Book Mek Pek Party Band på 70 27 03 07 hos Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Mek Pek Party Band

Alletiders stærke partyband

Med sit 8 mands band indtager Mek Pek scenen med alt fra ny musik til de velspillede 80’er-hits. Alt sammen musik, som med garanti vil få gang i dansegulvet.
Sammen med party-bandet vil Mek Pek finde sange frem fra hele sin karriere: Ska beat, Rapperkonen, Pigen & Trompeten, Check min Mambo, Klappekonkurrencen m.fl. Derudover selvfølgelig også de seks nye dansevenlige ska/soul hits fra den nye EP ’Simpel Mand’, som også lige nu spilles på P4 og P5. Sangene er produceret af Meks søn, superproduceren Emil Falk, der også spiller og producerer for navne som, Benjamin Hav, Thomas Helmig, Stine Bramsen og Solaima.

Mek Pek Party Band

Med Mek Pek Party Band kan du også være sikker på, at gæsterne til din fest eller på dit spillested kommer til at gå hæse hjem. Mek Pek Party Band er altid i musikalsk og showmæssigt i topform, så der vil ikke mangle hverken energi, humor, blæs eller guitarsoloer.

Ønsker du mere information om Mek Pek Party Band, så er vi gerne behjælpelige med råd og vejledning inden dit kommende arrangement. Du er  altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer, booking og en pris, skræddersyet til din begivenhed. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 - og hør om mulighederne for en festlig aften i selskab med Mek Pek Partyband.

Galleri
Video
Pris
Print
Mek Pek rød baggrund med instrument
Mek Pek Party Band er tilføjet i priskategorien
30.000+

Prisgruppen er vejledende. Ønsker du et konkret tilbud på booking af Mek Pek Party Band, kan du ringe til os på 70 27 03 07 eller udfylde formularen her på siden.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Mek sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Mek Falk front foto sort hvid
Mek Falk, Booking & Manager
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters