Book Bubber på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Bubber

Danmarks mest folkekære vært

Hele Danmarks folkekære vært, også kendt som Bubber og borgerligt døbt Niels Christian Meyer, har bag sig en imponerende karriere. Han var i mange år børnenes ven i programmer som 'Bubbers Badekar' og vært på 'Snurre Snups Søndagsklub', hvor hans popularitet bar voksede og voksende som tiden gik. Ud over at være vært på det familievenlige program "Scenen er din" udviklede Bubber sig senere til en alsidig personlighed, der sammen med den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen udforskede farlige hjørner af verdenen. Det kunne blandt andet opleves i programmet 'Bubber og B.S'.

Danmark ifølge Bubber

I programserien 'Danmark ifølge Bubber' på TV2 har vi i mange år fulgt Bubbers rejser rundt i landet, hvor han har udforsket danskernes forskellige levevis. Med mere end 80 programmer har Bubber besøgt et væld af forskellige danskere og levet deres liv i nogle dage. Bubber har altid været nysgerrig og har aldrig holdt sig tilbage fra at prøve nye ting. Ud over sin tv-optræden har Bubber også gjort sig bemærket som en erfaren foredragsholder, ordstyrer og konferencier ved mange arrangementer. Uanset opgaven er han altid et pålideligt valg og en succes på scenen.

Foredrag og bingo

Foredraget "Du er dine valg" med Bubber viser hans dynamik og positive energi, og det fokuserer på positivitet og livsglæde. Gennem denne engagerende præsentation placerer han det individuelle menneske i centrum og udfordrer publikum med spørgsmål om menneskelighed, mod og personlig drivkraft. Et foredrag med Bubber lover at føre både ham selv og publikum på en rejse, der blæser nyt liv i enhver forsamling.
Bingo
Der er fart over feltet og masser af hygge for publikum, når Bubber kæder fx. jeres arrangement sammen og skaber en super sjov dag med god stemning, grin og masser af bingo. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kan booke Bubber til dit næste arrangement, kan du gøre det ved at benytte formularen her på siden, skrive til os på showbizz@showbizz.dk eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07.

Galleri
Pris
Print
Bubber kan bookes til mange forskellige events

Ønsker du priser på Bubber, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?