Book Annette Heick på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Annette Heick

Dygtig multi-kunstner

Annette Heick, der blev født direkte ind i dansk showbiz, den 12. november 1971, er i dag kendt for sin alsidighed og talent inden for flere forskellige områder. Hun er en fremragende sangerinde med en stemme, der har spændt over adskillige musikgenrer, og allerede som 15-årig oplevede hun stor succes med nummeret "Du skælder mig hele tiden ud" sammen med musikeren Tommy Seebach.

Selvom hun er datter af Keld og Hilda Heick og voksede op i dansktoppen, valgte hun en anden retning i underholdningsbranchen. Hendes imponerende repertoire spænder over flere områder og sprog. Hendes optrædener leveres i alt fra pop og musical til jazz og klassisk musik. Hun har også udgivet flere soloalbums, hvor hun har vist sit brede repertoire og unikke musikalske stil.

Knivskarp konferencier og ordstyrer

Annette Heick er ikke kun en dygtig sangerinde og performer, men også en erfaren konferencier og ordstyrer. Hendes fremragende sprogkundskaber i dansk, engelsk, tysk, fransk og svensk gør hende i stand til at fungere som en professionel vært ved forskellige begivenheder og konferencer.

Som konferencier og ordstyrer er hun kendt for sin evne til at formidle budskaber og engagere publikum på en autentisk og engagerende måde. Hun sætter sig grundigt ind i arrangementets tema og formål og tilpasser sin tilgang og tone til det specifikke event. Hendes professionelle tilgang og dedikation til at levere en vellykket begivenhed er tydelig i hendes optræden.

Hvis du planlægger et kick-off-arrangement, en generalforsamling eller en anden begivenhed, hvor en dygtig konferencier eller ordstyrer er afgørende for succesen, kan du overveje at booke Annette Heick. Hendes erfaring og ekspertise vil bidrage til at skabe en velstruktureret og mindeværdig begivenhed, hvor deltagerne føler sig informerede, engagerede og underholdt.

Annette Heick Bog

I 2021 udkom Annette Heick med bogen 'Datteren', hvor hun skriver om sin opvækst, med hele Danmark som tilskuere - og dét selv at finde vejen ind i underholdningsbranchen. Om sine op- og nedture i en branche med fart på.

I tv-regi markerede hun sig i 2003, da hun var vært på det komiske program, Ushi Heiku, hvor hun udgav sig for at være en japansk TV-journalist. Inden for store musikbegivenheder som Dansk Melodi Grand Prix, hvor hun også har bragt sin entusiasme og professionalisme til scenen. Man kunne opleve Annette som vært i både 2016, 2017 og 2018.

Book Annette Heick

Hvis du ønsker at booke en dygtig sangerinde, konferencier eller en anden form for entertainer til dit næste arrangement, er Annette Heick det perfekte valg. Hendes mangeårige erfaring inden for showverdenen gør hende i stand til at imødekomme publikums forventninger. Hun leverer altid en præstation med plads til spontane bemærkninger og sjove indvendinger, der skaber en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Hvis du er interesseret i at booke Annette Heick, kan du blandt andet kontakte os på telefonnummeret 70 27 03 07. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at arrangere den perfekte underholdning til dit næste dags- eller aftenarrangement.

Galleri
Pris
Print
Annette Heick som konferencier Annette Heick bog
Annette Heick brevkasse

Ønsker du priser på Annette Heick, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?