Book Annette Heick på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Annette Heick

Dygtig multi-kunstner

Annette Heick er kendt for sin alsidighed og talent inden for flere forskellige områder. Hun er en dygtig sangerinde med en fantastisk stemme, der har bevæget sig i forskellige musikgenrer.

Selvom hun er datter af Keld og Hilda Heick og voksede op i dansktoppen, valgte hun en anden retning i underholdningsbranchen. Hendes imponerende repertoire spænder over flere områder og sprog. Hendes optrædener leveres i alt fra pop og musical til jazz og klassisk musik. Hun har udgivet flere soloalbum, hvor hun har vist sit brede repertoire og unikke musikalske stil.

Knivskarp konferencier og ordstyrer

Annette Heick er ikke kun en dygtig sangerinde og performer, men også en erfaren konferencier og ordstyrer. Hendes fremragende sprogkundskaber i dansk, engelsk, tysk, fransk og svensk gør hende i stand til at fungere som en professionel vært ved forskellige begivenheder og konferencer.

Som konferencier og ordstyrer er hun kendt for sin evne til at formidle budskaber og engagere publikum på en autentisk og engagerende måde. Hun sætter sig grundigt ind i arrangementets tema og formål og tilpasser sin tilgang og tone til det specifikke event. Hendes professionelle tilgang og dedikation til at levere en vellykket begivenhed er tydelig i hendes optræden.

Hvis du planlægger et kick-off-arrangement, en generalforsamling eller en anden begivenhed, hvor en dygtig konferencier eller ordstyrer er afgørende for succesen, kan du overveje at booke Annette Heick. Hendes erfaring og ekspertise vil bidrage til at skabe en velstruktureret og mindeværdig begivenhed, hvor deltagerne føler sig informerede, engagerede og underholdt.

Annette Heick Bog

I 2021 udkom Annette Heick med bogen 'Datteren', hvor hun skriver om sin opvækst, med hele Danmark som tilskuere - og dét selv at finde vejen ind i underholdningsbranchen.

I tv-regi har hun også markeret sig som en vært for store musikbegivenheder som Dansk Melodi Grand Prix, hvor hun har bragt sin entusiasme og professionalisme til scenen. Hun har også været involveret i programmet 'Han, Hun og Haven', hvor hun har produceret portrætprogrammer med store internationale kunstnere som Ricky Martin og Robbie Williams.

Gennem sin musikalske karriere har hun vist sit store talent inden for musikken. Hendes alsidighed og evne til at mestre forskellige genrer og stilarter har gjort hende til en alsidig kunstner, der kan tilpasse sig enhver musikalsk udfordring.

Book Annette Heick

Hvis du ønsker at booke en dygtig sangerinde, konferencier eller en anden form for entertainer til dit næste arrangement, er Annette Heick det perfekte valg. Hendes mangeårige erfaring inden for showverdenen gør hende i stand til at imødekomme publikums forventninger. Hun leverer altid en præstation med plads til spontane bemærkninger og sjove indvendinger, der skaber en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Hvis du er interesseret i at booke Annette Heick, kan du blandt andet kontakte os på telefonnummeret 70 27 03 07. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at arrangere den perfekte underholdning til dit næste dags- eller aftenarrangement.

Galleri
Pris
Print
Annette Heick som konferencier Annette Heick bog
Annette Heick brevkasse

Ønsker du priser på Annette Heick, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters