Book Annette Heick på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Annette Heick

Dygtig multi-kunstner

Annette Heick har gennem flere årtier vist, at hun er én af showverdenens bedste værter. Hun er datter af Keld og Hilda Heick, men fravalgte dansktoppen og skabte sig en karriere inden for en anden del af branchen.

Annette Heick behersker dansk, engelsk, tysk, fransk og svensk, og hun benytter gerne sprogkundskaberne som konferencier og ordstyrer til kick-off-arrangementer og generalforsamlinger.

Man er ikke i tvivl om, at Annette Heick sætter sig godt ind i opgaven og løser den til fulde. Derudover har hun en god sangstemme, og hun medvirker ved koncerter og andre musikalske arrangementer både solo eller sammen med andre solister.

Udover den musikalske karriere har sangerinden også været bl.a. TV-vært ved Dansk Melodi Grand Prix og på programmet 'Han, Hun og Haven' samt tilrettelægger hos DR TV, hvor hun har produceret portrætprogrammer med store internationale artister som Ricky Martin og Robbie Williams.

Annette Heick har ud over sin journalistiske karriere sunget og danset sig igennem 152 forestillinger af 'Sound of Music' og har medvirket i 'Langt fra Las Vegas på TV2 Zulu. Hun bookes som konferencier og eller som musikalsk indslag. Hun målretter altid sine opgaver efter kundens ønske og behov.

Book Annette Heick

Så har du et ønske om at hyre en dygtig sangerinde, konferencier eller anden form for entertainer til dit næste arrangement, så book Annette Heick til at udføre opgaven. Hendes mangeårige erfaring inden for showverdenen sætter hende i stand til at leve op til publikums høje forventninger.

Annette Heick kan levere varen og gør det til perfektion hver gang – selvfølgelig med plads til spontane bemærkninger og sjove indvendinger. Book derfor Annette Heick til dit næste dags- eller aftenevent, hvor publikum skal forkæles.

Er du i tvivl om, hvordan en booking foregår, så tage endelig kontakt til os. Du kan enten ringe på telefon 70 27 03 07 eller skrive til vores mailadresse: showbizz@showbizz.dk, så hjælper vi gerne med spørgsmål af enhver slags.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters