Book Stig Rossen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Stig Rossen

En entertainer med mange talenter

Stig Rossen er ubetinget Danmarks største sangstjerne inden for musicalgenren. Han synger med sin unikke stemme og med fokus på nærvær. Han er en sanger af international karakter, som ved enhver lejlighed begejstrer sit publikum, og han giver dem en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Du bør derfor uden tvivl opleve ham live.

Stig Rossen fik for mange år siden sit gennembrud med hovedrollen i Les Miserables i opsætningen i Londons teaterverden. Siden er det gået over stok og sten med store roller og mange koncerter rundt omkring i Danmark og resten af verden. I selskab med Stig Rossen er man derfor sikker på topprofessionel underholdning.

Selv de fleste børn har sikkert kendskab til Stig Rossen, da han har lagt stemme til tegnefilm - også på Disney som f.eks. Tarzan og Luftens Helte.

Stig Rossen sange og foredrag

Ud over at bruge sin store stemme til sang, musical og som stemme i en lang række tegnefilm kan Stig Rossen desuden opleves som foredragsholder med titlen: 'Livet skal ikke leves på automatpilot' - et foredrag, hvor Stig Rossen har lært rigtig mange mennesker, at man kan skabe sin egen perfekte dag.

Han har siden 1999 holdt 80-100 foredrag om året, fortrinsvis hos danske erhvervsvirksomheder. “Livet skal ikke leves på automatpilot” er også titlen på en bog, som han udgav i 2006.

I bogen, såvel som i foredraget, kan man bl.a. nyde historien om, hvordan Stig Rossen blev så ‘blæst i krydderen’ af at spille den samme rolle aften efter aften i musicalen Les Misérables, at det til sidst lykkedes ham at falde i søvn på scenen midt under en forestilling foran et betalende publikum.

Nok var det en drømmerolle, men der var en grænse. Det var på tide at vågne op og forblive bevidst opmærksom over for omgivelserne og over for egne reaktionsmønstre. Det handler kort sagt om fokus og nærvær – og det er han eminent til at give.

Stig Rossen koncert

Om det er en indlevende musikalsk koncertoplevelse eller et foredrag med spændende øjeblikke fra Stig Rossens liv, der passer til lige netop dit arrangement, så hjælper vi meget gerne med at sikre din booking. Hos Showbizz Danmark kan vi tilpasse den rette underholdning til enhver type arrangement, så du og dine gæster kan føle sig i trygge hænder.

Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail på showbizz@showbizz.dk og hør nærmere om muligheden for at booke Stig Rossen til dit næste event. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål herunder angående pris og ledige datoer.

Hvis du er interesseret i, hvad vi ellers tilbyder af spændende underholdning, så følg meget gerne med på vores Instagramprofil, hvor vi deler sjove opslag. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for meget mere information. Vi glæder os til at hjælpe med at arrangere det helt rette for dig og dine gæster.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Stig Rossen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?