Book Stig Rossen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Stig Rossen

Stig Rossen Booking

Stig Rossen er ubetinget Danmarks største sangstjerne inden for musicalgenren. Han synger med sin unikke stemme og med fokus på nærvær. Han er en sanger af international karakter, som ved enhver lejlighed begejstrer sit publikum, og han giver dem en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Du bør derfor fortage en booking og opleve ham live.

Stig Rossen fik for mange år siden sit gennembrud med hovedrollen i Les Miserables i opsætningen i Londons teaterverden. Siden er det gået over stok og sten med store roller og mange koncerter rundt omkring i Danmark og resten af verden. Med en booking af Stig Rossen er man altså sikret en topprofessionel og garvet entertainer.

Ud over at bruge sin store stemme til sang, musical og som stemme i en lang række tegnefilm kan Stig Rossen desuden opleves som foredragsholder med titlen: 'Livet skal ikke leves på automatpilot'. Der er derfor mulighed for at foretage en booking og opleve ham på underholdende vis til det, der passer til dit arrangement.

Stig Rossen

Et foredrag hvor Stig Rossen har lært rigtig mange mennesker, at man kan skabe sin egen perfekte dag. Han har siden 1999 holdt 80-100 foredrag om året, fortrinsvis hos danske erhvervsvirksomheder. “Livet skal ikke leves på automatpilot” er også titlen på en bog, som han udgav i 2006.

I bogen, såvel som i foredraget, kan man bl.a. nyde historien om, hvordan Stig Rossen blev så ‘blæst i krydderen’ af at spille den samme rolle aften efter aften i musicalen Les Misérables, at det til sidst lykkedes ham at falde i søvn på scenen midt under en forestilling foran et betalende publikum.

Nok var det en drømmerolle, men der var en grænse. Det var på tide at vågne op og forblive bevidst opmærksom over for omgivelserne og over for egne reaktionsmønstre. Det handler kort sagt om fokus og nærvær – og det er Stig Rossen eminent til at give.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters