Book Mek Pek Party Band på 70 27 03 07 hos Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Mek Pek Party Band

Alletiders stærke partyband

Med sit 8 mands band indtager Mek Pek scenen med alt fra ny musik til de velspillede 80’er-hits. Alt sammen musik, som med garanti vil få gang i dansegulvet.
Sammen med party-bandet vil Mek Pek finde sange frem fra hele sin karriere: Ska beat, Rapperkonen, Pigen & Trompeten, Check min Mambo, Klappekonkurrencen m.fl. Derudover selvfølgelig også de seks nye dansevenlige ska/soul hits fra den nye EP ’Simpel Mand’, som også lige nu spilles på P4 og P5. Sangene er produceret af Meks søn, superproduceren Emil Falk, der også spiller og producerer for navne som, Benjamin Hav, Thomas Helmig, Stine Bramsen og Solaima.

Mek Pek Party Band

Med Mek Pek Party Band kan du også være sikker på, at gæsterne til din fest eller på dit spillested kommer til at gå hæse hjem. Mek Pek Party Band er altid i musikalsk og showmæssigt i topform, så der vil ikke mangle hverken energi, humor, blæs eller guitarsoloer.

Ønsker du mere information om Mek Pek Party Band, så er vi gerne behjælpelige med råd og vejledning inden dit kommende arrangement. Du er  altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer, booking og en pris, skræddersyet til din begivenhed. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 - og hør om mulighederne for en festlig aften i selskab med Mek Pek Partyband.

Galleri
Video
Pris
Print
Mek Pek rød baggrund med instrument

Ønsker du priser på Mek Pek Party Band, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?