Book Tamra Rosanes på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Tamra Rosanes

Danmarks ukronede countrydronning

Tamra Rosanes har siden 1970'erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på gode gamle klassikere krydret med egne, nyere værker. Igennem en lang karriere har hun opnået et solidt indblik i alle countrymusikkens aspekter, hvilket afspejler sig i Tamra Rosanes brede repertoire. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige country-stemning. Med stort fokus på amerikansk country- og folkemusik har Tamra Rosanes nu et indgående kendskab til de historier og traditioner, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat. Publikum bliver præsenteret for religiøse sange, sange om krig og kærlighed, mountain music, railroad sange, arbejdssange, spiritualitet, blues, protest-sangene fra 60'erne og generel musik gennem tiden. Tamra Rosanes kan optræde som solist, med trio eller større band. Tamra Rosanes kan bookes til en koncert med sange fra det seneste album. En musikalsk oplevelse med følelser og sjæl, hvor Tamra Rosanes rammer publikum med danske og amerikanske sange. Mellem sangene er der storytelling og anekdoter, som relaterer til sangene.

Tamra Rosanes Koncert

En koncert med Tamra Rosanes er den helt rigtige måde at kickstarte country-festen på. Tamra Rosanes kan spille til både den helt store fest med dans og show eller den intime, mindre begivenhed, hvor den afslappede stemning er i højsædet. Tamra Rosanes kan således bookes til koncerter i flere forskellige konstellationer: solo, som band eller som trio, tilpasset fx kirker og mindre spillesteder. Når Tamra Rosanes går på scenen til hvilken som helst koncert, sker det med stor entusiasme og indlevelse og med samme engagement, som Tamra har gjort det i mange år. Tamra Rosanes har efterhånden optrådt til hundredvis af koncerter i ind- og udland, og glæder sig hver gang til at begejstre publikum gennem sin musik.

Tamra Rosanes and The Rowdy Cowboys

Tamra Rosanes and The Rowdy Cowboys spiller op til fest
Det er prikken over i´et at præsentere et godt band til festen, så holder du country-temafest eller måske høstfest, er Tamra Rosanes and The Rowdy Cowboys et helt genialt band at sætte på plakaten. De spiller alle de kendte country-numre med masser af rytme og sjæl, naturligvis iklædt fede country-outfits og skaber bragende god country-stemning blandt gæsterne. Tamra Rosanes and The Rowdy Cowboys er et efterspurgt country-band og den eneste af sin slags og bookes derfor ofte langt frem i kalenderen. Læs mere om Tamra Rosanes and The Rowdy Cowboys her.

Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 og hør om mulighederne for stemningsfuld country-aften i selskab med Tamra Rosanes and The Rowdy Cowboys.

Galleri
Video
Pris
Print
Tamra Rosanes_pressefoto
Tamra Rosanes er tilføjet i priskategorierne
10.000-20.000
20.000-30.000

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Tamra Rosanes, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Jens Peter sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Jens Peter Løkke Booker & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters