Book Sigurd Barrett på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Sigurd Barrett

Pianist og entertainer i verdensklasse

Sigurd Barrett hører til i superligaen blandt danske entertainere. Også for det voksne publikum. Sigurd Barrett underholder firmaer, på konferencer, til festivals og private selskaber med et forrygende show, hvor alle musikalske stilarter er med. Klassisk musik bliver til jazz, kendte sangere parodieres, og så digter Sigurd alt...

Pianist og entertainer i verdensklasse

Sigurd Barrett hører til i superligaen blandt danske entertainere. Også for det voksne publikum. Sigurd Barrett underholder firmaer, på konferencer, til festivals og private selskaber med et forrygende show, hvor alle musikalske stilarter er med. Klassisk musik bliver til jazz, kendte sangere parodieres, og så digter Sigurd altid en sang på scenen ud fra stikord, han får fra publikum.

Sigurd Barrett brød for alvor igennem som pianist og entertainer for voksne i TV-programmet 'Hit Med Sangen', men længe før det har han haft sit pianoshow, som er ekvilibristisk klaverspil og show i verdensklasse. Sigurd Barrett spiller over 100 pianoshows om året, og blandt andet oplevede Berlingske Tidende Sigurd Barrett Piano Show på Skanderborg Festival og skrev: "Sigurd Barrett er vor generations Victor Borge". Sigurd Barrett er: pianist, entertainer, komponist og forfatter. Han spillede klaver første gang som 2-årig og skrev sine første børnesange som 6-årig.

Første professionelle job var som 12-årig i 1979 og dernæst blev han jobaktiv som selskabsmusiker de næste mange år. Sigurd Barrett var i 1980 medstifter af ét af 80’ernes travleste coverbands, 'California', som spillede 4-500 jobs på landets diskoteker.

Den musiske studentereksamen kom i hus i 1985 og Sigurd Barrett blev cand. phil. i musikvidenskab fra Århus Universitet i 1992 med speciale i Russisk Rock og fik afgangskarakteren 13. I 90’erne stiftede han latin jazz trioen, 'Trio de Janeiro' samt Leo Mathisen-orkesteret 'Sigurd Barrett & The Cigars', og har med disse orkestre turneret i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Rusland, Brasilien og Argentina. Sigurd Barrett har udviklet det komiske entertainershow 'Sigurd Barrett Piano Show' som har ført til flere tusinde livejobs på festivals, kongresser og firmaevents i ind- og udland.

Læs mereVis mindre
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk