Book Kirsten Siggaard på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kirsten Siggaard

Erfaren sangerinde i dansk showbiz

Kirsten Siggaard har et imponerende udvalg af talenter inden for dansk showbiz, hvor hendes ekspertise spænder over en bred vifte af genrer. Hendes professionelle baggrund inkluderer musicals, popmusik, swing, Grand Prix, revyer, teaterproduktioner og en bred repertoire af sange fra Patsy Clines sangskat samt meget mere.

Hun har bidraget til utallige indspilninger som både solist og i samarbejde med andre kunstnere som Søren Bundgaard, Swing Sisters, ØM og Flemming Jensen. Derudover har hun indspillet duetter med anerkendte navne som Tommy Köerberg, Otto Brandenburg og Poul Bundgaard.

Kirsten Siggard på scenen

Oprindeligt bankuddannet, Kirsten Siggaard gjorde sit indtog på den danske musikscene i 1983, da hun deltog i Dansk Melodi Grand Prix med nummeret "Og livet går" som en del af gruppen Sir Henry. Hendes deltagelse i Grand Prix blev startskuddet til en imponerende musikkarriere. I de følgende år, indtil 1990, var hun en fast deltager i Melodi Grand Prix, undtagen i 1989.

I 1984 vandt hun for første gang sammen med Søren Bundgaard med deres nummer "Det' lige det". Året efter tog de igen førstepladsen med "Sku' du spørge fra no'en", og i 1988 vandt de for tredje gang med "Ka' du se hva' jeg sa'", som de også opnåede en respektabel 3. plads med ved Eurovision Song Contest.

Kirsten Siggaard gjorde sin debut på teaterscenen i 1986 med farcen 'Solstik' og har sidenhen markeret sig i en række forskellige forestillinger, herunder 'Piaf', 'Kys Hinanden', 'Swing Sisters' og 'Les Miserables', hvor hendes talent har løftet forestillingernes niveau.

Book Kirsten Siggard

Med sin omfattende erfaring og alsidighed er Kirsten Siggaard en eftertragtet kunstner inden for dansk showbiz, der formår at tilpasse sit repertoire til enhver lejlighed. Hendes evne til at sætte stemningen gør hende til et sikkert valg, når der kræves god musik og atmosfære.

Kontakt Showbizz Danmark for at høre mere om mulighederne for at booke Kirsten Siggaard og lad os sammen skabe den perfekte musikalske ramme til din begivenhed. Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Kirsten Siggaard, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?