Book Vibeke Hoby Mitt Die Ganze Molevitten på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Vibeke Hoby Mitt Die Ganze Molevitten

Tyrolerfest med Vibeke Hoby

Vibeke Hoby er et sandt energibundt, der med stort nærvær formår at tilpasse sin optræden, så den passer til ethvert publikum. På en sjov, charmerende og kærlig måde går Vibeke "ind i folk med træsko på", og med stor hjertelighed får hun gæsterne til at jodle, klaske sig på lårene og synge med.

Når Vibeke Hoby indtager lokalet i sin traditionelle Dirndl-kjole, går der ikke lang tid, før publikum føler sig hensat til en fest i en tyrolerhytte eller en glad aften på en østrigsk kneipe.

I tyrolersammenhæng kan Vibeke Hoby bookes som solist, som duo samt i orkestret "Vibeke mit die ganze Molevitten". Fra de stille, smukke traditionelle sange fra Tyrol til mere moderne, kitschede syng-med-sange, fører de publikum lystigt og sikkert ind i et Oktoberfestunivers, som de sent vil glemme.

Vibeke Hoby Mitt Die Ganze Molevitten

Er man på udkig efter det perfekte set-up til sin tyrolerfest? Så behøver man ikke lede længere! Vibeke Hoby præsenterer med sit band et fænomenalt festligt orkester sammensat af de BEDSTE tyrolermusikere, man kender. Bandet kan underholde alle typer tyrolerfester, fra intime hyggekroge på fortovscafeer, musikfestivaler og ældrecentre til de helt store Oktoberfester, hvor der garanteres "dans på bordene".

Oplev festlige tyrolerhits som Kufsteinerlied, Kuk Kuk Jodel, Vandrende Venner og en stemningsfuld udgave af Tre Hvide Duer. Publikum inviteres også til at synge med på en række danske hits som Gid du var i Skanderborg, Her i vores hus er glæde, Kærligheden brænder, Himmelhunden, Mormors kolonihavehus, Islands Brygge, Sommer og Sol, Den Knaldrøde Gummibåd og naturligvis Johnny Reimars Tyrolerhatten og Sikke’n fest.

Book den næste tyrolerfest

Skal der arrangeres en uforglemmelig tyrolerfest? Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi hjælper dig med at booke den rette underholdning eller musikalske indslag, der passer præcis til dit arrangement.

Vi står også klar til at besvare alle dine spørgsmål angående pris, ledige datoer og meget mere. Uanset om det er en intim sammenkomst eller en stor oktoberfest, sørger vi for, at din fest bliver en succes.

Hvis du vil se mere til vores store udvalg af dygtige kunstnere, så tjek vores profiler på Instagram og YouTube!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Vibeke Hoby Mitt Die Ganze Molevitten, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?