Book Sigurd Barrett på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

SIGURD BARRETT

PIANIST OG ENTERTAINER I VERDENSKLASSE

Sigurd Barrett, en af Danmarks fremtrædende entertainere, leverer et spektakulært show for både firmaer, konferencer, festivals og private selskaber. I hans forrygende forestilling inkluderer han alle musikalske stilarter, hvor klassisk musik forvandles til jazz, kendte sangere parodieres, og Sigurd improviserer altid en sang på scenen baseret på stikord fra publikum.

Sigurd Barrett brød for alvor igennem som pianist og entertainer for voksne i TV-programmet 'Hit Med Sangen', men længe før det havde han etableret sit pianoshow, der kombinerer ekvilibristisk klaverspil med verdensklasseunderholdning. Sigurd Barrett er ikke kun en fremragende pianist, men også en dygtig entertainer, komponist og forfatter.

Sigurd Barrets musikalske rejse

Han påtog sig sit første professionelle job som 12-årig i 1979 og blev derefter aktiv som selskabsmusiker i mange år. 13 år senere opnåede Sigurd Barrett en kandidatgrad i musikvidenskab fra Aarhus Universitet med speciale i russisk rock og fik karakteren 13 ved eksamen. I 90'erne grundlagde han latin jazz-trioen 'Trio de Janeiro' samt Leo Mathisen-orkestret 'Sigurd Barrett & The Cigars'. Med disse orkestre turnerede han i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Rusland, Brasilien og Argentina. Sigurd Barrett udviklede det komiske entertainer-show 'Sigurd Barrett Piano Show', som har resulteret i flere tusinde liveoptrædener på festivaler, kongresser og firmaevents både i ind- og udland.

BOOK SIGURD BARRETT

Har du spørgsmål eller har brug for yderligere information om booking af Sigurd Barrett, er du altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer, booking eller en pris skræddersyet til din begivenhed. Du kan blandt andet kontakte os på telefon 70 27 03 07 og høre om mulighederne for at få et forrygende arrangement i selskab med Sigurd Barrett. Med hans bredde inden for underholdning og musik er du garanteret, at det aldrig bliver kedeligt med en booking af Sigurd Barrett på scenen.

Er du nysgerrig efter at se flere af vores dygtige kunstnere, kan du også finde mere på vores Instagramprofil.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Sigurd Barrett, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?