Book Sminketeatret - Ansigtsmaling på 70 27 03 07 - Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sminketeatret - Ansigtsmaling

Farverig magi med Sminketeatret

Invitér til et arrangement fyldt med farver og sjov med Sminketeatrets professionelle ansigtsmalere. Ansigtsmaling er altid et kæmpe hit blandt børn, og Sminketeatret er kendt for deres ekspertise inden for ansigtsmaling, med erfaring fra Zoologisk Have, Bonbonland og Legoland.

Alle ansigtsmalere hos Sminketeatret er specialuddannede på deres egen skole og bruger allergivenlig maling, der let kan vaskes af med vand - så alle kan være med.

Ansigtsmaling er en fantastisk og iøjnefaldende aktivitet til enhver festlig lejlighed, hvor børnene kan vælge mellem et væld af flotte motiver. Med Sminketeatret kan du også booke de populære T-wrap hårfletninger for at fuldende det festlige look.

Ansigtsmaling til enhver anledning

Selvom ansigtsmaling ofte sættes i forbindelse med børnefødselsdage eller fastelavn, er det også en fantastisk måde at tilføje farverig sjov til firmafesten. Ved at invitere Sminketeatrets dygtige ansigtsmalere får du en enestående mulighed for at skabe et festligt og mindeværdigt arrangement, hvor alle kan nyde den kreative aktivitet og forvandle sig med farverige designs.

Ved særlige lejligheder som jul og halloween kan Sminketeatret også bidrage til at skabe den perfekte stemning. Uanset om det er julemotiver eller uhyggelige hekse, vil Sminketeatret med glæde svinge penslerne og skabe fantastiske ansigtsmalerier, der vil tilføre festen ekstra magi og charme. Så uanset om det er en firmafest, en højtidsfest eller en temafest, kan Sminketeatret hjælpe med at gøre din begivenhed uforglemmelig.

Book Sminketeatret

Lad Sminketeatret sætte kulør på tilværelsen, eller ansigtet, til dit næste arrangement, og kontakt Showbizz Danmark i dag. Vi kan hjælpe dig med at arrangere dit næste event med Sminketeatrets talentfulde ansigtsmalere, hvor de skaber magi og glæde med farver!

Du kan kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside eller sende en direkte mail til showbizz@showbizz.dk. Alternativt kan du ringe til os på telefonnummer 70 27 03 07, og vi vil med glæde hjælpe med at arrangere din næste begivenhed på bedste vis.

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers tilbyder af underholdning, kan du udforske vores hjemmeside eller følge med på Facebook, Instagram og YouTube, hvor vi ofte deler opslag med vores talentfulde kunstnere og musikere.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Sminketeatret - Ansigtsmaling, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Sminketeatret - Ansigtsmaling

Luisa Katsambi BI Consultant, Novo Nordisk

"We were very satisfied with the painters, they were very friendly and also provided some very good facepaintings".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?