Book Sigurd Barrett på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

SIGURD BARRETT

PIANIST OG ENTERTAINER I VERDENSKLASSE

Sigurd Barrett hører til i superligaen blandt danske entertainere. Også når det gælder det voksne publikum. Sigurd Barrett underholder firmaer, på konferencer, til festivals og private selskaber med et forrygende show, hvor alle musikalske stilarter er med. Klassisk musik bliver til jazz, kendte sangere parodieres, og så digter Sigurd altid en sang på scenen ud fra stikord, han får fra publikum.

Sigurd Barrett brød for alvor igennem som pianist og entertainer for voksne i TV-programmet 'Hit Med Sangen', men længe før det har han haft sit pianoshow, som er ekvilibristisk klaverspil og show i verdensklasse. Sigurd Barrett er: pianist, entertainer, komponist og forfatter.

Han havde allerede sit første professionelle job var som 12-årig i 1979 og dernæst blev han jobaktiv som selskabsmusiker de næste mange år. 13 år efter blev Sigurd Barrett cand. phil. i musikvidenskab fra Århus Universitet med speciale i Russisk Rock og fik afgangskarakteren 13. I 90’erne stiftede han latin jazz trioen, 'Trio de Janeiro' samt Leo Mathisen-orkesteret 'Sigurd Barrett & The Cigars', og har med disse orkestre turneret i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Rusland, Brasilien og Argentina. Sigurd Barrett har udviklet det komiske entertainershow 'Sigurd Barrett Piano Show' som har ført til flere tusinde livejobs på festivals, kongresser og firmaevents i ind- og udland.

SIGURD BARRETT BOOKING

Sidder du inde med spørgsmål eller brug for yderligere information vedrørende booking af Sigurd Barrett, så er du altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer, booking eller en pris skræddersyet til din begivenhed. Vi giver altid gerne gode råd, inspiration og vejledning inden dit kommende arrangement. Du kan blandt andet kontakte os på telefon 70 27 03 07 - og høre om mulighederne for at få et forrygende arrangement i selskab med Sigurd Barrett. Med sin bredde kunnen inden for underholdning og musik, er man med booking af Sigurd Barrett til scenen garanteret, at det aldrig bliver kedeligt.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters