tamra Rosanes Jule Hallelujah Special, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Jens Peter sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Jens Peter Løkke Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?